Меню
Your Cart

Светлоотразителни триъгълници

Шофирането е непредвидимо, особено на дълъг път. Носи рискове от аварийни ситуации и катастрофи, които биха могли да възникнат във всеки един момент. Дали ще спукате гума или автомобилът ви ще възпрепятства придвижването, трябва да си осигурите предупредителен знак, който да поставите зад него, върху пътното платно. По този начин ще сигнализирате на останалите участници в движението да спазват безопасно разстояние. Необходимостта от това пособие в леки коли и тежкотоварни автомобили, като камиони и автобуси, е установена от Закона за движението по пътищата, 

Осигурете си светлоотразителен триъгълник от нашия онлайн магазин SFK-Truck.com на достъпни цени и бъдете отговорни към себе си и околните.

В какви случаи се използват светлоотразителните триъгълници и как се поставят?

Най-често светлоотразителните триъгълници се поставят при намалена видимост, в случаи на пътнотранспортно произшествие, аварии и невъзможност и наличие на ремонтни дейности по пътищата. Служат като защитен аксесоар, който да защити както шофьора, пътниците и автомобила от катастрофи и други инцидентни, така и останалите участници в движението.

Когато водачът иска да сигнализира за повредено МПС, независимо от категорията, той трябва да постави светлоотразителния триъгълник на безопасно разстояние, което зависи от пътната обстановка:

  • второкласен път при движение в населени места – минимум 30 метра. Поставянето се извършва върху пътната лента, в която се намира, като е препоръчително това да бъде именно аварийната, както и пред него, за сигнализиране на пътуващите в обратна посока при двулентови пътища;

  • магистрала и пътища, при които се развиват високи скорости над 80 км/час – на 100 метра от автомобила.

При липса на този сигнализиращ елемент, моторното превозно средство се определя като технически неизправно.

Какви видове светлоотразителни триъгълници ще откриете в СФК Трак?

В нашия онлайн магазин ще откриете светлоотразителни триъгълници в червени светлини, които са дело на марката Frontline, Fristom и Bicma. Те имат отлични качества, съобразени с метеорологичните условия на пътя – устойчивост и издръжливост на влага, ниски или високи температури.

Изработени са от ABS пластмаса, която е здрава, има висока химична и термична устойчивост и не избледнява. Всеки артикул се предлага единично, като ние, от онлайн магазин СФК Трак, ви препоръчваме да разполагате с поне 2 броя, с които да сигнализирате водачите и в двете посоки при двулентови пътища.

Предлагаме светлоотразителните триъгълници с хомология на достъпни цени и с високо качество на изработката. 

Защо да се доверите на нас за вашата покупка?

Светлинните пособия, които ви предлагаме в онлайн магазин СФК Трак са качествени, устойчиви на външни фактори и ще ви помогнат в сигнализирането за вашето участие на пътя.

От SFK-Truck.com държим на качеството на предлаганите от нас резервни авточасти, консумативи и аксесоари, защото осъзнаваме ролята им в процеса на движение и безопасността, която трябва да осигуряват. Именно поради този факт, сме безкомпромисни към състоянието, техническите характеристики и функционалността на всеки един артикул.

Закупувайки светлоотразителен триъгълник от водеща марка, каквито са нашите предложения на Bicma, Fristom и Frontline, получавате гаранция за изправността и издръжливостта им. С яркостта на червения цвят на подбраните от нас артикули в категорията ще бъдете забележими дори и в ситуации на много ограничена видимост.

Предлагаме възможност за бърза доставка, до час, за градовете София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Велико Търново, което ни прави надежден търговец в различни и наложителни ситуации.

Триъгълник светлоотразителен с хомологация
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -0 %
Триъгълник светлоотразителен Триъгълник светлоотразителен - 2
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -25 %
Марка: FRISTOM
* Универсален светлоотразителен триъгълник * Цвят: червен..
2.95лв. 3.95лв.
цена с ДДС
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Производители