Меню
Your Cart
Eberspacher

Eberspacher

Линк към сайт     Линк към каталог

С над 150 годишна история, Eberspächer е един от водещите световни лидери в сферата на разработване и снабдяване на технологиите за изгорели газове, автономни отоплители за автомобили, автомобилни електрически отоплители, автомобилна електроника и климатични системи за автобуси. Днес Eberspächer е независима компания със над 9400 служители в 25 страни и над 60 локации във всички ключови пазари на световно ниво. Продуктовата гама на Eberspächer осигурява автомобилната индустрия с решения за предизвикателствата на днешния ден и бъдещето. С помощта на международно сертифицираните за управление на качеството ISO TS 16949 и EN-ISO 9001, компанията предлага високи стандарти на всяко място по света и се класира сред първите, признати световни технологични и качествени лидери.

 

Марка: Eberspacher
Пълен инсталационен комплект за печка Airtronic 3 D2 24V..
Цена при запитване
Марка: Eberspacher
Приятните температури в кабината на камиона не са само чист комфорт. Те допринасят за пътната безопасност за всички участници в движението. Eberspächer гарантира най-добрия климат в кабината на водача, благодарение на интелигентните си решения. Двата компресора осигуряват нужната мощност от 1400W, к..
Цена при запитване
Марка: Eberspacher
Сплит система с горен монтаж * Мощност: 950 W * Напрежение: 24V * Работи с фреон: R134a (без хлорфлуорвъглеводороди) * Скорости: 6 * Защита на акумулатора: стандартна * Максимална консумация: 14,5 А/час * Минимална консумация: 7,5 A/час *Размер на климатика: 646 x 434 x 196 мм Тегло на климат..
Цена при запитване
Показва 1 до 19 от 19 (1 страници)