Меню
Your Cart
Fomco

Fomco

Линк към сайт    Линк към каталог

Дейността й е разделена на няколко бизнес направления, но основен елемент са бизнесът с тахографи и системите за управление на транспортния парк. С опит от над 15 години дейност в тези области, Fomco предлага бързи и ефективни решения за наблюдение на дейността, индивидуалните характеристики и експлоатационния статус на всяко превозно средство от вашия автопарк.
Като водещ национален и международен доставчик, притежаващ портфолио от над 200 партньора, Fomco разработва и разпространява продукти, които отговарят и задоволяват нуждите на клиента, в цяла Румъния и Европа.
По време на 15 години бизнес дейност, Fomco гарантира изключително удовлетворение, като предлага силни продукти и се интересува от нуждите и изискванията на своите клиенти.
 

 

 

Радиостанция
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -25 %
Марка: Fomco
..
81.95лв. 108.95лв.
цена с ДДС
Антена
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -24 %
Марка: Fomco
..
30.95лв. 40.95лв.
цена с ДДС
Четец за дигитални тахографи
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -20 %
Марка: Fomco
Покрива всички дигитални тахографи; Висока скорост на теглене на тахографи и карти на водачи; Безплатен софтуер на български език; 4GB памет за изтегляне на повече от 12000 карти; Зареждане през USB (само Ni-MH презареждаема батерия); Дълъг живот на батерията (повече от 500 изтегляния на к..
499.96лв. 624.95лв.
цена с ДДС
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)