Меню
Your Cart

Сенници за камиони

Слънчевите лъчи могат да навредят на интериора в кабината на товарния ви автомобил, като таблото и седалките. За да избегнете тези потенциални козметични повреди, обвързани с необходимост от излишни разходи за възстановяването си, вашето спасение са сенниците за камиони и тирове. По време на топлите месеци от годината шофирането през деня може да бъде истинско предизвикателство, особено след престой на МПС на слънце.

Сенниците най-често се поставят на предното стъкло и спомагат за предотвратяване високата температура в купето и нагряването на повърхностите. Благодарение на тях, можете да бъдете сигурни, че ще защитите вашето превозно средство от неблагоприятните условия в горещите летни дни. Ние от онлайн магазин SFK-Truck.com ви представяме различни видове защитни сенници за товарни автомобили, които ще откриете в нашия каталог.

Какви видове сенници ще намерите в онлайн магазин SFK-Truck.com?

Предпазните сенници за предно стъкло са подходящо и бюджетно средство, чрез което да запазите интериора на превозното средство. Освен за камиони, те биват предпочитани и за леки коли. Те предлагат високо ниво на защита и надеждност, към което ние се стремим като търговци. Сенниците ни се различават според особеностите:

  • производител – работим само с доказани марки в производството на предпазни средства, служещи за защита от светлината на слънцето, като Lampa. Това е фирма, която през годините надгражда и предлага качествени слънцезащитни продукти за автомобили;
  • размер – предлаганите от нас големини на сенници са различни, като 180Х90 и 240Х90. Спрямо размера на вашето предно стъкло, можете да изберете и закупите подходящия за вас. Така ще бъдете сигурни, че няма да бъде нарушен цялостния изглед на кабината отвътре;
  • изработка – сенниците са направени от термоустойчив материал от последно поколение. В него се намират хиляди мехурчета и двойно отразяващ хромиран слой. Благодарение на изработката, можете да бъдете сигурни в защитата на интериора във вашето превозното средство;
  • поставяне – става много лесно посредством вендузи, които се залепят стабилно на предното стъкло. В зависимост от големината на сенниците, броят на закрепващите елементи е различен. Той може да достигне до 6 бр.

Разгледайте нашия каталог, за да получите подробна информация относно нашите артикули. Можете да намерите подходящите модели сенници спрямо вашите предпочитания и нужди за камион. Разгледайте предложенията ни и изберете най-подходящото за вас.

Защо да се доверите на SFK-Truck.com?

От онлайн магазин СФК Трак държим на свободния избор и поради тази причина предлагаме голямо разнообразие от аксесоари за камиони. Работим с утвърдени марки, които предлагат висококачествени производствени характеристики на своите продукти. С това нашите артикули са предпочитани, както и атрактивните цени, на които ги предлагаме. В нашия каталог може да намерите тасове, аптечки, чистачки, калъфи за волани, стелки и много други принадлежности за вашия тир или камион.

За нас е важно клиентите ни да бъдат доволни, с което и ние сме удовлетворени от работата която извършваме. Благодарение на сплотения ни екип и дисциплинираната ни работа, когато заявите поръчка, пратката ви ще пристигне до вас по възможно най-бързия начин. Стремежът ни е да сме сред най-добрите на пазара в продажбата на аксесоари за товарни автомобили, като нещата които предлагаме са оригинални и висококачествени. Ако имате въпроси, може да се обърнете към нас, за да ви помогнем във вземането на информирано решение.

Сенник за камион 180x90cm Max Reflex Truck
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -25 %
Сенник за камион 240x90cm
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -28 %
Марка: Lampa
Сребристо-отразителен сенник - 240x90 см С хиляди въздушни мехурчета и двойно отразяващ хромиран слой. Ултра защита от слънчеви лъчи за таблото, волана, седалките и интериора на камиона. Изработен от последно поколение термоустойчив материал. Лесен монтаж с 6 вендузи..
25.95лв. 35.95лв.
цена с ДДС
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Производители