Меню
Your Cart

Щендери

Съвременният човек си купува все повече дрехи, стреми се към изобилие и разнообразие в гардероба си и съчетава практичност, стил и комфорт. Голямото количество облекла изисква и повече пространство. В този аспект изключително полезни и удобни са домашните и промишлените щендери. Те осигуряват оптимално използване на пространството, като създават пригледност и ред.

Какво представляват щендерите за дрехи?

Те са незаменим елемент в организирането, подреждането и транспортирането на облекла. Практични и удобни са и осигуряват лесен достъп до дрехите в гардероба, склада и търговската площ. Представляват лостове с различна товароносимост, които се закрепват към стойки или стени, с помощта на накрайници и разтегателни елементи. Особено популярни са мобилните модели, поради своята гъвкавост и разнообразие от варианти. Може да бъдат изработени от метал, пластмаса и други. Пригодени са за употреба както в дома, така и за промишлени и търговски цели. СФК Трак предлага богата гама от модели, която ще задоволи потребностите и нуждите на всеки клиент.

Какви видове щендери за дрехи ще откриете в нашия онлайн магазин SFK-Truck.com?

Те са практично решение за организиране на гардероби, складови площи и търговски пространства. Мобилните модели са подходящи и за подреждане на облеклата в камиони и коли. Те са особено удобни, защото са гъвкави и функционални. В СФК Трак ще откриете щендери за дрехи, изработени от различни материали с различно предназначение:

  • метални – те са изключително здрави и издръжливи и това ги прави подходящи за организация и съхранение на голямо количество дрехи. Поради своята надеждност и устойчивост, те са изключително предпочитани за камиони, тирове и товарни автомобили, където сигурността е определяща. Притежават товароносимост до 400 кг с редовен линеен товар;

  • пластмасови – отличават се с компактност и ниско тегло, което ги прави мобилни и маневрени. Регулируеми са, а чрез своята телескопичност предлагат различни варианти за промени в размерите. Тези характеристики ги правят предпочитан артикул за магазини и търговски площи, както и за пространства с ограничени размери;

  • накрайници за щендери – предлагаме метални и пластмасови накрайници от водещи производители с високо качество и конкурентни цени.

Мобилните щендери, предлагани от СФК Трак, са изключително практични. Те позволяват лесно и удобно преместване от едно място на друго в затворени пространства и магазини. Транспортирането им с товарни автомобили, тирове и камиони също се улеснява. Разтегателните и компактни варианти дават възможност за оптимално складиране на облеклата.

Защо да изберете щендери за дрехи от SFK-Truck.com?

При нас ще намерите удобни, практични и качествени щендери за дрехи на конкурентни цени, които съчетават в себе си мобилност, практичност и функционалност. Цените варират съобразно размерите, материала на изработката и функционалните характеристики на изделията.

СФК Трак има над 30-годишна традиция в дистрибуцията на качествени стоки на водещи производители, като предлага утвърдени марки в оптимално съотношение цена-качество. За удобство на нашите клиенти всички стоки може да бъдат закупени онлайн. Изградили сме мрежа за бързи и коректни доставки до всяка точка на България и Европа.

Клиентът има възможност да разгледа и да избере най-подходящите модели. Препоръчително е да направи информиран избор със съдействието на нашите консултанти. Ние се стремим и правим всичко възможно всеки потребител, който ни се е доверил, да бъде обслужен според своите нужди и изисквания.

Щендер за дрехи с ПЛАСТМАСОВ накрайник L=2370мм./400daN
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -28 %
Хромирана тръба с диаметър 35мм и дължина 2370мм. Накрайници от пластмаса и две черни велкро ленти.  Вградена пружина Товароносимост: 400 daN (400 kg) с редовен линеен товар Подходящ за: вътрешни размери между стените, съответно закрепващи релси от 2420 mm - 2510 mm +/- 5 mm Тегло: 7,3 kg..
134.95лв. 187.95лв.
цена с ДДС
Щендер за дрехи с МЕТАЛЕН накраник L=2370мм./400daN
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -30 %
Хромирана тръба с диаметър 35мм и дължина 2370мм. Накрайници от стомана Товароносимост: 400 daN (400 kg) с редовен линеен товар Подходящ за: вътрешни размери между стените, съответно закрепващи релси от 2420 mm - 2510 mm +/- 5 mm Тегло: 7,3 kg..
117.95лв. 168.35лв.
цена с ДДС
Щендер за дрехи с метален пружинен накрайник-L=2370мм./400daN
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -28 %
Хромирана тръба с диаметър 35мм и дължина 2370мм. Накрайници от стомана Вградена пружина Товароносимост: 400 daN (400 kg) с редовен линеен товар Подходящ за: вътрешни размери между стените, съответно закрепващи релси от 2420 mm - 2510 mm +/- 5 mm Тегло: 7,3 kg..
154.65лв. 215.35лв.
цена с ДДС
Щендер стоманен -2220-2650мм/500daN-
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -28 %
Кръглите греди се използват в компактни превозни средства, камиони, контейнери и др. Комбинират се с подходящи за накрайниците им релси. Изработен от галванизирана стомана. Коничните фитинги осигуряват перфектно прилягане към релсите...
70.97лв. 98.95лв.
цена с ДДС
Накрайник за щендер закачалка син
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -23 %
Накрайник за щендер закачалка бял
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -25 %
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Производители