Меню
Your Cart

Нагреватели за огледала

По време на дълъг път с и едрогабаритно превозно средство, като товарни автомобили, камиони и тирове, е възможно да възникнат непредвидени обстоятелства, които да възпрепятстват обратното виждане на пътя. За целта, има създадени аксесоари, като нагревателите за страничните огледала, които да ви осигурят отличен поглед над случващото се зад вас.

В нашия онлайн магазин SFK-Truck.com предлагаме разнообразни видове нагреватели за огледала за коли с едър габарит. Цените са по запитване.

Защо е важно да имате нагревател за огледала?

Понякога климатичните условия влияят значително върху видимостта на пътя. Особено през сезоните есен и зима, когато температурите през цялата нощ и рано сутрин са много ниски, възможността от замръзване създава не само дискомфорт по време на шофиране, но и опасност.

Осигурете си удобство и безпроблемно шофиране по всяко време на годината с качествени модели, които ще откриете при нас, в онлайн магазин СФК Трак.

Какви видове нагреватели за огледала предлагаме в СФК Трак?

При нас ще откриете разнообразни подгревни елементи, които да използвате по време на вашето пътуване за комфорт, безопасност и отличен изглед. Те се различават в зависимост от следните особености:

  • напрежение – измерено във волтове. Ще откриете модели с напрежение от 12 и 24 V;

  • мощност – според мощността, предлагаме модели нагреватели за огледала с капацитет от 30 и 40 W;

  • устройство – нашите нагреватели са от ново поколение, с модерен и тънък дизайн, които са икономични и използват материал от топлоустойчив филм. Нагревателният елемент е поставен върху цялото покритие на филма;

  • модел автомобили, за които са приложими – за да бъдете сигурни за кои марки и модели МПС са подходящи, може да разгледате описанието на всеки отделен артикул или да се допитате до нашите консултанти. Предлагаме нагреватели за огледала за Volvo, Mercedes- Benz, DAF и други марки едрогабаритни автомобили; 

  • размери – разполагаме с различни размери нагреватели за огледала, като 250 x 145 мм, 317 x 175 мм и други.

Предлагаме артикулите на доказани марки в производството на автомобилни аксесоари. Такива са Unitruck. Доверете се на иновативните технологии, използвани за направа на артикулите, както и ефективността им, съчетана с икономичността.

Когато избирате модел за своя тежкотоварен автомобил, не забравяйте да съобразите размера на самите огледала. С посочените размери на всеки артикул, може да сравните и да прецените съвместимостта.

Защо да се доверите на SFK-Truck.com?

В бранша сме от над 30 години и сме водещи дистрибутори на части и аксесоари за тежкотоварни коли. Работим със световноизвестни и висококачествени марки. Разполагаме с богат набор от артикули в различни размери, които да послужат именно за вашата кола.

Специалистите в нашия екип имат богати познания за резервните части, консумативите и аксесоарите, които предлагаме, което ги прави ваш пръв помощник във вземането на информирано решение.

Работим с бързи и коректни доставки в цялата страна, а при необходимост за скоростно получаване на заявката в рамките на градове, като София, Варна, Пловдив, Русе, Бургас и Велико Търново, можем да осъществим транспортиране на вашата поръчка в рамките на час от приемането ѝ.

Възползвайте се оптимизираната ни търсачка, която ви дава възможност лесно и бързо да се ориентирате в търсеното от вас. Продуктовата гама е разделена според приложение и марка, като така ще се ориентирате възможно най-добре. Освен отлична навигация на сайта от SFK-Truck.com предлагаме повече от отлично съотношение между цената и качеството на артикулите.

А ако искате да закупите още аксесоари, консумативи и авточасти на изгодни цени, разгледайте актуалните предложения в онлайн магазина ни, където промоционалните оферти са със значителна отстъпка от първоначалната цена.

Изберете нагреватели за огледала от нас, за да си осигурите безпроблемно шофиране във всякакви условия.

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Производители