Меню
Your Cart

Въжета

Аксесоарите за тентите на модерните ремаркета и полуремаркета са основният компонент при превоза на товари. Комфортът по време на пътя и безопасността зависят от здравината на укрепването. Важно е в тази връзка въжетата за тентите да имат високи якостни характеристики. Какви са техните особености и предимства?

С какво се характеризират качествените въжета?

Прикрепващото въже за тенти на ремаркета са изработени от висококачествена стомана и са обработени чрез поцинковане или грундиране. За защита и удобство при работа, отвън са покрити с еластична PVC обвивка. Тя предпазва от корозия и окислителни процеси. Това увеличава експлоатационния период и повишава устойчивостта на износване.

Накрайниците са със специални метални пломби, позволяващи здравото и надеждно закопчаване, закрепване и застопоряване на тентата, дори и при силни ветрове. 

Кои са отделните предлагани в SFK-Truck.com видове?

  • пломбажни въжета – приличащи на кабел с пластмасова изолация, тези аксесоари са изключително здрави и в основата им стои стоманена оплетка от тънки нишки. Външният предпазен слой ще ограничи проникването на влага и развитие на корозионни процеси. Позволява надеждно и здраво закрепване на тентата, както устойчивост на намиращата се в ремаркето стока;

  • еластични – изработени от гъвкав разтеглив материал, тези въжета, благодарение на гумените си гъвкави основи, позволяват здравото фиксиране на брезента, дори и във ветровито време и при шофиране с висока скорост;

  • с куки за закрепване – предназначени са за здравото фиксиране на товара за основата на ремаркето, което дава спокойствието на водача, че всичко ще е непокътнато, дори и при преминаване през неравни пътища.

Как става закрепването на тентата?

Всеки прицеп има в страничната си част метални „уши“, в които се вмъкват предвидените в краищата на брезента отвори. Въжето се прокарва през „ушите“, до обикаляне на цялото ремарке. Това предотвратява измъкването на тентата и откриването на товара, защитава го от вода и вятър, пясък и хвърчащи камъчета.

Освобождаването на тентата е дори по-лесно и бързо, тъй като просто се издърпва въжето до неговото изнизване от „ушите“ на ремаркето.

Какви са предимствата от употребата?

Често хората се чудят, дали покупката на подобни аксесоари е удачна, но предимствата им са достатъчно красноречиви. Сред основните са: гъвкавостта и еластичността, която осигуряват. Те са устойчиви на опън, корозия и устояват на различни механични влияния. От гледна точка на практичността и съхранението, въжетата не заемат много място, а повишената гъвкавост им позволява да заемат минимално място. Най-основното предимство е цената, която е притегателна сила за всички заинтересовани – тя е евтина и поносима за собствениците на товарни автомобили, коли и камиони.

На какво е важно да се обърне внимание при избора?

Когато подбирате въжетата, е важно да съобразите тяхната дължина. Колкото по-голямо е ремаркето, толкова и неговата обиколка се увеличава, което предполага по-дълго фиксиращо жило. 

В онлайн магазина на СФК Трак ви очаква огромно разнообразие от нови и качествени резервни части за различните видове товарни автомобили и леки коли. Освен интелигентната търсачка, клиентът получава в сайта допълнителни филтри за избор на желаните опции и показване само на отговарящите на тях артикули. Това прави изборът лесен и бърз, а при затруднения, операторите ни са онлайн в работните дни. Те са експерти в областта и ще съдействат напълно безплатно както при поръчките, така и при избора или при необходимост от връщане, замяна на стоки или друго.

Качеството на стоките ни е на най-високо ниво, тъй като работим с доказалите се в областта производители и брандове. Това изключва наличие на нискокачествени стоки, а периодичните ни промоции са повод за още по-изгодни покупки

КАБЕЛ ЕЛАСТИЧЕН ЗА БРЕЗЕНТ
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -17 %
Марка: OPTIPARTS
* Пломбажно въже 500 метра изгодно за иработване на различни дължини по-малки пломбажни въжета. * Без накрайници * Дебелина 6,5 мм..
287.95лв.
цена с ДДС
Инструменти за накрайници пломбажно въже 6мм/8mm
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -28 %
Марка: OPTIPARTS
* Изключителна здравина и изработка * 22 Метра * Комплект с накрайници  ..
23.95лв.
цена с ДДС
Марка: OPTIPARTS
* Изключителна здравина и изработка * 34 метра * Комплект с накрайници..
23.95лв.
цена с ДДС
Марка: OPTIPARTS
* Изключителна здравина и изработка * 36 метра * Комплект с накрайници..
24.95лв.
цена с ДДС
ПЛОМБАЖНО ВЪЖЕ 6 ММ, 42 МЕТРА С НАКРАЙНИЦИ
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -34 %
Марка: OPTIPARTS
* Изключителна здравина и изработка * 42 метра * Комплект с накрайници..
26.95лв. 40.95лв.
цена с ДДС
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)

Производители