Меню
Your Cart

Тегличи за ремаркета

Тегличът представлява приспособление, което се монтира на превозно средство, за да тегли ремарке. Най-често се прикрепя към задната част на превозното средство и осигурява сигурна връзка. Това устройство се състои от кука с игла или сферичен монтаж, чиято функция е да установи свързването със съединителния механизъм. Проектиран е да разпредели равномерно теглото на ремаркето върху рампата и окачването на превозното средство, като по този начин се цели осигуряването на максимална безопасност не само за товара, но и за самия шофьор и управляваното от него превозно средство.

Какви модели можете да намерите в онлайн магазина ни СФК Трак?

В нашия онлайн магазин можете да намерите множество различни видове модели за товарни и обикновени автомобили, които се различават по своите функции и размери. Освен тегличи за ремаркета, предлагаме качествени аксесоари като уши за теглич. Този тип аксесоари, предназначени за свързване с колесни приспособления, са изключително разнообразни, затова сме се постарали да осигурим максимално детайлен избор.

Защо да се доверите на нас?

Ние от SFK-Truck.com гарантираме за качеството на всеки продукт, който ще намерите при нас. Характеристиките на нашите тегличи за ремаркета се отличават с максимално високо ниво на функционалност и надеждност. Марките V.orlandi и Winkler, чиито професионални продукти предлагаме, са се доказали на пазара със своето качество и дългосрочна устойчивост, което е причината ние да предоставяме техните модели за камиони и автомобили на своите клиенти.

Цените на артикулите са максимално достъпни за всеки, а голяма част от тях са промоционални, така че можете да спестите допълнителни пари и същевременно да закупите продукти, които да използвате занапред.

Сайтът ни предлага избор между 15 висококачествени опции, като можете да използвате филтрите на търсене, за да се насочите към желания ценови клас. Основните разлики между моделите са свързани с размерите им.

За какво да внимавате при избор?

Когато избирате тегличи за камиони или автомобили, трябва да вземете предвид няколко фактора, за да гарантирате максимална безопасност, функционалност и съвместимост. Ключови аспекти, на които да обърнете внимание, са:

  • безопасност и товароносимост – обърнете внимание на максималния капацитет на теглене на тегличите за ремаркета. От съществено значение е платформата с товара да не е прекалено тежка за превозното средство или самото приспособление;

  • съвместимост с превозни средства – проверете дали тегличът за ремаркето е съвместим с конкретната марка и модел превозно средство. Необходимо е да има правилните размери и точки на закрепване, за да се подсигури правилното прилягане. Определени приспособления може да се нуждаят от специални монтажни комплекти или аксесоари;

  • електрическа свързаност – ако обмисляте да теглите ремаркета с електрически компоненти като сигнални светлини, то е необходимо да се уверите, че е осигурена необходимата свързаност. Потърсете модели, които притежават кабели или конектори за свързване с електрическата система на автомобила;

  • тип и клас приемник – помислете за вида и класа на съответния приемник, който трябва да отговаря на вашите нужди. Обичайните размери на приемника включват 1-1/4", 2" и 2-1/2". Класът  съответства на теглото, което може да поеме. Ключово е да изберете клас приемник, който е максимално подходящ за вашите нужди;

  • защитни характеристики – насочете се към тегличи за ремаркета, които притежават защитни покрития, устойчиви на ръжда и корозия. Това удължава срока на тяхното използване.

Ако обърнете внимание на наличието на тези характеристики, вие ще се сдобиете с точния за вашите нужди продукт. Обърнете необходимото внимание на детайлите, преди да направите покупката.

Теглич твърда връзка MAX 32тона/2.5метра -
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -24 %
Марка: V.Orlandi
..
Цена при запитване
Марка: V.Orlandi
Тегличът за ремарке Orlandi е с фланец 120x55мм. Съединителният болт е с диаметър Ф35 мм. Към всеки теглич са включени инструкции за монтаж и списък с резервни части. Това теглително устройство може да се монтира на всички камиони с задна греда и всички трактори...
Цена при запитване
Теглич твърда връзка MAX 32тона/ 3метра -
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -24 %
Марка: Winkler
Твърда връзка (теглич) за камион с дължина от 3 метра и максимално допостима маса до 32 тона...
580.95лв. 764.95лв.
цена с ДДС
Марка: TPLUS
..
Цена при запитване
Марка: V.Orlandi
..
Цена при запитване
Марка: V.Orlandi
..
Цена при запитване
Марка: V.Orlandi
..
Цена при запитване
Марка: V.Orlandi
..
Цена при запитване
Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)

Производители