Меню
Your Cart

Комплекти инструменти

Всички превозни средства, независимо дали става дума за тирове или коли, могат да се повредят в даден момент и то точно по време на пътуване. За да имате възможност да се справите максимално бързо с проблема, е необходимо да притежавате професионални ръчни и електрически аксесоари, с които да боравите. Те са подходящи и за строителство или ремонтни дейности у дома, което ги прави многофункционални уреди и аксесоари от първа необходимост.

Какви варианти можете да намерите при нас?

Разнообразието от специализирани продукти, което ние от СФК Трак предлагаме, се отличава от останалите фирми на пазара. При нас можете да намерите комплекти със звездогаечни ключове, тресчотки, отвертки и други пособия, които може да ви се наложи да използвате. Функциите на нашия сайт позволяват филтрирането на артикулите спрямо техните цени и модели, което ви дава възможност да се насочите към точния продукт, който търсите.

Защо да се доверите на нас?

От SFK-Truck.com гарантираме за качеството на всеки артикул, който ще намерите в нашия онлайн магазин. Комплектите съдържат най-важните инструменти, които може да ви потрябват по време на пътуване. Марките Kraft&Dele, optiparts Bolter и All Ride са се доказали на пазара като брандове, които предоставят продукти с максимално качество за дългосрочна употреба. Техните комплекти ще ви осигурят необходимото спокойствие, че сте достатъчно добре оборудвани за всякакви възможни ситуации. Цените на артикулите, които предлагаме, са едни от най-евтините на пазара, а качеството – наистина високо. Голяма част от продуктите са на промоционални цени, така че не пропускайте да се възползвате от техните отстъпки и да спестите допълнителни средства.

Какви инструменти трябва да имате във вашия комплект?

В един комплект за инструменти е от ключово значение да има всички необходими пособия, с които да можете да боравите, когато ви се наложи. Те включват:

  • основни ръчни инструменти – наличието на тези пособия е задължително. Те биват отвертки (както с плоска глава, така и с кръстосана глава), гаечни ключове (регулируеми и комбинирани) и клещи (игла и плъзгаща се връзка). Наличието на други приспособления, които са по-специфични, също би било от полза;

  • ръководство за ремонт – ръководството за ремонт представлява книжка с указания как да действате при повреда на определен компонент от вашия автомобил, камион или друг товарен автомобил. Макар и тази книжка да няма пряка роля в потенциалните авто ремонтни или възстановителни дейности, тя е ключова, защото ви предоставя цялата необходима информация, свързана с конкретния модел и марка превозно средство;

  • електрически инструменти – електрическите инструменти, като ударен винтоверт и преносим въздушен компресор, са с важно значение, защото намират приложение в дейности като смяна или помпане на гуми и затягане на винтове. Тяхното наличие във вашия комплект допринася за по-лесно боравене при проблемни случаи;

  • пневматични пособия – при наличие на допълнително място е препоръчително да се сдобиете и с този набор от помощни приспособления. Те включват ударен ключ и тресчотка и са подходящи за отстраняване на болтове и гайки;

  • специални инструменти – в зависимост от вашия тип превозно средство може да е най-добре да включите и някои специални пособия в своя комплект. Ако се придвижвате с камиони или тежкотоварни превозни средства, може да ви е необходим динамометричен ключ, за да затягане или разхлабвате определени компоненти, които са с по-голям размер.

Това са най-важните аксесоари, които е необходимо да притежавате в своя комплект. Помислете за необходимостта и от други, които да подсигурят вашата безопасност по време на пътуване.

Тресчотка с вложки и удължител к-т 1/4 12 части CR.V
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -26 %
Комплект четки за бормашина 11 части
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -26 %
Марка: Kraft & Dele
Комплектът ви позволяват безопасно да извършвате работа като премахване на ненужни повърхностни покрития, полиране и почистване без повреда или надраскване. Четките се използват за почистване на широко разпространени повърхности от различни видове...
25.95лв. 34.95лв.
цена с ДДС
Конектор херметичен, 1-6 пина, к-кт 424бр.
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -25 %
Марка: Kraft & Dele
Комплект 424 бр. херметични конектори в 6 размера на полската марка Kraft&Dele. Цялото е опаковано в удобна прозрачна опаковка с отделни отделения за индивидуални размери...
23.95лв. 31.95лв.
цена с ДДС
Ключове звездогаечни к-кт-12бр. CR. V 6-22mm
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -27 %
Марка: Kraft & Dele
Комплектът е изработен от CRV стомана Състои се от 12 части..
24.95лв. 33.95лв.
цена с ДДС
Комплект кутия с щипки за тапицерия 100 бр
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -27 %
Марка: Kraft & Dele
Комплект щифтове и щипки за тапицерия 100бр е от най-качествени материали. Комплектът се състои от 6-те най-популярни щипки за кола, предлагани в марки като: BMW, AUDI, LEXUS, MERCEDES, OPEL, SKODA, TOYOTA и др. Приложение: брони, подкалници, кори, лайсни, тапицерия (багажник) и седалки, крепежн..
10.95лв. 14.95лв.
цена с ДДС
Комплект накрайници за отвертка
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -27 %
Марка: Kraft & Dele
Комплект от 13 свредла KRAFT & DELE за бързорежеща стомана (HSS) изработени чрез двойно шлифоване, което значително повишава прецизността и издръжливостта на свредлото. Благодарение на прецизната си изработка позволяват точно пробиване дори при високи обороти. Всички свредла са изработени изцяло от ..
7.95лв. 10.95лв.
цена с ДДС
Бушон к-кт 140бр, 3A-30A Бушон к-кт 140бр, 3A-30A - 2
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -25 %
Марка: Kraft & Dele
Комплект 140бр. на автомобилни предпазители на полската марка Kraft & Dele, модел KD1301, е незаменима част от оборудването за всеки сервиз и автосервиз. Той е изключително полезен във всички модели автомобили. Комплектът е опакован в практична удобна кутия, която ви позволява да организирате бушони..
8.95лв. 11.95лв.
цена с ДДС
Ключове  звездогаечни к-кт-25бр. 6-32 mm.
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -27 %
Марка: Kraft & Dele
* Комплектът е изработен от хромирана въглеродна стомана. * Размери от 6 мм до 32 мм..
65.95лв. 90.95лв.
цена с ДДС
Термошлаух цветен к-кт 100бр, 6 размера
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -25 %
Марка: Kraft & Dele
СЪДЪРЖАНИЕ: 1.5мм    ЧЕРНИ  - 30бр. 2.5мм    ЖЪЛТ   - 30бр. 4мм     ЧЕРВЕНИ - 20 бр. 6мм     ЗЕЛЕН   - 10бр. 10мм     СИН    - 6 бр. 13мм    БЯЛО    - 4 бр...
5.95лв. 7.95лв.
цена с ДДС
Комплект инструменти за изваждане на лагери Комплект инструменти за изваждане на лагери - 2
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -28 %
Марка: Kraft & Dele
Инструментът е много удобен за използване, значително ускорява извършената работа. Доказаният дизайн и внимателното производство ще ви позволят да работите за дълъг период от време. Комплектът се състои от три размера: 3'',4'',6''..
59.95лв. 82.95лв.
цена с ДДС
Ключове звездогаечни к-кт-12бр. 6-32mm
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -27 %
Марка: Kraft & Dele
Комплектът е изработен от хромирана въглеродна стомана. Състои се от 12 части с размери: 6, 8, 10, 13, 15, 17, 19, 22, 24, 27, 30, 32 мм..
43.95лв. 59.95лв.
цена с ДДС
Бушон стандарт к-кт 120бр. 5-30A
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -20 %
Марка: Kraft & Dele
Комплект от 120 бр автомобилни предпазители на полската марка Kraft&Dele. Такъв комплект е незаменима част от оборудването за всяка работилница и гараж. Той е изключително полезен във всички модели автомобили. Комплект автомобилни предпазители, опаковани в практична удобна кутия, която ви позволява ..
7.95лв. 9.95лв.
цена с ДДС
Термошлаух к-кт 100бр, 6 размера
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -25 %
Марка: Kraft & Dele
СЪДЪРЖАНИЕ: 1.5мм ЧЕРНИ - 30бр. 2.5мм ЧЕРНИ - 30бр. 4мм ЧЕРНИ - 20 бр. 6мм ЧЕРНИ - 10 бр. 10мм ЧЕРНИ - 6 бр. 13мм ЧЕРНИ - 4 бр...
5.95лв. 7.95лв.
цена с ДДС
Съединителна връзка за кабел от 0,5 mm2-2,5 mm2, кутия 50 бр
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -27 %
Марка: Kraft & Dele
Професионален комплект бързи съединители за кабели, предназначен за свързване на две секции нисковолтови кабели в електрическа инсталация с помощта на скоби. РАЗМЕР НА КАБЕЛА: 0,5 мм2-2,5 мм2 Всичко е в контейнер с отделения. СЪДЪРЖАНИЕ НА КОМПЛЕКТ 0,5-1,5 мм2 (червени) 25бр. 1,5-2,5 мм2 (сини) 2..
7.95лв. 10.95лв.
цена с ДДС
Кабелни обувки и съединители к-кт 300 бр
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -26 %
Марка: Kraft & Dele
Изолирани съединители в удобна, здрава опаковка, която улеснява разделянето на отделни видове конектори...
16.95лв. 22.95лв.
цена с ДДС
Комплект отверки 100 елемента със стойка
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -27 %
Марка: Kraft & Dele
Комплект отвертки и битове може да се използва във всеки гараж или работилница. Включената стойка улеснява съхранението на отвертки. Използването на висококачествени материали при производството на отвертки и битове удължава техния експлоатационен живот. Комплектът се състои от 100 елемента. 8 ..
58.95лв. 80.95лв.
цена с ДДС
Винтове и щипки за каросерия, к-кт 170бр.
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -27 %
Марка: Kraft & Dele
Комплект винтове и шайби за каросерия Kraft & Dele модел KD10497 е изработен от най-висококачествени материали. Перфектен за всеки любител на Направи си сам! Съдържанието е в удобна опаковка, т.е. сортеране, благодарение на който ще поддържаме ред. Състав на комплекта: 3х8мм --> 40бр 4х16мм --> 20бр..
7.97лв. 10.96лв.
цена с ДДС
Термошлаух съединения, к-кт 50бр.
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -25 %
Марка: Kraft & Dele
Комплект термосвиваеми тръби с калай от полската марка Kraft & Dele са идеални за ремонт и свързване на проводници. Благодарение на калай връзката на проводниците е постоянна, калайът се разтопява заедно и осигурява перфектен контакт на проводниците. Не е необходима допълнителна изолация след използ..
8.95лв. 11.95лв.
цена с ДДС
О-пръстен маслоустойчиви, 900 бр к-кт в кутии + стойка О-пръстен маслоустойчиви, 900 бр к-кт в кутии + стойка - 2
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -28 %
Марка: Kraft & Dele
Комплект от 900 маслоустойчиви О-пръстени. • Празен сортировач • Комплект от HNBR О-пръстени • Комплект метрични О-пръстени • Инчов комплект О-пръстени Всичко е опаковано в пластмасов контейнер, в който всеки размер на уплътнението има своето място...
54.95лв. 75.95лв.
цена с ДДС
Комплект отвертки и накрайници 58 бр в куфар Комплект отвертки и накрайници 58 бр в куфар - 2
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -28 %
Марка: Kraft & Dele
Комплектът се състои от 58 елемента. Включеният калъф улеснява съхранението на отвертки. Използването на висококачествени материали при производството на отвертки и битове удължава техния експлоатационен живот. СЪСТАВ: Традиционни отвертки: - 4 плоски (6.5x38, 4.0x75, 6.5x100, 8.0x150mm) - 3 к..
33.95лв. 46.95лв.
цена с ДДС
Щифт пружинен, к-кт кутия 150 бр
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -31 %
Марка: Kraft & Dele
Професионален комплект пружинни щифтове, незаменим в автомобилните сервизи и ремонтни услуги. Изработена от висококачествена стомана! Всичко е поместено в контейнер с отделения за по-лесна работа.  ..
8.95лв. 12.95лв.
цена с ДДС
Шайба медна, к-кт в кутия 150 бр различни размери
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -28 %
Марка: Kraft & Dele
Комплект медни шайби 150 бр. • Оригинална опаковка • Касова бележка или фактура. Разнообразието от размери в комплекта гарантира, че ще намерим точния размер. Комплектът може да се използва във всяка професионална работилница. Всичко е опаковано в пластмасов контейнер, в който всеки вид подложк..
25.95лв. 35.95лв.
цена с ДДС
Ключове звездогаечни к-кт-17бр. CR. V 6-22mm
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -27 %
Марка: Kraft & Dele
Комплектът е изработен от CRV стомана. Състои се от 17 части с размери: 6-22мм..
42.95лв. 58.95лв.
цена с ДДС
Комплект инструменти (46 части) 1/4
-45 %
Марка: OPTIPARTS
Изключително компактен комплект с инструменти с тегло само от 1,4 кг и с размери 40x30см. Инструментите са изработени от усилена, инструментална хром-ванадиева стомана (Cr-V). В комплекта има тресчотка на 1/4" с удобна дръжка, както и различни накрайници, вложки и удължения. Съдържание: * 1..
38.95лв. 70.69лв.
цена с ДДС
Комплект пневматични инструменти и аксесоари от 8 части Комплект пневматични инструменти и аксесоари от 8 части - 2
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -27 %
Марка: Kraft & Dele
Всички елементи от комплекта са с високо, перфектно качество. Пръскачката за боя с горен резервоар е идеална за прецизно боядисване с металик, лак, акрил и водоразтворими бои. Перфектен е за лакиране на автомобили. Пистолетът за измиване, така наречения "маслен пистолет", има дълга, практична дюза з..
68.98лв. 94.95лв.
цена с ДДС
К-кт бушони 28бр. с щипка
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -22 %
Марка: ALL Ride
* Комплект бушони (предпазители): 28 бр * Щипка за изваждане на бушони * Фазомер..
6.95лв. 8.95лв.
цена с ДДС
Комплект кабелни конектори и връзки с изолация 160 бр
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -25 %
Марка: Kraft & Dele
Универсален комплект кабелни конектори с изолация, поместени в удобен и здрав куфар...
14.95лв. 19.95лв.
цена с ДДС
О-пръстени к-кт в кутия, маслоустойчиви, 419 бр, устойчиви на  температура до +90°C
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -29 %
Марка: Kraft & Dele
Комплект от 419 маслоустойчиви уплътнения включва О-пръстени в 34 различни размера. О-пръстените са устойчиви на двигателни и отоплителни масла, смазочни материали, хидравлични течности, алкохоли, масло-водни емулсии, смеси от полигликол с вода, водни разтвори на сол, разредени киселини и основ..
16.95лв. 23.95лв.
цена с ДДС
Комплект шила и куки 9 бр Комплект шила и куки 9 бр - 2
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -26 %
Марка: Kraft & Dele
Комплекта съдържа ъглови куки, прави куки, обикновенна кука, и плоски шпатоли...
13.95лв. 18.95лв.
цена с ДДС
Предпазители стъклени 120бр. 5-30A
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -27 %
Марка: Kraft & Dele
Професионален комплект предпазители на Kraft & Dele, модел KD1302, използва се предимно в електрическо оборудване. Най-популярният тип защита от късо съединение! Използват се за прекъсване на електрическата верига след превишаване на номиналното работно напрежение. Комплектът включва 120 предпазител..
10.95лв. 14.96лв.
цена с ДДС
Зегер шайба 300 бр
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -29 %
Марка: Kraft & Dele
Пръстените са изработени от здрава пружинна стомана. Разнообразието от размери в комплекта гарантира, че ще намерим точния размер. Комплектът може да се използва във всяка професионална работилница. Всичко е опаковано в пластмасов контейнер, в който всеки тип зегерка има свое място...
9.95лв. 13.95лв.
цена с ДДС
Комплект о-пръстени 270 бр
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -27 %
Марка: Kraft & Dele
Комплект от 270 маслоустойчиви уплътнения са опаковани в пластмасов контейнер, в който всеки размер на уплътнението има своето място...
10.95лв. 14.95лв.
цена с ДДС
О-пръстен уплътнения гумени, к-кт 180бр.
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -27 %
Марка: Kraft & Dele
Гумените втулки за дупки на полската марка Kraft & Dele, модел KD10485, са незаменима част от оборудването за всяка работилница и гараж. Той е изключително полезен за намаляване на диаметъра на отворите. Уплътненията могат да се използват и за завършване на острите ръбове на дупките. Комплектът ще б..
7.97лв. 10.96лв.
цена с ДДС
Щифт прав к-кт кутия 1000 бр
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -26 %
Марка: Kraft & Dele
Комплект прави щифтове 1000 бр. Разнообразието от размери в комплекта гарантира, че ще намерим точния размер. Комплектът може да се използва във всяка професионална работилница. Всичко е опаковано в пластмасов контейнер, в който всеки вид щифт има своето място...
16.95лв. 22.95лв.
цена с ДДС
Мултифункционален инструмент к-кт 235 елемента, 270W
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -27 %
Марка: Kraft & Dele
Тип: мини / мулти шлайф "DREMEL" Мощност: 270W Напрежение: 230V 50Hz Обороти на празен ход: 8000-32500 об/мин Аксесоари: 235 бр Гъвкава дължина на вала: 105 см Контрол на скоростта: да, 6-степенен С помощта на мултишлайф и широка гама аксесоари можете да пробивате, шлайфате и четкате. Контролът н..
96.95лв. 131.96лв.
цена с ДДС
Марка: KnorrBremse
Куфар с инструменти за спирачни апарати SN5 от широката гама на глобалния лидер в пневматичната и спирачната ситема при камионите и ремаркетата Knorr-bremse...
Цена при запитване
Ключове звездогаечни к-кт-12бр. CR. V 10-32mm
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -26 %
Марка: Kraft & Dele
Комплектът е изработен от CRV стомана. Състои се от 12 части с размери: 10, 13, 15, 17, 19, 21, 22, 24, 25, 27, 28, 32 мм..
53.95лв. 72.98лв.
цена с ДДС
ГАЕЧНИ КЛЮЧОВЕ 8 БР., ИНСТРУМЕНТИ
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -25 %
Комплект за избиване на лагери,M10-M12-M14-M16-M18
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -32 %
Марка: Kraft & Dele
* Комплектът се използва за монтаж и демонтаж    на лагери и втулки. * Включени винтови преси и адаптери * Всичко в елегантен куфар. * Тегло: 19 кг Вътрешми адаптери: 34-80мм Външни адаптери: 44-90мм Вретена: M10, M12, M14, M16, M18..
269.95лв. 395.99лв.
цена с ДДС
Комплект за избиване на лагери,6 части
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -32 %
Марка: Kraft & Dele
Марка: KRAFT&DELE Модел: KD10174 Допълнителна информация: 6 бр. плюс куфар Тегло: 5,5 кг Незаменим във всяка работилница. Инструментът е много удобен за използване и значително ускорява работата. Доказаният дизайн и внимателното производство ще позволят дългосрочна експлоатация...
91.95лв. 134.95лв.
цена с ДДС
Комплект за избиване на лагери,5T
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -32 %
Марка: Kraft & Dele
Марка: KRAFT&DELE Модел: KD10160 Теглителна сила: 5T Тегло: 3,2 кг Незаменим във всяка работилница. Инструментът е много удобен за използване и значително ускорява работата. Доказаният дизайн и внимателното производство ще позволят дългосрочна експлоатация...
129.95лв. 190.95лв.
цена с ДДС
Комплект за избиване на лагери,21 части
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -32 %
Марка: Kraft & Dele
Модел: KD10170 Тип: комплект за избиване за лагери Брой елементи: 21 Тегло: 17,5 кг Незаменим във всяка работилница. Инструментът е много удобен за използване и значително ускорява работата. Доказаният дизайн и внимателното производство ще позволят дългосрочна експлоатация...
230.95лв. 339.95лв.
цена с ДДС
Комплект за избиване на лагери,13части
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -32 %
Марка: Kraft & Dele
Комплектът KD10148 се използва за отстраняване на лагери, зъбни колела, ролки, валове и други заседнали части, използвани в механиката. Комплектът е предназначен за интензивна работа в автосервизи. Той е изработен от високовъглеродна стомана, има оксидирани рамена и хромирани лапи в два вида. Тегли..
196.95лв. 288.95лв.
цена с ДДС
Комплект за избиване на лагери,13 части
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -32 %
Марка: Kraft & Dele
Марка: KRAFT&DELE Модел: KD10175 Тип: вътрешен издърпвач на лагери Допълнителна информация: 13 бр. плюс куфар Тегло: 8 кг ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА Незаменим във всяка работилница. Инструментът е много удобен за използване и значително ускорява работата. Доказаният дизайн и внимателното производство ще..
141.95лв. 208.95лв.
цена с ДДС
Комплект за избиване на лагери,10Т
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -32 %
Марка: Kraft & Dele
Модел: KD10161 Сила: 10T Тегло: 8 кг Незаменим във всяка работилница. Инструментът е много удобен за използване и значително ускорява работата. Доказаният дизайн и внимателното производство ще позволят дългосрочна експлоатация...
180.95лв. 265.95лв.
цена с ДДС
Комплект  за сваляне на спирачни цилиндри 18 бр.
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -27 %
Марка: Kraft & Dele
Професионален голям комплект от 18 части, изработен от висококачествена стомана, за прибиране на буталата в цилиндрите на спирачната система, необходими при ремонт на автомобили с дискови спирачки. Копчето е снабдено с магнитен накрайник, благодарение на който задържа плочата, съответстваща на даден..
37.95лв. 51.95лв.
цена с ДДС
Показва 1 до 53 от 53 (1 страници)

Производители