Меню
Your Cart

Стойки за телефон

Трафикът става все по-натоварен и шофьорите трябва да се фокусират максимално, за да избегнат пътни инциденти. Докато държите телефона в ръката си, може да си отвлечете вниманието в ключов момент, особено докато сте в движение. При поставяне на устройството статично, на удобно разстояние от погледа, следенето на пътя става значително по-лесно.

Ако ви е омръзнало постоянно да се разсейвате със своя телефон при шофиране, от СФК Трак сме подготвили най-доброто решение за вас. Ние предлагаме универсални стойки за мобилни устройства на изключително изгодни цени.

За какво служат стойките за телефони и по какво се различават?

Дългите часове шофиране могат да ви изтощят, особено ако сте сами по пътя. Затова водачите на тирове поставят функционалността в кабината на първо място. Времето, прекарвано зад волана, ги води към търсене на полезни решения в посока на своите удобства. Независимо дали карате кола, бус или камион, със стойка за телефон ще сте по-практични, а шофирането ви ще е по-безопасно както за вас, така и за останалите участници в движението.

Поставяйки смартфон в стойката, той е стабилно закрепен, посредством специални държачи под формата на щипки, без значение от терена, по който сте поели. Това предотвратява падането му между седалките, което би довело до козметична или техническа повреда. Налични са и модели, прикрепящи се към предното стъкло чрез вакуум и такива, които прикрепят телефона към себе си с магнит. Освен здрав захват, стойките са и с модерен дизайн, който придава свежест и иновативност в по-стар автомобил.

Какви видове стойки за телефони ще откриете в нашия онлайн магазин?

Видовете стойки за телефони, различаващи се по особени параметри, които ще откриете при нас са:

  1. Магнитна – компактна по размер поставка, подходяща за употреба както в автомобили, така и в по-големи превозни средства. Монтажът и е изключително лесен, като просто се прикрепя за ламелите на вентилационните отвори. Може да се справи отлично с неравности на пътя, труднопроходими терени или при изненадващо спиране, защото е напълно статична.

  2. Магнитна с функция 360-градусово въртене – тя също се монтира върху пластмасовите пластини на климатичните отвори, захапвайки ги чрез здрава щипка. 360-градусовото въртене на корпуса, към който е прикрепено устройството създава удобство и дава възможност за нагласяне според предпочитанията на шофьора. Освен практична и функционална, тя има впечатляващ дизайн.

  3. Поставка за телефон с вакуумно залепяне и държачи – тя се захваща чрез вакуум за стъклото, поради което няма риск от това случайно да счупите отворите на парното, за които други модели се прикрепят. Локацията и задържа таблото на колата изчистено. Посредством гъвкава връзка може да регулирате ъгъла, от който виждате екрана. Стойката е универсална, защото може да помести между държачите си различни устройства като смартфони, малки таблети, музикални плеъри, GPS навигации и други. Подходяща е за професионални шофьори на такси, както и за хора, които карат по-рядко, но обичат да си създават комфорт по време на път. Продукта може да закупите през сайта на SFK-Truck.com на достъпна цена.

Независимо коя стойка за телефони изберете е нужно да се съобразите с характеристиките, които всяка от тях предлага.

Кои са причините да се доверите на СФК Трак?

Нашия онлайн магазин категоризира резервни части и най-различни аксесоари за товарни автомобили и други превозни средства. 30-годишният ни опит на пазара гарантира за качеството на продуктите, които предлагаме, професионализма, с който се отнасяме и отличното отношение към клиента. 

Избирайки нас, вие получавате артикули от водещи европейски производители на изгодни цени, доставени до вас бързо и безплатно. Ние предлагаме активно гаранционно обслужване и сме на разположение за вашите въпроси.

Стойка за телефон
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -34 %
Марка: ALL Ride
..
3.95лв. 5.95лв.
цена с ДДС
Марка: OPTIPARTS
* Широко приложима стойка за мобилни телефони. * Монтира се на ламелите на вентилационните отвори, справя се идеално при неравности на пътя и при внезапно спиране..
7.95лв.
цена с ДДС
Стойка за телефон, магнитна
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -20 %
Марка: OPTIPARTS
* Широко приложима стойка за мобилни телефони * Монтира се на ламелите на вентилационните отвори, справя се идеално при неравности на пътя и при внезапно спиране * Възможност за въртене на 360 градуса..
7.95лв. 9.95лв.
цена с ДДС
Стойка за телефон
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -20 %
Марка: OPTIPARTS
* Универсална стойка за мобилни телефони и GPS за автомобил * Подходяща за различни размери GSM, Mp4, GPS, PDA * Залепва се за стъклото на автомобила чрез вакуум..
11.95лв. 14.95лв.
цена с ДДС
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Производители