Меню
Your Cart

Марки

Aspöck Systems      ASPÖCK Systems е европейски лидер в производството на цялостни светлинни комплекти за всички видове ремаркета. Освен това компанията разработва и произвежда всякакви лампи, конектори, присъединителни кутии, предварително монтирани кабелни системи за оригинално вграждане в автомобили, камиони, селскостопански превозни средства и мотоциклети. Стратегията на компанията е основана на непрекъснато развитие на продуктите и обслужването. Целта на ASPÖCK е да запази лидерската си позиция в технологиите.
Autoterm                                                 Kомпанията Autoterm представлява производител на автономни нагреватели в европейските страни. Компанията, която представляват е третият по големина производител на автономни нагреватели в света и разработва и произвежда широка гама нагреватели за течности и нагреватели за въздух за превозни средства, лодки и яхти, както и многобройни аксесоари за нагреватели. Компанията, чиято продукция е добре позната в света със своето високо качество и гъвкава ценова политика. Оригиналните решения, значително надвишават конкурентите по отношение на експлоатационния живот, безопасността, качеството, експлоатационните разходи и други съществени фактори. Всички продукти предлагани от Autoterm, предлагани на европейския пазар, са изработени в съответствие с действащото законодателство на европейските страни и Европейския съюз, както и сертифицирани от съответните европейски институции. Инсталирането и допълнителната поддръжка на продуктите се осигуряват от оторизираните сервизни центрове, които също предоставят гаранционни и следгаранционни услуги.
Battermax      Акумулаторите BATTERMAX се разработват от Clarios, преди Johnson Controls Power Solutions, световен лидер във високотехнологичните решения за съхранение на енергия. С повече от 16000 служители разработват, произвеждат и дистрибутират портфолио от еволюиращи акумулаторни технологии за практически всеки тип превозно средство. Технологии, които осигуряват уникално устойчива ефективност от следващо поколение и предоставят надеждност, безопасност и удобство във всекидневния живот.
Beral      Дисковете и накладките BERAL са доказано по-издръжливи и многократно надвишават стандартите за безопасност на Директива ECE-R90. Приложенията за камиони осигуряват топ резултати. Тестове показват, че BERAL изпреварва основните конкуренти по отношение износването на фрикционния материал, гарантирайки максимален живот на накладките, а износването на барабаните е добре балансирано и плавно. Federal-Mogul Motorparts непрекъснато инвестира в разработването на нови технологии в тези категории и това е причината повече от 60 години марката BERAL да бъде синоним на сигурност.
BICMA      Bicma е световен лидер в производството на обезопасителни табели за превозните средства и пътя. Изследванията за качество позволяват на компанията да предостави на своите клиенти широка гама от одобрени и сертифицирани  продукти в съответствие с настоящите европейски изисквания за безопасност.  Bicma SRL по настоящем е част от Gruppo Mazzini. Компанията е основана върху ценностите на навременно и коректно обслужване, качество и технологични иновации, открита комуникация и уважение към клиентите.    
Blacklion      Гумите с марка BlackLion са качествени продукти на които можете да се доверите и са разработени от успешен екип от инженери с цел да задоволят търсенията на клиента. Гумите са разработени с цел да се постигне премиум качество на конкурентна цена.  Качеството на продуктите отговаря на популярните Tier 2 линия гуми и техните инженерни постижения. Крайният резултат след множеството тестове са гуми, които осигуряват феноменално сцепление на мокра настилка, изключително управление и всичко това на невероятно добра цена за клиента.
BOLTER Bolter предлага неограничената гама от инструменти. Дългогодишният опит на компанията в едни от най-активните браншове, успява да изгради продуктовата гама като еталон за качество. Браншово сегментирани, всеки един от продуктите е конструиран за максимална рационализация на работният процес и издръжливост дори при тежка експлоатация.С използването на висококачествени материали в производството на артикулите си, Bolter инструментите покриват строгите немски изисквания и са сертифицирани по DIN стандарт. Марката за инструменти Bolter е вече утвърдена на европейският пазар и непрестанно създава нови патентовани системи за рационализация на работният процес.
BorgWarner      BorgWarner е водеш световен производител на турбокомпресори. Благодарение на развитието на турбокомпресора двигателят става все по-мощен.  Същевременно намаляват вредните емисии, както и разхода на гориво. Турбокомпресорите на BorgWarner се вграждат в двигатели от 20-1000 kW.  Най-големите производители на автомобили в света разчитат на продуктите на BorgWarner. Турбокомпресорите на BorgWarner са доказали високата си производителност надеждност и дълъг експлоатационен живот при тежките тестове, извършвани от автомобилната индустрия. Под ръководството на BorgWarner са и други два световноизвестни производители на турбокомпресори KKK и Schwitzer.
CEI      Марката CEI винаги е била призната в бизнеса с резервни части като синоним на качество и надеждност. Повече от 50 години произвеждат резервни части за камиони, автобуси и лекотоварни автомобили. Техните продукти са перфектни взаимозаменяеми с оригинални части, проектирани и произведени с помощта на най-модерните технологии и производствени системи. Продуктовата гама на CEI включва богат избор от резервни части за ремонт на скоростни кутии и диференциали и широк избор на компоненти за шасито, както и за кормилни системи, спирачни системи, окачвания и двигатели. Всеки ден хиляди търговци на резервни части и сервизи избират CEI за ремонт и обслужване на превозни средства.  
Chicago Pneumatic      Chicago Pneumatic, известен също като "CP", е индустриален производител, предлагащ електрически инструменти, въздушни компресори, генератори, светлинни кули и хидравлично оборудване. Продуктите се продават в повече от 150 държави чрез световна дистрибуторска мрежа. CP е активен на пазари като инструменти за промишлено производство, сервиз на превозни средства, ремонтни дейности по поддръжка за минно дело, строителство, инфраструктурно оборудване.
Colku      Colku е водещ производител на преносими хладилници и климатици за камиони. Те прилагат стриктно международната система за управление на качеството IS09004. Colku има строги изисквания за избор на материали, усъвършенствано оборудване за автоматизация, опитни производствени работници и система за управление на мащаба. Със стандартизирана система за контрол на производството, ефективна поточна линия и усъвършенствана система за тестване на продукти. В същото време те продължават да разширяват производствения мащаб, да подобряват качеството на продуктите и добавената стойност.
DAKEN SPA      Daken е един от първите производители на пластмасови кутии за инструменти и аксесоари за външен монтаж на тежкотоварни превозни средства. Daken поддържа водеща пазарна позиция благодарение на постоянно внимание към нуждите на шофьорите и желанието за разработка на широка продуктова гама за нуждите на различни пазари. Тази цел Daken постига благодарение на непрекъснато изследване на качеството от всяка гледна точка - функционалност, издръжливост и дизайн.  
DASTERI      Разположен на площ от 15500 кв.м. Nik. Dasteridis S.A произвежда широка гама от осветление за ремаркета и вътрешни пространства на товарни автомобили и автобуси, осветление със специален режим на движение, работни лампа и светлоотразители за пътна сигнализация. Качествените продукти на компанията са плод не само на вложената в тях пластмаса с отлична отразителна способност, но и резултат на работата на професионалистите, които работят в отделите по развойна дейност, изследвания и производство.  
Dayco      Приносът на Dayco е неразделна част от това как хората се придвижват от едно място на друго, превозват се стоки, съхраняват се храни и се изгражда инфраструктура. Компанията работи в съответствие с традиционни ценности – спазване на обещания, доставяне навреме и силна ангажираност към предоставяната услуга без значение от обстоятелствата. В търговската мрежа на СФК ТРАК, може да откриете пълна гама продукти Dayco, за търговски превозни средства.  
DelcoRemy      Remy Automotive е на челно място в света по производство на стартери и алтернатори.  Remy Automotive има над 100-годишна история и е сред водещите доставчици в Европа на висококачествени, нови и рециклирани части.  За да осигурят качеството на продукцията си, заводите на компанията в Европа покриват качествените стандарти като ISO/TS 16949. Гамата от продукти покрива повече от 90% от парка на превозни средства в Европа. Информацията за продуктите на Remy Automotive е достъпна чрез TecDoc.
Diesel Technic      Марката DT Spare Parts от Германия представлява пълна гама от около 40000 автомобилни части и аксесоари с гарантирано качество и цялостни услуги. Постоянната ориентация към оригинално качество на оригиналното оборудване и непрекъснатото по-нататъшно развитие на услугите направиха марката DT Spare Parts такава, каквато е днес - водеща марка продукти в автомобилната индустрия като алтернатива на оригиналните части на марките на производителя.  
DOMAR      Domar стартира своята дейност през 1996 и вече разполага с производствени площи от над 12000 кв.м. Компанията произвежда калници, калобрани и скрепителни елементи и аксесоари за тежкотоварни превозни средства. Благодарение на прецизни технологични проучвания и непрекъснати изследвания на материалите и нововъведенията, продуктите на Domar се отличават с безупречно качество и дизайн. Domar е отличен избор за всеки собственик на камион или ремарке, който държи на качество и разумна цена.    
Eberspacher      С над 150 годишна история, Eberspächer е един от водещите световни лидери в сферата на разработване и снабдяване на технологиите за изгорели газове, автономни отоплители за автомобили, автомобилни електрически отоплители, автомобилна електроника и климатични системи за автобуси. Днес Eberspächer е независима компания със над 9400 служители в 25 страни и над 60 локации във всички ключови пазари на световно ниво. Продуктовата гама на Eberspächer осигурява автомобилната индустрия с решения за предизвикателствата на днешния ден и бъдещето. С помощта на международно сертифицираните за управление на качеството ISO TS 16949 и EN-ISO 9001, компанията предлага високи стандарти на всяко място по света и се класира сред първите, признати световни технологични и качествени лидери.  
Energizer      Акумулаторите ENERGIZER се разработват от Clarios, преди Johnson Controls Power Solutions, световен лидер във високотехнологичните решения за съхранение на енергия. С повече от 16000 служители разработват, произвеждат и дистрибутират портфолио от еволюиращи акумулаторни технологии за практически всеки тип превозно средство. Технологии, които осигуряват уникално устойчива ефективност от следващо поколение и предоставят надеждност, безопасност и удобство във всекидневния живот.
Febi      Febi Bilstein е сред международните лидери на свободния пазар за резервни части за превозни средства. Офиси в 69 страни на всеки континент гарантират, че Febi никога не е далеч от своите клиенти. Компанията  доставя резервни части за почти всички видове камиони и автобуси. С лесна идентификация, безупречно качество и  ефективно обслужване, Febi е разумната алтернатива. Компанията има гама от над 200 000 референтни номера и  предлага комплексно решение за ремаркета и полуремаркета, както и свързаните с тях консумативи. В продуктите на Febi ще откриете най-високо качество, отлично обслужване и решение "Произведено в Германия". Затова успешното сътрудничество с Febi се основава на повече от 20 000 причини. В допълнение към широката гама, компанията прилага качеството и стандартите за обслужване, които само един международен пазарен лидер е в състояние да предостави.  
FiltorQ      FiltorQ е компания с над 40 години опит в производството на всички видове филтри, необходими за тежкотоварни, промишлени и пътнически превозни средства, като комбинира опита и знанията на екип от експерти и използването на високи технологии за производство. Разполага с модернa складова площ от 13 500 м2 в областта Даардак, провинция Денизли, Турция. Сами извършват всички тестове на филтри, които отговарят на сертификати зa качество ISO 9001:2015, ISO / TSE 16949: 2016. FILTORQ FILTER изпълнява удовлетворението на клиентите, като доставя всякакви нужди от филтри в най-кратки срокове.
Firestone        Firestone Airide, основана през 1934г в Нешвил, Тенеси, САЩ, е производител и разработчик на нови технологии при въздушните възглавници в автомобилния транспорт, тежкотоварния транспорт, селскостопанското оборудване и индустриални приложения. Оперира на четири континента от които Северна и Южна Америка, Азия и Европа. Качествените продукти изискват водещи в индустрията изследвания, разработки. Ето защо Firestone Airide изпълнява близо 200 научноизследователски проекта годишно, със съоръжения за научноизследователска и развойна дейност в Съединените щати, Китай и Холандия. Като част от семейството на Bridgestone те си сътрудничат за да проектират продукти отговарящи на най-строгите стандарти и спецификации на клиентите. Firestone Airide е корпоративен член на CLEPA, Европейската асоциация на доставчиците на автомобили, фокусирана върху привеждането в съответствие на нуждите на индустрията с регулаторната рамка на ЕС.  
Fleetguard      Като марка на Cummins Inc., Cummins Filtration е световен лидер в решенията за филтриране на дизелови двигатели, трансмисии и индустриални приложения, включително двигатели с обем от 3 до над 100 литра. В портфолиото са тежки въздушни, горивни, хидравлични и смазочни филтри, химикали и изпускателна система, технологични продукти за дизелово и газово оборудване по целия свят. Cummins обслужва своите клиенти чрез мрежата си от 600 собствени на компанията и независими дистрибуторски съоръжения и над 7200 места за дилъри в над 190 страни и територии.  
Fomco    Дейността й е разделена на няколко бизнес направления, но основен елемент са бизнесът с тахографи и системите за управление на транспортния парк. С опит от над 15 години дейност в тези области, Fomco предлага бързи и ефективни решения за наблюдение на дейността, индивидуалните характеристики и експлоатационния статус на всяко превозно средство от вашия автопарк. Като водещ национален и международен доставчик, притежаващ портфолио от над 200 партньора, Fomco разработва и разпространява продукти, които отговарят и задоволяват нуждите на клиента, в цяла Румъния и Европа. По време на 15 години бизнес дейност, Fomco гарантира изключително удовлетворение, като предлага силни продукти и се интересува от нуждите и изискванията на своите клиенти.     
Force      Force Tools е марка за инструменти, която предлага широка гама от висококачествени продукти на достъпни цени. Force Tools предлага инструменти за всеки тип потребител, от начинаещи до професионалисти. Асортиментът включва ръчни инструменти, електрически инструменти, инструменти за дома и градината, инструменти за автомобилни услуги и много други. Инструментите на Force Tools са изработени от висококачествени материали и са проектирани да издържат на тежки натоварвания. Ето някои от предимствата на инструментите Force Tools: Високо качество Достъпни цени Широка гама от продукти Ако търсите висококачествени инструменти на достъпни цени, Force Tools е правилният избор за вас.
FTE automotive      FTE automotive е международен лидер в производството на хидравлични, спирачни  и съединителни системи за пътнически и товарни автомобили. 60 години на нововъведения, производство и обслужване характеризират FTE automotive. Компанията предлага интелигентни, опитни технически решения – над 7000 артикула за над 16000 вида превозни средства. FTE automotive разработва върхови технологии за по-голяма безопасност и удобство по пътищата. Освен продукти за оригинално вграждане, FTE automotive  предлага богат асортимент от резервни части за вторичния пазар и е надеждно решение за  сервизи и дилъри. Резервните части за спирачни и съединителни системи са конкурентни, с дълъг продуктов живот и високо качество, и щадят околната среда.  
Gates      Gates е водещ производител на ремъци, маркучи и хидравлични продукти за автомобилни приложения, селското стопанство и индустрията. Продуктите на Gates са произведени по изключително високи стандарти. Поради това и изключителното ниво на клиентското обслужване, Gates е избран за доставчик от много от призводителите на тежкотоварни превозни средства. Това позволява на компанията да предложи на вторичния пазар части със същото качество както тези, предназначени за оригинално вграждане.  
Glyco      Federal-Mogul е глобален лидер в технологиите за производство на двигателни лагери, а една от най-уважаваните марки в този сегмент е Glyco. Над 100 години Glyco предлага ненадмината гама от двигателни лагери и материали за вторичния пазар на резервни части, подсигурени от два от най-добре оборудваните изследователски центъра за лагери в света. Всяка година, лагерите за оригинално вграждане на Glyco се инсталират на повече от 10 милиона леки и тежки автомобили, кораби и яхти, стационарни, селскостопански и строителни двигатели.
Goetze      Марката Goetze е собственост на Federal-Mogul и е водещо име на автомобилния пазар със своите висококачествени бутални пръстени, цилиндрови втулки и продукти за уплътнение. Продуктите на Goetze са световноизвестни като върхът на германската технология за оригинално вграждане. С повече от 200 учени, инженери и технически специалисти ресурсите за проверка и разработка на Goetze са ненадминати. Goetze взискателно конструира и разработва своите бутални пръстени и цилиндрови втулки, за да постигне перфектно съвпадение на своите продукти в превозните средства.
HAUG GmbH      От 1935 г. HAUG GmbH произвежда диаграми в Германия. Тяхното ноу-хау заедно със система за управление на качеството, сертифицирана съгласно ISO 9001, хомологации от органи на ЕС и извън ЕС, както и одобрения от автомобилната индустрия гарантират на клиенти най-високо качество на изгодни цени.  Висококачествените HAUG Diagram Charts® са защитени срещу пиратство чрез надеждни продуктови кодове, с помощта на които всяка производствена партида може да бъде ясно идентифицирана и проследена обратно. Кутиите имат предпазен печат, гарантиращ оригинална опаковка и кодове за съвременните касови системи.
Hella      Hella доставя компоненти и аксесоари за  вторичния пазар на резервни части. Тяхната иновативност е ценена от автомобилната индустрия по целия свят. Hella е пазарен лидер за ксенонови фарове в Европа и силен играч в модерните технологии като осветление и термоуправление. В гамата си има почти всички референции от продукти като спирачни светлини, габарити и фарове за камиони и ремаркета, вискосъединители и други части за охладителната система.  
Holset      Марката Holset е световен лидер в технологията на турбокомпресорите и е известна, като Cummins Turbo Technologies. Holset  е част от семейството на Cummins Engine Company вече повече от 30 години. Турбокомпресорите са важен елемент в успеха на марката Cummins в целия свят. Cummins Turbo Technologies и по-конкретно Holset турбокомпресори се вграждат в двигатели от 2 до 120 литра работен обем. Много от товарните автомобили извън двигателите на марката Cummins са избрали турбокомпресори на Holset за първоначално вграждане в камионите Volvo, Renault, Iveco, Scania, MAN, DAF, строителни и индустриални машини и много други.  
HORPOL      HORPOL е семеен бизнес, основан през 1979 г. От самото начало нашата компания е специализирана в проектирането и производството на автомобилни лампи, отразяващи устройства и полимерни елементи. Ние се фокусираме върху осветителната система за камиони, лекотоварни, автобуси и селскостопански машини. В нашата гама има и лампи за ремаркета, вагони и специални превозни средства. Производствените процеси са в съответствие с ISO 9001: 2008, за да осигурим на нашите клиенти висококачествени продукти.
Intertruck      Intertruck Group е международен доставчик на части за камиони, ремаркета, автобуси и превозни, с над 55 години опит в тежката индустрия. Компанията работи независимо в рамките на международното подразделение на групата компании Unipart (UGC), която с повече от 7000 служители по целия свят е една от най-големите частни компании в Обединеното кралство.Седалището на Intertruck Group се намира в Ротердам, Холандия. Компанията също така има местоположения в Дубай и Замбия и работи с нарастваща мрежа от дистрибуторски партньори в Европа, Близкия изток и Африка.Intertruck предлага на клиентите уникална концепция на едно място.Всички продукти на Intertruck са произведени по OEM спецификации и отговарят на съответните одобрения за тип „E“ и стандартите ISO / DIN.
Jaltest Cojali е европейска компания с над 20 години опит в производството на резервни части и диагностична апаратура за товарни автомобили. Тя се гради върху научни изследвания, развойна дейност и иновации. Поради тази причина всеки един продукт на компанията е в унисон с нуждите на потребителите. Cojali предлага на пазара своя продукт Jaltest, благодарение на който се визуализират електрическите схеми и се набавя допълнителна информация за техническото състояние на превозното средство. Jaltest покрива всички електронни системи по камионите, ремаркетата, автобусите, вановете, тракторите и стопанските машини. Поради тези причини всеки един от продуктите на COJALI носител на философията на компанията: амбрежните перки? с електронно управление до клапите с електронно-пневматично управление, автоматичните крикове, диагностичната апаратура и новите модули за управелине на мощността на двигателя за e-ABS ремаркета и полу-ремаркета.
K2      Полската търговска марката K2 е позната и продавана в над 90 страни по целия света. Благодарение на ентусиазма, страстта и постоянството е създадена една от най-важните марки автомобилна химия и козметика. Днес K2 е марка от близо 1000 продукта, адресирани към автомобилни ентусиасти и професионални потребители. Гамата включва автомобилна козметика и аромати, спирачни и охлаждащи течности, добавки за горива и масла, моторни и трансмисионни масла, както и продукти за професионална употреба в сервизи, автосалони и автомивки.   
KnorrBremse       В динамичния свят на автомобилните технологии има малко производители, които могат да се сравняват с репутацията и престижа на Knorr-Bremse. С дългогодишна история на иновации, качество и безкомпромисност, компанията е изградила име, което е станало символ на надеждността и технологичния напредък. Малко повече за това кои са Knorr-Bremse От момента на създаването си през ранните години на 20-ти век, Knorr-Bremse започва своята мисия да преобразува автомобилната индустрия. Основана е с идеята да предоставя най-висококачествени спирачни системи и бързо намира своето място на пазара, като става лидер в своята област. Със своята богата история, през годините Knorr не само следва индустриалните тенденции, но и често ги определя, като въвежда иновативни технологии и решения. Техният постоянен стремеж към съвършенство и иновации води до създаването на продукти, които са задали нови стандарти за безопасността на пътя. Продуктова гама на Knorr Knorr е лидер в сферата на автомобилните компоненти, като предлага широка гама от продукти, които отговарят на високите стандарти за качество. Когато става въпрос за авточасти и аксесоари, тяхната гама е несравнима. От маслени филтри, които предпазват двигателя от замърсявания и удължават неговия живот, през дискове от най-висок клас, които осигуряват прецизно и ефективно спиране, до компресори, които имат съществено значение за работата на пневматичните системи на камиона. Спирачни апарати на Knor  са създадени да предоставят максимална безопасност при всякакви условия. Серво усилватели улесняват управлението на тежкотоварните превозни средства, като предоставят необходимата сила при спиране. Накладки са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и отлична производителност. Knorr предлага и множество други компоненти, които са от съществено значение за тежкотоварните превозни средства: Системи за контрол - тези системи помагат на шофьорите да управляват тежкотоварните превозни средства по-ефективно и безопасно, като автоматично регулират различни функции на камиона. Системи за контрол - тези системи помагат на шофьорите да управляват тежкотоварни превозни средства по-ефективно и безопасно, като автоматично регулират различни функции на камиона.  Автоматични регулатори на разстоянието - те помагат на камионите да поддържат безопасно разстояние от другите превозни средства на пътя. Системи за стабилизация - предотвратяват загубата на контрол върху превозното средство при извънредни ситуации или при лоши пътни условия. Темпомати - автоматично поддържат предварително зададена скорост, което помага на шофьорите да спестят гориво и да увеличат безопасността на пътя.  Системи за мониторинг на налягането в гумите - предоставят информация на шофьорите за състоянието на гумите и предупреждават за възможни проблеми. Електронни системи за управление на двигателя - оптимизират работата на двигателя, като подобряват ефективността на горивото и намаляват емисиите. Всеки един продукт в тяхната гама е резултат от години на изследвания и разработки, като целта е да се предостави на клиентите най-доброто на пазара. А при нас, в онлайн магазина ни SFK-Truck.com, може да откриете всеки един от тях на достъпни цени и със същото високо качество, характерно за пионера в производството на части за коли. Предимства на продуктите на Knorr Защо мнозина избират Knorr-Bremse? Отговорът е прост – качество без компромис. Всеки продукт е създаден с мисъл за потребителя, като предлага системни решения, които да улесняват живота на шофьорите и да гарантират тяхната безопасност на пътя. Именно качеството на материалите и производствените процеси дават тази гаранция, че всеки продукт ще издържи на изпитанията на времето и ще предостави дългогодишна надеждна услуга. Как да изберете правилните компоненти на Knorr за вашия камион или ремарке? Изборът на правилните авточасти може да бъде предизвикателство. Но с Knorr, вие имате партньор, който разбира вашите нужди. Без значение дали търсите части за товарни камиони или за автомобили, те предлагат решения, които съчетават качество с отлични цени. А ние от онлайн магазин като СФК Трак разбираме това и поради тази причина при нас може да намерите удобство и разнообразие. При нас има всичко, което ви трябва – от аксесоари до спирачни системи. С гаранция за качество и бърза доставка, вашите нужди ще бъдат задоволени.    
Kongsberg Компанията произвежда части за съединители и трансмисия.Kongsberg е водещ доставчик в 19 страни,като разполага с 27 завода за производсто в целия свят.Компанията е основана през 1950 год за да произвежда спирачни системи за VOLVO,като с развитието си през годините днес е един от лидерите в сектора.Основната мисия на компанията е да предлага на своите клиенти изгодни и качествени решения които да подобряват управлението на превозните средства.  
Lampa       Lampa е създадена през далечните 60-те години във Виадана (Минесота), в средата на долината на река По, земя, която винаги е била люлка на идеи, упоритост и професионализъм. Именно от тези ценности Алдо Марути черпи сили да започне своя бизнес: далновиден пример за предприемачески дух. Истинското развитие обаче започва през 80-те години, с превръщането в S.p.A. (Акционерно дружество), създаването на регионални складове и с навлизането на второто поколение на семейство Марути в компанията.
Lemforder      Част от групата ZF. Lemförder се отличава от конкурентите си с изключителна безопасност и качество в кормилното управление и окачването. Опитът, придобит чрез съвместната развойна дейност с водещи производители на автомобили, е гаранция, че нарастващите изисквания за безопасност и комфорт ще бъдат изпълнени. С над 13000 продукта в каталога си, Lemförder е силен партньор за независими дистрибутори и покрива изключителна част от гамата за леки и тежкотоварни автомобили.  
LOKHEN      Въпреки, че компанията Lokhen е създадена наскоро, тя вече е солидна фирма, с иновативни продукти и смело, компетентно и амбициозно управление. Lokhen е роден от страхотния опит на Доменико Лорусо, млад и амбициозен мениджър. Lokhen е динамична реалност със страхотен опит и нарастващ потенциал, лидер в пластмасовия сектор за камиони и ремаркета. В Lokhen напредъкът се разпространява, човешкият ресурс винаги прави разликата: амбициозни инженери, надзорни специалисти по качество и безопасност, прецизна и точна работна ръка, непреодолимо управление.   
Mann      С 41 клона в целия свят и 11 800 служители, MANN+HUMMEL е една от водещите компании за резервни части както за оригинално вграждане, така и на вторичния пазар. Портфолиото на компанията включва системи за филтриране в автомобилни превозни средства и в индустрията. В гамата на MANN+HUMMEL присъстват над 640 филтъра за тежкотоварни автомобили и автобуси. Висококачественото филтриране на въздуха, маслото и горивото е от изключителна  важност за облужващия живот на двигателя. Високата издръжливост, точност и надеждност на Mann филтрите предотвратяват значителни щети по двигателя. Mann филтрите гарантират оптимално качество и надеждност, което ги прави правилният избор за филтър на Вашият товарен автомобил.  
Menbers      Този италиански производител има доказан опит на пазара за оригинално вграждане и на вторичния пазар за електрически компоненти и резервни части. Голяма част от продуктите се използват за вграждане в редица марки кабо Bosch, Fiat-Iveco, Grau, Lucas, MAN и Valeo. Това предимство, комбинирано с ефективна търговска мрежа, позволява на Menbers да разпространява продуктите си по цял свят и да се профилира в ефективността, иновациите, качеството и надеждността. Разнообразената гама от ABS и EBS кабели, конектори и други осигурява надежда и сигурна свързаност на товарния автомобил с ремаркето.
Meritor      С повече от 100 години опит в производството на оси, Meritor® е известен като един от най-големите производители.Американската компания Meritor е водещ доставчик на резервни части за камиони,ремаркета и военна техника,в Европа компанията присъства главно с резервните части за ремаркета.Основната мисия на компанията е да осигури на клиентите си продукти с висока производителност,енергийна ефективност и надеждност,освен това компанията високо цени следпродажбеното обслужване на клиентите си.  
Monroe      Tenneco Аutomotive използва целия си опит и знания на най-големия независим производител на амортисьори в света, за да създаде продукт за тежкотоварни превозни средства, който е надежден и сигурен. Амортисьорите Monroe® Magnum са предназначени  за тежкотоварни автомобили от 3.5 до 41 тона и за оси до 12 тона. Разработени специално за европейския пазар, Monroe® Magnum покрива и най-строгите изисквания за оригинално вграждане. Тяхната гама обхваща почти всички европейски камиони и ремаркета. Амортисьорите Monroe използват високотехнологично масло, за да осигурят отлично представяне при екстремни температури от 40 до 200 градуса. Всеки амортисьор Monroe® Magnum е с 2 години гаранция.     
Moog      Марката Moog е създадена в САЩ и от 1919 година предлага части по шасито, управлението и окачването. Патентованите  нововъведения подпомагат Moog да предлага на пазара части, които се отличават с подобрено представяне, издържливост и качество. Улеснената конструкция намалява времето за сервизиране на превозното средство, а използването на олекотени материали намалява теглото и повишава гъвкавостта и устойчивостта. Продуктите Moog са конструирани така, че да отговарят на стриктните изисквания за оригинално вграждане и са тествани в одобрени ОЕ лаборатотрии. Професионалните монтьори вярват и ценят продуктите на Moog заради репутацията на марката, че разрешава проблемите. Вече 39 години същото правят и състезателите на NASCAR, разчитайки на представянето и издържливостта на шарнирите Moog. Марката Moog е собственост на корпорацията Federal-Mogul.
Narva      Сигурността на пътя означава да видиш и да бъдеш видян. Яркост и отлично осветление на пътя са  в основата на всеки един от продуктите на Narva. Основана през 1948г. в Германия, а в наши дни част от семейството на Philips, компанията произвежда пълната гама крушки, халогени и конвенционални лампи за товарни и леки автомобили. Всеки продукт покрива качествените изисквания на европейските норми.  Зад продуктите Narva стоят опитът и технологията на утвърден и познат специалист в осветлението.  
Nissensа      През годините Nissens е инвестирала значителни ресурси в научни изследвания и разработване на компоненти за охлаждане на двигателя и климатична система за автомобилния сегмент. Повече от 95 години термо ноу-хау и производствен опит означават, че ние сме в състояние да посрещнем нуждите на широка гама от висококачествени резервни части, като същевременно сме пазарен преподавател за техническа информация за областта на системите. ПОЧУВСТВАЙТЕ РАЗЛИКАТА. НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ПЪТУВАНЕТО.  
NRF      От 1927 г. NRF е водещ производител и доставчик на охлаждащи продукти за автомобилния пазар. NRF е известна с производството на висококачествени радиатори, но също така е специализирана в широка гама от други продукти за охлаждане, отопление и климатизация. Продуктовата гама се състои от 8 000 продукта, които непрекъснато се разширяват. С отлични (онлайн) платформи за поръчка, глобална дистрибуторска мрежа и 24-часова доставка, NRF е партньор номер едно за автомобилния пазар.  
Payen      Federal-Mogul е глобален лидер в производството на висококачествени продукти за основен ремонт и уплътняване. Няма друг производител, който да изследва и използва толкова голяма гама от съвременни материали, за да осигури перфектното уплътняване за всяка референция. Продуктите с марката Payen като гарнитури, семеринги и болтове за цилиндрови глави отговарят на новаторските технологии на конструкцията и стриктните стандарти в производството. Клиентите на продукти Payen се възползват от доказания опит в разработката и производството на компоненти за оригинално вграждане.  
Pewag      Pewag e най-старата компания за производство на зимни вериги и вериги за обезопасяване на товари,компанията има над 200 годишна история.Pewag предлага вериги за сняг за всякакъв вид превозни средства и много широка гама от обезопасителни вериги за товари от всъкакъв вид.Компанията разполага с дистрибутори в 6 конктинента,като едно от най-отличаващите го черти от останалите производители на вериги е че Pewag предлагат висококачествени вериги,точно поради тази причина Pewag успява да бъде начело в производството на вериги толкова дълго време.
PHILIPS      Philips е лидер в производството на осветителни тела, потребителска електроника, електроуреди, медицински системи и полупроводници. В компанията работят около 165 300 служители в 60 държави. През годините марката Philips се е превърнала в символ на качество и надежност. Осъзнавайки социалната си отговорност, компанията насочва своето внимание и усилия към производството на енергоспестяващи продукти, устойчиво развитие и повишаване на качеството на живот.  
Phoenix      С включването на Phoenix в компанията ContiTech AG, двама от главните специалисти за въздушни възглавници обединиха усилията си. За повече от 50 години въздушните възглавници с марката Phoenix са доказали своите достойнства на международния пазар на тежкотоварни превозни средства. Гамата на  продуктите Phoenix продължава да се разширява и редовно добавя новосъздаващи се референции. Въздушните възглавници на Phoenix са доказали своята ефективност в продължение на годините. Те са надежден избор, тъй като елементите по окачването са проектирани в съответствие със спецификациите за конкретно превозно средство и следователно осигуряват най-високо ниво на комфорт и ефективен контрол. Това се постига сред трудностите при ежедневна употреба по всякакъв вид пътища и климатични условия. Освен класическите приложения в автобуси, камиони, ремаркета и полуремаркета, въздушните възглавници с марка Phoenix се вграждат в кабините и седалките на водача, както и в железопътни превозни средства.  
ProVia                            ProVia е марка за резервни части без излишни украшения, разработена от WABCO за предоставяне на надеждна работа без компромис с качеството или безопасността. Продуктовата гама включва всички основни резервни части за пневматични спирачки за търговски превозни средства на водещите производители на оригинално оборудване. Гамата е на разположение в повече от 60 страни, чрез мрежа от над 650 дистрибутори и предлага над 300 части в 30 продуктови линии, осигурявайки над 2000 препратки към производители на оригинално оборудване.  
RINGFEDER      RINGFEDER е създадена през 1922 г. като основната дейност на компанията е производство и разпространение на фиксиращи възли и фиксиращи елементи, които осигуряват оптимална безопасност и надеждност. RINGFEDER се стреми да удовлетвори нуждите на своите клиенти с помощта на качествени продукти, високо техническо ноу-хау и бърза доставка на услуги. Усилията на компанията в тази област се възнаграждават с ежегодното увеличаване на броя на лоялните клиенти.    
Rockinger      Гамата от продукти на Rockinger включва теглични устройства за всякаква употреба: от стандартно прикачно устройство до окачване със сензорен контрол, дистанционно  управление и много други. Продуктите на Rockinger намират приложение не само в тежкотоварни превозни средства, но също така и в селскостопанската техника. Успехът на продуктите с тази марка се дължи до голяма част и на широката мрежа търговски и сервизни точки на Rockinger. Rockinger принадлежи към групата на Jost от 2001г.  
Ronal       „Ние не преоткриваме колелото, а го подобряваме всеки ден“. Със седалище в Härkingen (Швейцария), RONAL GROUP е един от водещите световни производители на алуминиеви джанти за автомобили и товарни автомобили.  Компанията е активна както на OEM, така и на пазара за резервни части за автомобили и търговски превозни средства.  Всяка година 13 производствени обекта на RONAL GROUP от компании на три континента могат да произвеждат над 21 милиона колела.  Те извършват сами всички производствени стъпки, от дизайна до изработката на крайния продукт. Клиенти са всички реномирани автомобилни производители.  Освен че държи под око икономическия растеж, RONAL GROUP от години се фокусира върху своята отговорност към бъдещите поколения със своята концепция PLANBLUE.  Един от фокусите на тяхната стратегия за устойчивост е намаляването на емисиите на CO2, които планират да намалят наполовина до 2030 г.  Ето защо, след пускането на пазара на RONAL R60-blue – първата джанта, която е произведена в съответствие с устойчиви аспекти – ние представихме RONAL R70 -синьо, първота въглеродно неутрална джанта в света. И в бъдеще желаят да дават добър пример в областта на устойчивостта и да поемат отговорност за техните действия.  
Rotake      ROTAKE е професионален производител на пневматични инструменти, които обслужват основно автомобилния и други индустриални пазари. Пълната гама от професионални инструменти, включително въздушен ударен гайковерт, въздушен гаечен ключ с тресчотка, въздушна шлайфмашина, въздушна ъглошлайф машина, въздушна шлайфмашина, всички видове автомобилни инструменти и оборудване и др. С повече от 10 години производство и износ, ROTAKE са готови да отговорят на различни изисквания на нашите клиенти.
Sachs    Част от групата ZF, Sachs e един от най-известните световни партньори на автомобилната индустрия. През своята над 70-годишна история Sachs снабдява иновационни компоненти по трансмисията и шасито. Sachs предлага пълен набор от новаторски решения, гарантиращи максимален комфорт, безопасност и надеждност. Съединителите и амортисьорите с марката Sachs осигуряват най-доброто представяне на товарния автомобил на пътя, без значение колко тежък е той, независимо от ситуацията и метереологичните условия. Висококачествените съединители са съществен елемент за превозните средства. Като лидер на пазара, Sachs има оптимални решения за всякакъв вид превозни средства, градски автобуси, трактори и специални превозни средства. Гамата продукти включва феродови дискове, притискателни дискове, комплекти,  маховици и др. Предложението на марката към пазара се допълва и от амортисьорите за камиони, ремаркета и полуремаркета, които като всички продукти на компанията се отличават с безупречното си качество и представяне на пътя. От 1992 година в прoдуктовото портфолио са включени и вискосъединители, чиято гама непрекъснато се развива.  
Sampa  Sampa е глобална компания с богат производствен опит от 1950 г. Sampa разработва и произвежда надеждни части, подходящи за европейски и американски тежкотоварни автомобили,ремаркета, автобуси, както и за строителни машини, железопътна техника и лекотоварни автомобили.Производствените мощности на Sampa също са наградени със сертификата Ford Q1, който представлява превъзходно качество и удовлетвореност на клиентите. Сампа изнася за 140 държави от централата и фабриките си в Самсун, както и в САЩ, Англия и Ирландия, Италия, Испания, Франция, Австралия, Мексико, Германия, Китай, Русия, Южна Африка, Обединените арабски емирства, Нигерия и Румъния. офиси, складове и дъщерни дружества.  
Sauermann      Franz Sauermann GmbH е основана през 1996 г. Дейността на компанията включва производство на пластмасови изделия - калници за ремаркета и товарни автомобили,  кутии, кутии за съхранение на вещи във автомобилите, пластмасови елементи за интериора и за екстериора на автомобила. Пластмасови резервоари с нестандартни форми за различни работни флуиди. Прикачни съоръжения  (автоматични, ръчни, хидравлични) за различна автомобилна техника и много други специфични продукти. 
Speedline Corse     Speedline Group е основана през 1976 г., започвайки като малка занаятчийска компания, специализирана в производството на колела за състезателни автомобили. Първите произведени колела бяха за отбора на Ferrari във Формула 1 и титла от световен шампионат последва много бързо. От този момент компанията прогресивно усъвършенства знанията и технологиите си, за да я доведе до точката на широко признаване като водещ производител на висококачествени и водещи технологии алуминиеви джанти. Днес Speedline все още е специализиран производител на алуминиеви джанти, предимно в областта на доставката на оригинално оборудване за много от водещите европейски производители на автомобили, моторни спортове и джанти за следпродажбено обслужване. Сега част от Ronal Group, оригиналният завод, базиран на Tabina, все още е на място, напълно модернизиран и достоен за множество акредитации за оригинално оборудване. Джантите за оригинално оборудване, произведени от Speedline, могат да се видят да красят много от най-престижните и екзотични спортни автомобили в Европа. Сред клиентите са Ferrari, Lamborghini, Porsche и Maserati, както и много други масови производители на автомобили. Силата и дълбочината на опита в компанията са несравними.
SWF      “Spezial Werkzeugfabrik Feuerbach” (SWF) е водещ германски производител на чистачки за леки и товарни автомобили. Чрез иноватиения си подход компанията успява да обедини в производствения процес естествения и изкуствения каучук, за да предостави на своите клиенти качествни и иновативни продукти. Тази технология дава възможност да се използва по-безшумна и качествена система, която удължава живота на чистачките. Продуктите с марката SWF се отличават и с наличието на индикатор за износване, който дава сигнл на шофоьра, когато е необходимо чистачките да бъдат сменени.  
Telwin      За повече от 50 години TELWIN е световен лидер в производството на машини за заваряване, рязане и зарядни устройства. Нашата компания е представена на всички 5 континента, над 120 пазари с гама от продукти, които по разнообразие и богатство нямат равен на нито един пазар. Продукти, насочени към всички сфери на производство, автомобилната индустрия, за строителния сектор, за корабостроителници, за всички професионални дивизии направи си сам. Telwin означава състоянието на най-съвременните,иновативни и високотехнологични решения, насочени към подобряване на производителността,оптимизиране, свеждане до минимум на оперативните разходи и винаги гарантира отлично представяне по всяко оперативно състояние.  
Total      Тотал е една от най-големите компании за масла и горива, като се нарежда на четвърто място в световен мащаб и оперира в повече от 130 страни. Тотал открива, произвежда, трансформира, продава и разпределя енергия в различни форми до крайния клиент.  Екипите на Тотал работят в близост с инженерите на автомобилните производители и споделят своето know-how, което допринася за разработката на смазочни материали, които предпазват двигателите от износване и корозия и оптимизират производителността и мощността на автомобила. Тясното сътрудничество между изследователите и инженерите дава възможност да се разработи специална гама масла, която осигурява икономия на гориво, като по този начин постига и намаляване на вредните емисии. Над 100 000 служители работят активно в производството, обслужването и осигуряването на по-безопасни, по-чисти, по-ефективни, по-иновативни и по-достъпни продукти.
V.Orlandi      Стартирала през далечната 1859 година от братята Енрико и  Джовани Орланди в Италия, компанията V. ORLANDI в началото  са произвеждали прикачни приспособления за каруци и вагони. С икономическото разрастване и инвестициите в разработването на нови продукти, V.ORLANDI вече е в състояние да предложи на пазара пълна продуктова гама от теглещи системи, предназначени за сектора на оригинално оборудване Автомобилна, селскостопанска, военна и минна дейност, характеризираща се от специализирани продукти с много високи стойности на натоварване и конкретни повърхностни обработки.   Производството на V.ORLANDI покрива днес всички изисквания на приложенията на вътрешния и международния пазар, предлагайки гама продукти с товароносимост от 3,5 тона до 500 тона.  
VALEO      Valeo е автомобилен доставчик и партньор на автомобилните производители по целия свят. Като технологична компания те проектират иновативни решения за интелигентна мобилност, със специален фокус върху интуитивното управление и намаляване на емисиите на CO₂. Групата също така предоставя и разпространява резервни части за автопроизводители за резервни части. Групата се развива в следните направления: Системи за комфорт и помощ при шофиране, Задвижващи системи, Термо системи, Системи за видимост.  
VARTA      Марката VARTA има над 125-годишна история. Акумулаторите VARTA се монтират фабрично от големи автомобилни производители и се радват на доверието на шофьорите по целия свят. Акумулаторите VARTA се разработват от Clarios, преди Johnson Controls Power Solutions, световен лидер във високотехнологичните решения за съхранение на енергия. С повече от 16000 служители разработват, произвеждат и дистрибутират портфолио от еволюиращи акумулаторни технологии за практически всеки тип превозно средство. Технологии, които осигуряват уникално устойчива ефективност от следващо поколение и предоставят надеждност, безопасност и удобство във всекидневния живот.  
Victor Reinz      Като производител на оригинално оборудване и доставчик на резервни части, Dana доставя иновативни технологии за уплътняване с най-високо качество под марката Victor Reinz®. Всички резервни части в обширната продуктова гама отговарят на високите стандарти за OEM качество. Почти всички познати марки и модели на автомобилни производители по света са оборудвани с професионалните решения за уплътняване на Dana в областта на двигателите и ауспуха. Клиентите на Dana могат да разчитат на най-доброто обслужване. Това включва не само индивидуални консултации, но и бърза доставка на желаните части. Високо отдадените служители отговарят на нуждите на клиентите с голяма иновативна сила, концентриран опит и преди всичко постоянна страст.
Vignal  От десетилетия марката Vignal означава качество в сигналните светлинни системи за камиони, ремаркета, автобуси и селскостопански машини. Светлинните системи за оригинално вграждане, които се доставят на производители като Scania, MAN, Iveco, Renault и Nissan, са също така достъпни и за вторичния пазар, което гарантира постоянно високо качество. Със своите комплекти за светлинно оборудване, Vignal осигурява ефикасен и гъвкав начин на монтаж на пълна светлинна система за ремарке.  
VOLT Volt Polska Sp. z o.o. е добре позната и надеждна марка на пазара на непрекъсваемо захранване в Полша и Европа. Компанията дистрибутира и произвежда: инвертори за захранване (UPS - непрекъсваеми захранвания), захранващи адаптери / зарядни устройства и батерии.Нашата продуктова гама включва устройства за резервно захранване с изключителна надеждност, автоматични зарядни устройства и др. С обмислена и динамична стратегия, за няколко години Volt  изгради репутация на пазара. С всяка стъпка ние работим по начин, който прави нашите продукти най-подходящия вариант за текущите нужди на клиента, допълнително подкрепен от професионално техническо обслужване.
Wabco      В света на тежкотоварните превозни средства, има малко имена, които стоят толкова високо, както това на Wabco. С дългогодишна история на иновации и качество, компанията днес е станала синоним на надеждност и авангардни технологии. Кои са Wabco? Wabco е компания, която е глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, особено за тежкотоварни превозни средства. Основана е преди повече от сто години и е изградила репутация на иноватор в индустрията, чрез непрекъснатото разработване и внедряване нови технологии, които повишават безопасността, ефективността и устойчивостта на транспортните средства.  Компанията е известна със своите решения в областта на спирачните системи, автоматизацията на трансмисията и управлението на двигателя. Те също така са пионери в разработката на електронни и механични системи, които помагат на превозните средства да работят по-ефективно и безопасно. В световен мащаб има присъствие в над 40 държави и работи с някои от най-големите производители на автомобили и камиони, като по този начин поддържа стандартите на високо ниво. Отличителни продукти на Wabco Когато става въпрос за автомобилната индустрия, Wabco предлага много повече от просто продукти, те предлагат решения, които променят ежедневието. Ето някои от ключовите продукти и услуги, които правят компанията предпочитан избор: Спирачки с висока производителност за камиони и ремаркета; Системи за сигурност с автоматизация и диагностика; Електронни и механични компоненти за оптимална производителност; Кабели и аксесоари за различни приложения; Системи за трансмисия и управление на двигателя; Датчици и филтри за оптимална работа; Спирачни апарати, накладки, дискове и клапани за всички видове тежкотоварни превозни средства; Комплекти за вграждане и поддръжка на различни системи; Спирачни цилиндри и помпи; ABS и EBS системи; Въздушна система, въздушни компресори. Всеки продукт е резултат на дългогодишни изследвания и разработки, които целят оптимизация на работата на тежкотоварните превозни средства. Wabco не само отговаря на нуждите на своите клиенти, но и предвижда бъдещите тенденции в индустрията.  Защо да купите Wabco от нас? Wabco продължава да бъде водеща сила в автомобилната индустрия, като предоставя иновативни решения, които помагат на клиентите да постигнат максимална ефективност и безопасност. Със своята непрекъсната ангажираност към качеството и иновациите, компанията е поставила стандарти, които другите следват. Това е причината, поради която ние от СФК Трак сме избрали да предлагаме техни продукти.  Нашият екип притежава задълбочени познания за продуктовата гама на марката. Можем да ви консултираме и да ви насочим към най-подходящия избор според вашите нужди. Предлагаме атрактивни цени за продуктите, като по този начин осигуряваме най-добра стойност за вашите пари.  Чрез нашия онлайн магазин SFK-Truck.com можете бързо и лесно да разгледате наличните продукти, да се информирате за техните характеристики и да направите поръчка. А с обширния ни складов запас и ефективната логистика, гарантираме бърза и надеждна доставка на поръчаните от вас артикули. SFK-Truck не сме просто доставчик – ние сме вашият надежден партньор в автомобилните технологии. Изборът на Wabco от нас е гаранция за качество, надеждност и професионализъм.  
Wisa       Структурата на UPM се състои от следните бизнес области: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Paper Asia, UPM Paper ENA (Европа и Северна Америка) и UPM шперплат. Te продават изделията си от шперплат и фурнир под регистрираната търговска марка WISA®. Днес в компанията за шперплат и фурнир работят 2400 професионалисти, които разработват, произвеждат, продават и доставят висококачествени продукти без покритие и покритие WISA за различни взискателни приложения на нашите клиенти по целия свят.  
ZF      ZF е глобална технологична компания и доставя системи за пътнически автомобили, търговски превозни средства и промишлени технологии, позволяващи следващото поколение мобилност. Със своето комплексно технологично портфолио, компанията предлага интегрирани решения за утвърдени производители на автомобили, доставчици на мобилност и стартиращи компании в областта на транспорта и мобилността. ZF непрекъснато усъвършенства своите системи в областта на цифровата свързаност и автоматизация.  
Торнадо      Марката "Торнадо" е добре разпознаваема в България, защото всяка една промишленост, всеки автомобил или във всяка една обществена сграда има обособени удобни места с пожарогасители.  Пожарогасителите са предназначени за гасене на запалвания и/или начални пожари на твърди материали, леснозапалими и горими течности, газообразни вещества и електрически инсталации под напрежение до 1000V съгласно техническата характеристика на продуктите.