Меню
Your Cart

Биалети

В конструкцията на превозните средства има много части, които взаимодействат една с друга за да осигурят надеждност и комфорт при шофиране. Важно е при движение на автомобила или камиона да се вибрациите от неравностите по пътя и за това помагат биалетите.

За комфорта при пътуване спомагат много фактори - например някои части намаляват натоварването на други такива и така се удължава експлоатационният им период. Окачването на товарните автомобили трябва да е много здраво, поради тяхната огромна маса.

Биалетата представлява метален прът, осигуряващ връзката между стабилизиращата щанга и носачите, чиято функция е да улавя вибрациите. Биалетите се използват както за леки коли, така и за камиони. Ние от онлайн магазин SFK-Truck.com споделяме какви биалети можете да намерите в нашия каталог.

Какви видове биалети ще откриете в онлайн магазин SFK-Truck.com?

Всеки един елемент по товарния автомобил е ключов фактор за безопасността и ефективността му. Биалетките са част от окачването и са от съществена важност за устойчивостта и стабилността на превозното средство на пътя. Ето и какво трябва да знаете за тях:

  • за какво служат – биалетата е метален елемент, чиято дължина зависи от конструкцията на превозното средство. От едната или от двете страни на биалетката се намират шарнирите, които се прикрепят за останалите части от окачването (към носачите или амортисьорите). Биалетата поема от вибрациите при шофиране по неравен терен, като спомага за елиминирането на шумове и износването на цялата конструкция.

Нарича се още вертикална стабилизираща щанга. Въпреки малките си размери, това е много важна част, която оказва влияние на стабилността и начина на управление на превозното средство;

  • кога се налага смяна – при минаване през неравности и дупки по пътя може да се появят странни шумове, като тропане и хлопане, в купето. Често може да се окаже, че проблемът се крие в биалетата. Много от сегментите по предницата са свързани помежду си и в такава ситуация не можете да бъдете сигурни какво точно е за смяна. В случай на нестабилност и затруднения при управлението, вероятността биалетката да се е повредила е голяма. Разгледайте каталога ни, за да изберете нужната за вас;
  • видове – те са различни спрямо конструкцията, марката и модела на товарния автомобил. Всеки производител има различни изисквания;
  • размери – в зависимост от това как е изградена носещата конструкция на превозното средство и големината му, се различава и големината на биалетата;
  • производители – работим само с брандове, доказали се в производството на издръжливи и качествени части за камиони. Марките биалети в нашия онлайн магазин са Lemforder, Moog и Cei.

Разгледайте нашия каталог, за да получите повече информация относно продуктите.

Защо да се доверите на SFK-Truck.com?

От онлайн магазин СФК Трак предлагаме богата гама от различни части и аксесоари за вашия товарен автомобил. Продуктите, които ще намерите, са на доказали се в производството по качество и издръжливост фирми - за да можем да ви осигурим ефективен и дълъг експлоатационен период на закупените от нас стоки. Когато вие сте доволни, нашият екип е удовлетворен от добре свършената работа.

При нас ще намерите различни артикули по вид и характеристики, които да отговарят на вашите нужди и предпочитания, на достъпни цени. Стремим се да бъдем сред най-добрите на пазара, което си личи в надеждността на всеки наш продукт, бързото и надеждно обслужване, както и компетентността на екипа ни.

Когато имате затруднение в избора или искате да зададете въпрос относно спецификите на биалетите или друг артикул – обърнете се към нас. Очакваме ви и сме готови да отговорим на вашите въпроси, като ви помогнем да направите правилния и точен избор спрямо това, от което се нуждаете.

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Производители