Меню
Your Cart

Мултицети

Качествените инструменти са като визитна картичка за всеки държащ на името си електротехник. Не само заради първото впечатление, което се създава у клиента, а и заради самото чувство, че работите с него. Трябва да ви даде сигурността, че ще ви служи дълго време и няма да ви изостави при ремонт. Но не само професионалистите обичат хубавите инструменти. И като любител може да разполагате с такъв уред дори да ви се налага да го използвате рядко.

Какво представляват мултицетите и какво измерват?

Мултицетите или мултимерите са електрически измервателни уреди в джобен формат, работещи на батерии. Разполагат с дисплей на който се показват измерените стойности. Оборудвани са със сонди, състоящи се от кабели, през които се извършва измерването. Могат да бъдат цифрови или аналогови, но времето на последните е отминало с навлизането на технологиите. Така, вече широко разпространени остават цифровите, познати още като дигитални. Мултицетите се използват в доста области, като строителството, автомобилната индустрия и навсякъде, където присъства електричество. Днес почти във всеки дом, автомобил, товарен камион или което и да било превозно средство е редно да има такъв уред, съветваме от екипа на СФК Трак.

Величините, които могат да измерват, са следните:

  • постоянно или променливо напрежение – първото е застъпено предимно в транспорта, при автомобилите, камионите и други превозни средства, второто се среща навсякъде около вас, това е напрежението, с което работят електроуредите и всичко в домовете ви;

  • ток, съпротивление и капацитет – те са другите основни величини в електрониката;

  • тест на диоди – това са електронни компоненти, които пропускат ток и напрежение само в едната си посока и почти всеки мултицет може да улавя тяхната работа;

  • връзка между две точки от електрическата верига – когато е нужно да се провери дали даден кабел е здрав или да се проследи къде отива вторият му край, тогава на помощ идва мултицетът.

Мултицетите са широко разпространени и вече могат да бъдат закупени дори от магазини за автоаксесоари, какъвто е нашия SFK-Truck.com. Доверете се на доказани търговци, за да бъдете сигурни в качеството, което получавате.

Какви мултицети можете да намерите в SFK-Truck.com?

При нас можете да откриете видове, които са подходящи както за професионално, така и за любителско ползване, поради високото качество и точност в измерванията, с които разполагат.

Оборудвани са със задължителния LCD дисплей, гарантиращ чудесна видимост. Работят със 9V батерия, която се сменя изключително лесно и издържа дълго, благодарение на функцията за автоматично изключване, когато уреда е в покой и не се е използвал определено време. Също така, когато тя е изтощена, се появява индикатор, който сигнализира за това.

Не трябва да се притеснявате за здравината и устойчивостта при неволен удар – всички наши модели са снабдени с удароустойчив калъф, който не увеличава тяхната големина. Измерват всички стандартни величини, като променливо и постоянно напрежение, променлив и прав ток, тест на транзистори и диоди, капацитет и съпротивление, температура и връзка между две точки, за която се сигнализира чрез вграден зумър.

За удобство имат бутон HOLD, който задържа показанията на дисплея в дадената стойност и тя не може да изчезне, докато не бъде изключен. 

Всички наши мултицети са с ергономичен дизайн, достъпни цени и са изработени от висококачествени материали. Осигуряваме бърза и точна доставка до всяка точка на страната. От SFK-Truck.com държим на качеството и сме винаги на разположение относно въпроси за техническите характеристики на наличните на сайта ни модели.

Марка: OPTIPARTS
Много компактен джобен мултицет със зумер Обхват на напрежение AC: 200V/500V Обхват на напрежение DC: 200mV/2V/20V/ 200V/500V Обхват на ток AC: НЕ Обхват на ток DC: 2mA/20mA/200mA Обхват на съпротивление: 200 OHM/2 kOHM/ 20 kOHM/200 kOHM/2 mOHM Обхват на капацитет: НЕ Обхват на температура: НЕ Прове..
15.95лв.
цена с ДДС
Марка: OPTIPARTS
Дигитален мултицет със зумер и сонда за температура Измерва: DC (напрежение и ток) Променлив ток (напрежение и сила на тока) Съпротивление Измерване на кондензатори Диод Измерване на транзистори Температура Постоянно напрежение:..
27.95лв.
цена с ДДС
Марка: OPTIPARTS
Постоянно напрежение Променливо напрежение Постоянен ток Променлив ток Съпротивление Честота Капацитет Голям дисплей с разряд 3.5, Обхват за измерване на постоянно напрежение DC Обхват за измерване на променливо напрежение АC Обхват за измерване на постоянен ток DC Обхват за измерване на променлив т..
33.95лв.
цена с ДДС
Марка: OPTIPARTS
Мултицет подходящ за измерване на напрежение, ток и съпротивление. Измервателният уред има 3.5" LCD дисплей, автоматично изключване, задържане на показанията, тест на транзистори и диоди, индикатор за изтощена батерия. Цифровият мултимер е точен и надежден. - 3.5" голям LCD дисплей - максимално пока..
35.99лв.
цена с ДДС
Марка: OPTIPARTS
Мултицетът е многофункционален измервателен уред, който има възможността да измерва различни електрични величини. Може да се използва като волтметър и амперметър (за постоянен и променлив ток) и омметър (разпространено е названието амперволтомметър) и термометър. Захранването е с батерия 9V 6F2..
30.95лв.
цена с ДДС
Мултицет дигитален с осветен дисплей, фенер, зумер, работи с 2 батерии АА
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -25 %
Захранване: 2 батерии 1.5V AA Точност на измерване: 2000 цикъла Максимално измерване на напрежение: AC 600V; DC 600V Измерване на максимален ток: DC 10 A Максимално измерване на съпротивлението: 20 MΩ Тестер за непрекъснатост: Да (зумер) 30 Ω LED фенерче: Да Дължина на кабела: 93..
30.72лв. 40.96лв.
цена с ДДС
Мултицет дигитален с осветен дисплей, зумер и сонда за температура, работи с 2 батерии АА
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -25 %
Захранване: 2 батерии 1.5V AA Точност на измерване: 10 000 цикъла Измерване на максимално напрежение: AC750V;DC 1000V Измерване на максимален ток: AC 10 A; DC 10A Максимално измерване на съпротивлението: 100 MΩ Максимално измерване на капацитет: 100 mF Максимална честота на измерване: 1..
86.08лв. 114.78лв.
цена с ДДС
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Производители