Меню
Your Cart

Интеркулери

Всяко пътуване е съпътствано от незабравими емоции и преживявания. За да пътувате комфортно и безаварийно, е изключително важно да имате надеждна охлаждаща система за автомобила си. Така освен, че ще се наслаждавате на приятно и спокойно шофиране, ще защитите камиона или автомобила си от прегряване по време на път. Най-новото постижение в областта на охладителната система за двигатели на превозни средства са интеркулерите. Въздушните интеркулери от SFK-Truck.com са идеалното решение за вашия личен или служебен транспорт.

Какво представляват интеркулерите?

Те са ключов елемент в охладителната система на превозното средство. Ефективно охлаждат въздуха, който влиза в двигателя. С помощта на тръби и перки отнемат от топлината, като по този начин повишават ефективността на работа, оптимизират разхода на гориво и удължават живота на автомобила. Въздушните интеркулери работят при различен температурен режим и натоварване и затова са подходящи за бизнеса на превозвачи с камиони, автобуси или коли. В нашия онлайн магазин ще намерите най-подходящия модел за вас и ще си осигурите оптимално охлаждане и защита на двигателя.

Какви видове интеркулери предлагаме?

В SFK-Truck.com ще намерите различни модели интеркулери, необходими за вашите леки или товарни автомобили в зависимост от техническата спецификация и предназначение. Може да разгледате и да изберете от следните модели:

  • предни – охлаждат въздуха до подходяща температура преди да влезе в двигателя. Те са разработени за преден монтаж, което ги прави изключително ефективни за камиони и автобуси. Притежават стабилни защитни характеристики съобразно специфичните изисквания на различните превозни средства;

  • задни – монтират се отзад и охлаждат въздуха след излизане от двигателя. Подходящи са за превозни средства, които изискват по-дълъг път на преминаване на въздуха преди да бъде охладен;

  • водни – използват водна система за охлаждане на въздуха и са предназначени за превозни средства с по-екстремен режим на работа или изискват по-висока степен на охлаждане.

Всички интеркулери са разработени с технически характеристики, съобразени с начина им на приложение в различните превозни средства. Предлагат се в различни размери и са изработени от висококачествени материали, гарантиращи издръжливост и дълготрайност. Нашите модели са с висока производителност, гарантират икономичност на горивото и се справят в широк диапазон от температурни условия, за да осигурят стабилно охлаждане на въздуха. 

Защо да предпочетете интеркулер от СФК Трак?

Нашата компания е водещ вносител и разпространител на висококачествени продукти на утвърдени марки производители на охладителни системи. При нас ще ги откриете на конкурентни цени.

В наше лице ще срещнете надежден партньор, който ще ви осигури навременна и коректна доставка на търсените от вас продукти за охлаждащи системи на товарни и леки автомобили. За по-голямо удобство, нашите клиенти може да разгледат и да изберат търсените модели в нашия онлайн магазин SFK-Truck.com, където ще получат професионални съвети, насоки и консултация.

Ние се ангажираме с бърза и коректна доставка в рамките на града или извън него, като предлагаме и възможности за поръчка на продукти, които не са налични на склад. В градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново и Русе доставяме избраните от вас стоки в рамките на час след приемане на заявката. Благодарение на стабилно изградената ни логистична мрежа, осигуряваме навременни коректни доставки до всяка точка на България и Европа.

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Производители