Меню
Your Cart

Тапицерии за коли

При избора на товарен автомобил, шофьорите се ръководят не само от техническите параметри, но и от външния и вътрешен вид. Защо са толкова важни тапицериите в кабината? Какви се предлагат в раздела на онлайн магазин СФК Трак и за кои марки камиони са достъпни? 

Защо камионите се нуждаят от качествена тапицерия?

Тапицерията обичано се отнася до седалките в салона на товарните автомобили и леките коли. В действителност, това е целият интериор, включително покрива и всяко място, върху което има плат или кожа. Въпреки това, най-често на износване в едно превозно средство са подложени неговите седалки, така че тяхната тапицерия е най-често подменяната.

Това е бърз начин за цялостно преобразяване на интериора и неговото разнообразяване. Позволява ви да прикриете старите недостатъци и да придадете на интериора специална представителност, чар и индивидуалност. Омръзна ли ви стария облик на салона? Искате ли да придадете допълнителна свежест, изглед и лукс? Имате желание да подобрите външното състояние на седалките, тяхната ергономичност и комфорт? Използването на нови тапицерии, калъфи и подходящи цветове е идеалното решение.

Кои материали са най-често използваните?

Най-използваните видове тапицерии обичайно са от плат и кожа. Последните са с по-представителен и красив външен вид, но са и по-скъпи. Лесни са за почистване и не избледняват след продължително излагане на слънчева светлина. Първите са по-евтините и достъпни варианти. Също изглеждат много красиво и са дълготрайни. При изцапване с течност трябва да се перат или да се използва прахосмукачка с мокро почистване.

При опциите с плат се наблюдава употребата на: 

  • полиестер – лесен е за обслужване и грижи, евтин е и може да е с различни цветове;
  • жакард – огнеустойчив материал със сложен микс от естествени и изкуствени нишки;
  • флок – плет от текстилни влакна върху здрава основа, които добре се почистват и пропускат въздуха. Запазват топлината и са устойчиви на протриване и повреда;
  • велур – изработва се от естествена или синтетична тъкан. Предлага се разнообразие от цветове и нюанси, приятен е на допир и запазва топлината.

Кои са подходящите цветове за новата тапицерия?

Практиката показва, че по светлите тонове лесно и бързо се виждат дори и леките замърсявания. Същевременно, цените за химическо чистене не са никак ниски. Ето защо, нашите препоръки са да използвате по-тъмните цветове. Върху тях дори прахта и леките замърсявания не са видими и са много леко забележими. Това не означава, че никога не се перат и почистват, но е необходимо много по-рядко. 

Черното също не е добър вариант за избор, тъй като праха по него също се вижда, дори по-добре отколкото върху снежно бяла повърхност. Нашите препоръки са да се насочите към сивото, кафявото, бежовото.

Как да изберем правилните тапицерии за камиона?

Съществуват видове, които са универсални и подходящи за всякакви видове камиони. Това обичайно са допълнителните масажиращи подложки и протектори, оборудвани с малки релефи, оказващи загряващ ефект върху гърба и бедрата. Предлагат се и модели за конкретни марки товарни автомобили. Това гарантира пълна съвместимост и най-добър краен ефект, след поставянето.

За кои марки камиони ще откриете в СФК Трак?

Разделът на онлайн магазина, както забелязвате, е доста разнообразен и предлага различни модели за разпространените в България марки и модели товарни автомобили. Сред най-открояващите са Ман, Мерцедес, ДАФ, Волво, Скания.

Защо да купите от SFK-Truck.com?

Ние сме специализиран магазин за оригинални и качествени маркови авточасти за товарни автомобили. Нашите продукти са с доказано качество, дори и предлаганите в раздела аксесоари. Периодично провеждаме промоции и цените ни са значително намалени. При нужда от допълнителни съвети и професионална консултация, нашите експерти ви очакват.

Тук ще откриете цели комплекти тапицерии за салона на камиона и всичко необходимо за подобряване на интериора и техническото състояние на превозното средство.

Тапицерия за седалка ТАПИЦЕРИЯ ЗА СЕДАЛКА СИНЯ TRUCK УНИВЕРСАЛНА СИНЯ
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -32 %
Тапицерия за седалка ТАПИЦЕРИЯ ЗА СЕДАЛКА СИНЯ, УНИВЕРСАЛНА
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -33 %
Тапицерия за седалка К-КТ 4 ЧАСТИ ЧЕРНО - ТЪМНО СИВО; MAN TGM(08- ) TGX(07- )
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -50 %
Марка: OPTIPARTS
* Комплект от четири части за двете седалки облегалка и седалка * Изработени от висококачествени материали * Удобство и комфорт * Лесна поддръжка * Подходящ за MAN TGX, TGL ..
58.96лв. 117.95лв.
цена с ДДС
Тапицерия за седалка К-КТ 4 ЧАСТИ ЧЕРНО - ТЪМНО СИВО; DAF XF 106(12- )
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -50 %
Марка: OPTIPARTS
* Комплект от четири части за двете седалки облегалка и седалка * Изработени от висококачествени материали * Удобство и комфорт * Лесна поддръжка * Подходящ за Daf 106 2012-..
58.96лв. 117.95лв.
цена с ДДС
Тапицерия за седалка К-КТ 4 ЧАСТИ ЧЕРНО - ТЪМНО СИВО; VOLVO FH4  R С КОЛАН
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -50 %
Марка: OPTIPARTS
* Комплект от четири части за двете седалки облегалка и седалка * Изработени от висококачествени материали * Удобство и комфорт * Лесна поддръжка * Подходящ за Volvo FH4 с колан..
58.96лв. 117.95лв.
цена с ДДС
Тапицерия за седалка К-КТ 4 ЧАСТИ ЧЕРНО - ТЪМНО СИВО; RVI T
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -53 %
Марка: OPTIPARTS
* Комплект от четири части за двете седалки облегалка и седалка * Изработени от висококачествени материали * Удобство и комфорт * Лесна поддръжка * Подходящ за Renault T..
55.96лв. 117.95лв.
цена с ДДС
Тапицерия за седалка К-КТ 4 ЧАСТИ ЧЕРНО - ТЪМНО СИВО; MERCEDES MP3
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -50 %
Марка: OPTIPARTS
* Комплект от четири части за двете седалки облегалка и седалка * Изработени от висококачествени материали * Удобство и комфорт * Лесна поддръжка * подходящ за Mercedes Actros MP3..
53.95лв. 106.95лв.
цена с ДДС
Тапицерия за седалка К-КТ 4 ЧАСТИ ЧЕРНО - ТЪМНО СИВО; RVI -PREMIUM
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -50 %
Марка: OPTIPARTS
* Комплект от четири части за двете седалки облегалка и седалка * Изработени от висококачествени материали * Удобство и комфорт * Лесна поддръжка * Подходящ за Renault Premium..
58.96лв. 117.95лв.
цена с ДДС
Тапицерия за седалка К-КТ 4 ЧАСТИ ЧЕРНО - ТЪМНО СИВО; SCANIA R-SERIES
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -49 %
Марка: OPTIPARTS
* Комплект от четири части за двете седалки облегалка и седалка * Изработени от висококачествени материали * Удобство и комфорт * Лесна поддръжка * Подходящ за Scania R..
59.95лв. 117.95лв.
цена с ДДС
Тапицерия за седалка за 2 пневм. седалки;
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -50 %
Марка: OPTIPARTS
* Комплект от четири части за двете седалки облегалка и седалка * Изработени от висококачествени материали * Удобство и комфорт * Лесна поддръжка * Подходящ за SCANIA P,G,R,T - series (19-)..
53.95лв. 106.95лв.
цена с ДДС
Тапицерия за седалка К-КТ 4 ЧАСТИ ЧЕРНО - ТЪМНО СИВО; VOLVO FH4 R БЕЗ КОЛАН
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -50 %
Марка: OPTIPARTS
* Комплект от четири части за двете седалки облегалка и седалка * Изработени от висококачествени материали * Удобство и комфорт * Лесна поддръжка * Подходящ за Volvo FH4 без колан..
53.95лв. 106.95лв.
цена с ДДС
Тапицерия за седалка МАСАЖОР ПРОТЕКТОР СЕДАЛКА ЗА ТИР
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -50 %
Марка: OPTIPARTS
* Универсална тапицерия подходяща за всички камиони * Комплект за две седалки * Масажиращ ефект благодарение на релефа на облегалката * Подсилване в средата за гръбначняия стълб..
53.95лв. 106.95лв.
цена с ДДС
Тапицерия за седалка CLASSIC К-КТ 4 ЧАСТИ ЧЕРНО - ТЪМНО СИВО; VOLVO FH
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -58 %
Марка: OPTIPARTS
* Комплект от четири части за двете седалки облегалка и седалка * Изработени от висококачествени материали * Удобство и комфорт * Лесна поддръжка * Подходящ за Volvo FH..
30.95лв. 73.95лв.
цена с ДДС
Показва 1 до 35 от 35 (1 страници)

Производители