Меню
Your Cart

Спирачни апарати

Изправността на спирачната система е от особено значение както при леки коли, така и при товарни автомобили. Поддържането на всички компоненти и замяната на тези, които не са функционални или са изминали своя препоръчителен пробег, е много важна задача. Особено ако управлявате камиони и тирове на дълги разстояния по първокласни и второкласни пътища, изискващи развиване на по-висока скорост и бърза реакция.

В нашия онлайн магазин СФК Трак ще откриете всичко необходимо, включително и спирачни апарати, които се характеризират с високо качество, устойчивост, достъпни цени. Те са дело на доказани производители, тясно специализирани в изработката на части за тежкотоварни автомобили.

Каква е ролята на спирачните апарати?

Това е важен механизъм за безопасното управление на превозното средство, който е изработен от метал и има уплътнения. Този елемент има няколко основни роли:

  • поддържане на натиск – неговата отговорност е да поддържа натиска на накладките към дисковете на спиращите колела. По този начин, чрез процеса на силно триене, се забавя движението. Спирането се осъществява благодарение на дисковите или барабанните спирачки, които извършват натягане върху лентата за спиране;

  • равномерно разпределяне – те играят роля в разпределянето на силата на спиране между предните и задните колела, което позволява балансирано намаляване на скоростта и по-добър контрол над автомобила. Тази функция се извършва благодарение на спирачната течност.

  • поддържане на подходяща температура – друга важна роля, която изпълняват апаратите, е да отвеждат излишната топлина, която може да доведе до прегряване на спирачките и тяхната повреда.

Изрядността на тези компоненти е задължителна, защото те играят съществена роля.

Какви видове спирачни апарати ще откриете в SFK-Truck.com?

В онлайн магазин магазин СФК Трак предлагаме както единични спирачни апарати, така и комплекти. В комбинираните варианти се включват и накладки, а при някои има и водач. Предлагаме модели, подходящи както за камиони, така и за ремаркета. Всички са дело на доказани производители, като SAF, Haldex, KnorrBremse.

Различават се по приложение – някои апарати са универсални, а други са подходящи за камиони на Mercedes-Benz Actros, Arocs, Econic, Atego и други.

Нашите спирачни апарати за камиони и ремаркета отговарят на всички специфични изисквания и нормативи. Те са съобразени с особеностите на тежкотоварните превозни средства и осигуряват издръжливост, ефективност и безопасност.

Защо да се доверите на нашия онлайн магазин СФК Трак?

Спирачните апарати за камиони и ремаркета имат изключително важна роля за безопасността и ефективността на тежкотоварните превозни средства. Трябва да се извършва редовна поддръжка от квалифицирани техници, за да се осигури правилната функционалност и надеждност на системата.

За тази цел е необходимо да закупите качествени авточасти, които да осигурят безопасна работа на МПС-то и дълготрайност на употребата. При нас, в онлайн магазин SFK-Truck.com, ще откриете точно това – качество, надеждност и устойчивост, които се стремим да осигуряваме повече от 30 години.

Предлагаме и готови комплекти, с които допълнително да ви улесним. Така, няма да ви се налага да подбирате отделните компоненти.

Доверете се на нашата коректност и лоялност по изпълнение на поръчката. Извършваме както стандартни, така и скоростни доставки. Цените, на които работим, са актуални и достъпни.

Освен резервни части, предлагаме още и много други аксесоари, които да подсилят сигурността ви и да ви осигурят комфорт по време на шофиране.

Марка: KnorrBremse
Спирачен апарат заден,RH; MERCEDES-BENZ ACTROS(02- ) AROCS(13- ) ATEGO(98-04) ECONIC(01- ) от широката гама на глобалния лидер в пневматичната и спирачната ситема при камионите и ремаркетата Knorr-bremse...
Цена при запитване
Марка: KnorrBremse
Спирачен апарат заден, LH; MERCEDES-BENZ ACTROS(02- ) AROCS(13- ) ATEGO(98-04) ECONIC(01- ) от широката гама на глобалния лидер в пневматичната и спирачната ситема при камионите и ремаркетата Knorr-bremse...
Цена при запитване
Марка: KnorrBremse
EconX® гарантира, че дори по-старите камиони, автобуси и ремаркета могат да останат на пътя по-дълго, като същевременно остават безопасни и ефективни. Продуктите EconX® са също толкова функционални, колкото новите части. Функционалността на EconX® е осигурена чрез процеси на повторно производство, ..
Цена при запитване
Марка: KnorrBremse
* За допълнителна информация и консултации по избора на правилните резервни части за Вашия камион или ремарке, моля свържете се с търговския ни екип...
Цена при запитване
Марка: KnorrBremse
* За допълнителна информация и консултации по избора на правилните резервни части за Вашия камион или ремарке, моля свържете се с търговския ни екип...
Цена при запитване
Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)

Производители