Меню
Your Cart

Спрейове за ръжда

В забързаното ни ежедневие, превозните средства са много важен фактор за изпълнението на нашите задачи. Благодарение на тях, придвижването е бързо, лесно и комфортно. За това е от изключителна важност да се грижите за тях, като по този начин увеличите експлоатационния им период, в който ще ги използвате.

Един от най-неприятните проблеми, който може да се появи по вашата кола или камион, е ръждата по металните повърхности. Ръждата е неприятел за железните части на колата, като за да предпазите автомобила си, може да използвате спрей против ръжда. Ние, от онлайн магазин SFK-Truck.com, предлагаме различни видове антикорозионни продукти, които можете да намерите в нашия каталог.

Какви видове може да намерите на онлайн магазин SFK-Truck.com?

През времето, в което използвате вашият автомобил, в следствие на неблагоприятна и агресивна среда, като киша и мокро време, може да се забележи появата на ръжда на различни места по колата. Забелязва се в зоните на превозните средства, където е паднала боята и се открива металната основа отдолу. При извършване на обработка на ръждясалата част с антикорозионен флакон, ще се отстрани окислението и активната формула на продукта ще защити желязото.

От онлайн магазин СФК Трак предлагаме спрейове за ръжда, отличаващи се по следните особености:

  • видове – при нас можете да намерите разнообразие от спрейове против ръжда. Сред тях са артикулите за ръждиви гайки и антикорозионните препарати. С тях можете лесно да премахнете корозиралата повърхност и да предотвратите нейното разпространение. Спреят за гайки прониква в дълбочина и освобождава ръждивите болтове и винтове, благодарение на специалните си съставки. Осигурява дълготрайна защита срещу корозия, като създава слой за предпазване при високи и ниски температури. Антикорозионният флакон спира разпространението на корозия и предпазва от появата на нова, като създава предпазен филм;
  • производители – ние работим с доказали се със своите качествени и достъпни спрейове за ръжда фирми. При нас можете да намерите артикули на марките Bolter, Winkler и  K2. Те са сред най-предпочитаните производители на пазара;
  • приложение – продуктите против корозия и окисляване могат да се използват при поява на ръжда по металните части на автомобила, като активните им съставки спират разпространението и създават предпазен грунд слой. Ако не можете да развиете ръждясали винтове и болтове, спреят за гайки е вашият най-добър помощник. Той прониква през много тесните отвори на резбата, като разбива ръждата и предпазва от появата и развитието на нова.

При нас можете да откриете ефективни защитни флакони със спрей за ръжда. Разгледайте каталога ни, за да получите подробна и актуална информация относно артикулите, които предлагаме.

Защо да се доверите на SFK-Truck.com?

Ние сме реномиран онлайн магазин и предлагаме продукти на проверени и доказали се с качественото си производство марки. Имаме огромно разнообразие от артикули против ръжда и предпазване от повторна поява, които ще откриете в сайта ни SFK-Truck.com. Чрез използването им защитавате вашето превозно средство и ще увеличите експлоатационния му период.

При нас можете да намерите различни по вид и приложение продукти за поддръжката на вашия автомобил, с които можете да почистите и запазите вида на таблото, тапицерията, стъклата и други. За нас е важно клиентите ни да са доволни от качествените ни продукти, защото така и ние сме удовлетворени от работата си. При наличие на въпроси относно някой артикул, ние ви очакваме - ще отговорим на всички ваши запитвания и ще ви помогнем за правилния и точния избор според конкретните нужди. Ние предлагаме конкурентни цени. Поръчайте и спестете с SFK-Truck.com!

Спрей ръждиви гайки (Гел) DERUSTO 250ml
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -26 %
Спрей антикорозионен 400ML.
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -22 %
Марка: Winkler
..
6.95лв. 8.95лв.
цена с ДДС
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Производители