Меню
Your Cart

Резервоари за вода

Използването на вода в камиона е от ключово значение за хигиената при миене на ръцете, зъбите и при други нужди. За щастие, днес има голям избор от пластмасови изделия, които са специално пригодени с кранчета за удобна употреба в товарните автомобили: камиони, тирове и други. Какво представляват и какви се предлагат в раздела на онлайн магазин SFK-Truck.com?

За какво се използват резервоарите за вода?

Представляват пластмасови или полиетиленови съдове, чието основно предназначение е съхранението и транспортирането на вода. За нейната битова употреба са предвидени модели с канелки, позволяващи бързото пускане и спиране на течността. В някои случаи дори е предвидено и място за използване на течен сапуна, което прави употребата им още по-удобна при миене на ръцете, съдовете или друго.

Предназначени са за употреба в товарните автомобили, камионите, тировете. Поради наличието на голямо разнообразие от вместимости, съобразно консумацията на вода и нуждата от нея, специалните резервоари могат да са най-различни.

С какво се характеризират и кое ги отличава?

Отличават се с повишената си мобилност и устойчивост на умерени физически удари. Използваният за направата им полиетилен или полипропилен е доста гъвкав и еластичен. Подобни качества на материала предотвратяват неговата повреда, дори и при падане от половин метър височина.

Много е важно да не се допуска замръзване на водата в резервоара, тъй като това може да доведе до спукване и протичане на съда. В условия на ниски температури, казанчето трябва да се източва изцяло или да се съхранява на положителни температури (над нулата).

Какви са критериите за избор?

Преди покупката на резервоари за вода е важно да се уточни тяхното предназначение. Основните параметри при избора са:

  • предназначение спрямо съхраняваната течност – освен за вода, съществуват резервоари за масло, бензин, нафта и други. Ако материалът, от който е изработено казанчето, не е устойчив на агресивните течности, той може да се разпадне. Предлагат се още и универсални решения, позволяващи съхранение на различни видове течности;

  • размери и вместимост – според честотата на консумираната вода, вместимостта в резервоара се избира дори малко по-голяма. Малкият съд и интензивната консумация ще доведат до нужда от по-честото пълнене. В SFK-Truck.com предлагаме модели с капацитет от 50L, 18L, 10L и други;

  • форма – в голяма част от случаите, тя е квадратна, цилиндрична или правоъгълна;

  • xоризонтални или вертикални – първият вид резервоари заемат повече място, когато са поставени върху съответната равнина. Ако тя е ограничена, можете да използвате повече вертикално пространство, като изберете по-висок съд за съхранение.

Какви допълнителни удобства се предлагат в СФК Трак?

За да е максимално удобно и комфортно използването, съвременните резервоари са оборудвани със специални канелки, позволяващи бързото пускане и спиране. Дизайнът на крана също може да е различен, но във всички случаи е едноръкохватков. Може да е метален или пластмасов, но това зависи силно от предпочитанията на клиента.

Предлагат се в допълнение и отделни контейнери за течен сапун, позволяващи прецизното дозиране и икономична употреба на измиващия препарат.

В раздела на сайта има голямо разнообразие на туби и резервоари за вода, отличаващи се не само по своята вместимост, но и по цвят: имате избор от бели, черни и сини варианти. Подходящи са за използване в съвременните тирове, коли и товарни автомобили. 

В магазина още ви очаква многообразие от видове авточасти, аксесоари, консумативи и допълнителни удобства за вашите товарни МПС. Цените ни са сред евтините на пазара, а качеството отлично. Като търговец, работещ директно с производителите, можем да предложим изгодни условия, големи промоции и намаления, както и професионална клиентска поддръжка.

Марка: SOLUS
Вместимост 10 литра Метално кранче Сертифицирана пластмаса BS 501-17 Цвят син..
27.35лв.
цена с ДДС
Марка: SOLUS
Вместимост 10 литра Метално кранче Сертифицирана пластмаса BS 501-17 Цвят бял..
27.35лв.
цена с ДДС
Марка: LOKHEN
Дозатор за сапун; Канелка за лесна употреба; Сертифициран продукт; Размери: 495x350x360мм Произведено от LOKHEN - Италия..
92.95лв.
цена с ДДС
Марка: LOKHEN
Дозатор за сапун; Канелка за лесна употреба; Сертифициран продукт; Размери: 495x350x360мм Произведено от LOKHEN - Италия..
92.95лв.
цена с ДДС
Марка: LOKHEN
Практичен резервоар за съхранение на вода с капацитет 18 литра. Включва канелка и отделение за течен сапун.Стойките за закрепване са предлагат отделно. Подходящ за ремаркета Schmitz...
70.95лв.
цена с ДДС
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)

Производители