Меню
Your Cart

Вентилатори

За да се постигне желаната температура в кабината на камиона по време на летните жеги, е препоръчително да поставите вентилатор. Устройствата за охлаждане са добри помощници през горещото лято, с които няма да искате да се разделите. Ние от онлайн магазин СФК Трак предлагаме различни видове, които лесно ще откриете в нашия актуален и лесен за навигация каталог.

Какви видове вентилатори можете да намерите в онлайн магазин SFK-Truck.com?

Тези аксесоари са едни от най-добрите помощници за спасение през горещите дни, особено когато ви се налага да пътувате на дълъг път. За да направите правилния избор спрямо вашите нужди, можете да разгледате какви са предложенията ни. При нас можете да намерите вентилатори, които имат следните особености:

  • видове – производителите са се погрижили за удобството на всеки човек, като са изработили артикулите си с възможност за лесно поставяне. За да бъде удобно тяхното поставяне, вентилаторите могат да бъдат със щипка. Други модели са тези с пластмасова и метална основа. Ако търсите по-силно и бързо охлаждане, то скоростният вентилатор е подходящ за вашите нужди - при него перките се въртят по-бързо, силата на въздушния поток е по-голяма и охлаждането става по-бързо;
  • производител – артикулите, които предлагаме, са само на доказани марки на пазара, със своите качествени и здрави производствени материали, въплътени в крайните продукти. Вентилаторите в онлайн магазина ни са на Lampa и All ride. Благодарение на тях, комфортът по време на пътуването ще бъде осигурен, дори в най-пиковите часове при горещините;
  • мощност – те варират от 12 W до 16 W, в зависимост от вида на аксесоара, който изберете. Мощността е важна за определяне на това какъв ще е въздушния поток идващ от устройството. Ако се нуждаете от по-голям, се насочете към по-мощен модел;
  • напрежение – артикулите, които можете да откриете при нас, са с напрежение от 12 V до 24 V. Спрямо волтовете, които ви позволява вашата запалка, можете да изберете подходящия вентилатор за вас;
  • диаметър – от 15см до 20см, като това прави аксесоарите много компактни и малки по размери. Въпреки малките си размери, комфортът който доставят е незаменим. Не изискват голямо пространство, което е значително предимство

За да получите повече информация относно нашите продукти, разгледайте каталога и при въпроси се обърнете към нас. Ние сме готови да ви помогнем, за да вземете информирано решение при избор на вентилатор за камион.

Защо да се доверите на SFK-Truck.com?

Ние сме онлайн магазин, в който можете да намерите различни по приложение и характер части и аксесоари за тежкотоварни автомобили. Работим само с утвърдени марки, които са доказани на пазара със своите качествени и издръжливи продукти. Продуктите в SFK-Truck.com са минали нужните тестове, с което се гарантира тяхното качество и ефективност.

Стремим се да бъдем след лидерите на пазара и в тази посока целите, които си поставяме, са да предоставим обслужване на високо ниво, включващо коректност, бързина и надеждност. Когато нашите клиенти са доволни - и ние сме доволни!

Ние предлагаме висококачествени вентилатори за охлаждане, с които да осигурите нормална температура в купето на превозното средство, докато шофирате. При затруднение в избора или нужда от подробна информация и съдействие, нашият обучен екип от специалисти е готов да ви помогне да направите най-оптималния избор според вашите нужди. Цените на вентилаторите в нашия магазин са достъпни и подходящи за всеки бюджет.

Вентилатор 24V 2 скоростен
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -27 %
Марка: Lampa
Турбинен, двускоростен вентилатор * Ключ за включване/изключване. * Двойна скорост * Регулируема вертикална посока на въздушния поток. * Фиксиране чрез двойно залепяща лента. * Мощност - 15 W * Напрежение: 24V..
29.95лв. 40.95лв.
цена с ДДС
Вентилатор 20см. 24V 16W с пластмасова основа
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -27 %
Марка: Lampa
Универсален вентилатор с пластмасова основа. * Мощност: 16W * Дължина на кабела: 2 метра * Напрежение: 24V * Диаметър: 20 см..
60.95лв. 82.95лв.
цена с ДДС
Вентилатор 20см 12V 16W с щипка
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -26 %
Марка: Lampa
* Диаметър: 20см * Напрежение: 12V * Мощност: 16W * Монтаж: с щипка Вентилатор с хромирана решетка. Фиксирана или осцилираща функция. С въртяща се връзка за лесно регулиране на посоката на въздушния поток...
59.95лв. 80.95лв.
цена с ДДС
Вентилатор 20см. 12V 16W с пластмасова основа
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -27 %
Марка: Lampa
Фиксирана или осцилираща функция. С въртящи се шарнири за лесно регулиране на посоката на въздушния поток. Универсална букса за запалка с вътрешен предпазител. Подходящ за стандартни гнезда. Фиксиране чрез вендуза. * Диаметър: 20см * Захранване: 12V * Мощност: 16W..
60.95лв. 82.95лв.
цена с ДДС
Вентилатор 15см. 12V 12W Метална основа
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -26 %
Марка: Lampa
* Диаметър: 15см * Напрежение: 12V * Мощност: 12W * Монтаж посредством метална основа..
38.95лв. 52.95лв.
цена с ДДС
Вентилатор 20см 24V 16W с щипка
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -26 %
Марка: Lampa
* Вентилатор с диаметър 20 см. * Захващане с щипка * Напрежение 24V * Мощност 16W  ..
59.95лв. 80.95лв.
цена с ДДС
Вентилатор 15см 24V 12W Метална основа
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -26 %
Марка: Lampa
Универсален вентилатор * Диаметър: 15см * Напрежение: 24V * Мощност: 12W * Метална основа..
38.95лв. 52.95лв.
цена с ДДС
Вентилатор 15см. 24V 2-скоростен
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -27 %
Марка: Lampa
Универсален двускоростен вентилатор * Диаметър: 15см * Напрежение: 24V * Дължина на кабела: 80 см * Букса за запалка  ..
59.98лв. 81.95лв.
цена с ДДС
Вентилатор 20см 24V с регулатор на силата кабел  2m с щипка за захващане
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -26 %
Марка: ALL Ride
* Диаметър: 20см * Захранване: 24V * Кабел: 2м * Захващане с щипка * Регулатор на силата..
34.95лв. 46.95лв.
цена с ДДС
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Производители