Меню
Your Cart

Комплекти съединители

Съединителят за скоростна кутия на автомобил е важни компонент, който позволява правилното функциониране на трансмисията и безпроблемната смяна на предавките. Независимо дали управлявате камион, лека или товарна кола, или дали сте с ръчна, или автоматична скоростна кутия, за правилното превключване на предавките за скоростите, се нуждаете от изряден съединител и прилежащите към него компоненти.

В онлайн магазин SFK-Truck.com ви предлагаме комплекти съединители на доказани производители, при това на отлични цени.

Кои са основните компоненти от системата за прехвърляне на мощността?

Основните компоненти от системата за прехвърляне на мощността в автомобила включват:

  • колянов вал – той е един от главните елементи на двигателя. Въртящият колянов вал преобразува вертикалното движение на буталата и прехвърля въртящия момент към останалите компоненти на системата;

  • демпферен маховик – тежестта му е свързана със задния край на коляновия вал. Неговата роля е да осигури плавно прехвърляне на мощността към трансмисията. При превключване на предавките, маховикът запазва този въртящ момент и осигурява плавно движение, без форсиране;

  • диференциал – отговорността на диференциала е да осигури разпределянето на въртящия момент към задните колела на автомобила и да възпрепятства забиването на движението;

  • феродов диск – главният елемент на съединителя. Разположението на феродото е между двигателя и скоростната кутия;

  • съединителен лагер – осигурява плавно и безпроблемно превключване на предавките;

  • съединител – този главен елемент от системата позволява превключването на мощността между двигателя и скоростната кутия.

Всички тези компоненти имат важна роля за движението на автомобила и работят съвместно, за да осигурят прехвърляне на мощността.

Какви комплекти ще откриете в онлайн магазин СФК Трак?

Комплектите съединители, които предлагаме в SFK-Truck.com, се различават по няколко особености.

На първо място е приложението. При нас ще откриете модели, подходящи за товарни автомобили, които се различават според марките. Имаме за Volvo със евростандарт 5 и 6, Renault, DAF, Mercedes-Betz, Iveco Stralis, MAN TGA/TGS/TGX, Scania P, G, R, T.

Следващ показател, важен при избора на авточасти за камиони, е производителят. Предлагаме артикули само на марки, които са се доказали  на пазара със своето качество. Такива са Sachs, Valeo, с произход Франция и Германия.

Видът на скоростната кутия също има значение. Имаме комплект съединители за ръчна скоростна кутия и за коли автоматик.

Повечето комплекти в категорията включват притискателни и феродови дискове. Някои от тях разполагат и с лагер помпи. Когато избирате подходящия пакет, винаги проверявайте включените елементи в него.

Качеството на частите в комплектите ни е високо и гарантирано от производителя, а цената – по запитване.

Защо да се доверите на нашия сайт SFK-Truck.com? 

При нас ще откриете всичко, от което се нуждаете – от комплект за смяна на съединител до различни аксесоари, които да подобрят комфорта и безопасността ви по време на пътуване.

При необходимост, изпълняваме и спешни доставки до всяка точка на България, а ако се намирате в градовете София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас и Велико Търново, можем да транспортираме желаните артикули в рамките на час.

От СФК Трак имаме повече от 30-годишен опит. Благодарение на това сме постигнали прозрачна и лоялна връзка със своите клиенти. Предлагаме атрактивни цени и пълно съответствие между представените артикули в сайта ни и това, което получавате на живо.

Осигурете най-добрия комплект на вашия товарен автомобил, за да имате безопасен и качествен пробег.

Марка: Sachs
Комплект съединител (феродов диск, притискателен диск и лагер), Подходящ за камиони с автоматична скоростна кутия  на DAF XF 105 (05-)...
Цена при запитване
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Производители