Меню
Your Cart
Wabco

Wabco

Линк към сайт     Линк към каталог

В света на тежкотоварните превозни средства, има малко имена, които стоят толкова високо, както това на Wabco. С дългогодишна история на иновации и качество, компанията днес е станала синоним на надеждност и авангардни технологии.

Кои са Wabco?

Wabco е компания, която е глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, особено за тежкотоварни превозни средства. Основана е преди повече от сто години и е изградила репутация на иноватор в индустрията, чрез непрекъснатото разработване и внедряване нови технологии, които повишават безопасността, ефективността и устойчивостта на транспортните средства. 

Компанията е известна със своите решения в областта на спирачните системи, автоматизацията на трансмисията и управлението на двигателя. Те също така са пионери в разработката на електронни и механични системи, които помагат на превозните средства да работят по-ефективно и безопасно.

В световен мащаб има присъствие в над 40 държави и работи с някои от най-големите производители на автомобили и камиони, като по този начин поддържа стандартите на високо ниво.

Отличителни продукти на Wabco

Когато става въпрос за автомобилната индустрия, Wabco предлага много повече от просто продукти, те предлагат решения, които променят ежедневието. Ето някои от ключовите продукти и услуги, които правят компанията предпочитан избор:

 • Спирачки с висока производителност за камиони и ремаркета;

 • Системи за сигурност с автоматизация и диагностика;

 • Електронни и механични компоненти за оптимална производителност;

 • Кабели и аксесоари за различни приложения;

 • Системи за трансмисия и управление на двигателя;

 • Датчици и филтри за оптимална работа;

 • Спирачни апарати, накладки, дискове и клапани за всички видове тежкотоварни превозни средства;

 • Комплекти за вграждане и поддръжка на различни системи;

 • Спирачни цилиндри и помпи;

 • ABS и EBS системи;

 • Въздушна система, въздушни компресори.

Всеки продукт е резултат на дългогодишни изследвания и разработки, които целят оптимизация на работата на тежкотоварните превозни средства. Wabco не само отговаря на нуждите на своите клиенти, но и предвижда бъдещите тенденции в индустрията. 

Защо да купите Wabco от нас?

Wabco продължава да бъде водеща сила в автомобилната индустрия, като предоставя иновативни решения, които помагат на клиентите да постигнат максимална ефективност и безопасност. Със своята непрекъсната ангажираност към качеството и иновациите, компанията е поставила стандарти, които другите следват. Това е причината, поради която ние от СФК Трак сме избрали да предлагаме техни продукти. 

Нашият екип притежава задълбочени познания за продуктовата гама на марката. Можем да ви консултираме и да ви насочим към най-подходящия избор според вашите нужди.

Предлагаме атрактивни цени за продуктите, като по този начин осигуряваме най-добра стойност за вашите пари. 

Чрез нашия онлайн магазин SFK-Truck.com можете бързо и лесно да разгледате наличните продукти, да се информирате за техните характеристики и да направите поръчка. А с обширния ни складов запас и ефективната логистика, гарантираме бърза и надеждна доставка на поръчаните от вас артикули.

SFK-Truck не сме просто доставчик – ние сме вашият надежден партньор в автомобилните технологии. Изборът на Wabco от нас е гаранция за качество, надеждност и професионализъм.

 

Марка: Wabco
* Куплунг за съединяване на превзно средство    със спирален маркуч. * Цвят: Червен * Отвор: M16x1.5 * Без клапан..
Цена при запитване
Марка: Wabco
* Куплунг за съединяване на превзно средство    със спирален маркуч. * Цвят: Жълт * Отвор: M16x1.5 * Без клапан..
Цена при запитване
Марка: Wabco
* Куплунг за съединяване на превзно средство    със спирален маркуч. * Цвят: Червен * Отвор: M16x1.5 * С клапан..
Цена при запитване
Марка: Wabco
* Куплунг за съединяване на превзно средство    със спирален маркуч. * Цвят: Жълт * Отвор: M16x1.5 * С клапан..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Дискова спирачна камера подходяща за широк кръг от ремаркета...
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Филтър дехидратор с воден сепаратор M39X1.5-13BAR; DAF 65 CF (98-00) 75 CF (98-00) 95 XF (01-02) с каталожен номер 4324102227, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна инф..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Филтър дехидратор с воден сепаратор G1+1/4 SW30/13 BAR; SCANIA 4 - series(00- ); RENAULT TRUCKS Midlum(00- ) с каталожен номер 4324109272, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допъ..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Филтър дехидратор с маслен и воден сепаратор M39X1.5/14BAR; MAN TGA(04- )TGX(15-) с каталожен номер 4329012232, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консу..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Филтър дехидратор с маслен и воден сепаратор лява резба M39x1.5/13BAR; RENAULT TRUCKS Kerax(06- ) Magnum(06- ) Premium 2(06- ) с каталожен номер 4329012452, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Филтър дехидратор с маслен и воден сепаратор ДЯСНА РЕЗБА, M41x1.5/13BAR; DAF XF 105 (05-) с каталожен номер 4329012462, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Филтър дехидратор APM, Volvo FH,RVI C/K/T (12-) с каталожен номер 4329015002, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по избора на правилните рез..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Спирачна камера за дискови спирачки с размер Т16..
Цена при запитване
Датчик ABS LH, L=2065мм.; MAN TGA (04-) TGM (08-) TGS (07-) TGX (08-)
-36 %
Марка: Wabco
- произведен от Wabco - световен лидер в производството на пневматични компоненти в спирачната и въздушната система за камиони и ремаркета. Ние като оторизиран дистрибутор на Wabco можем да предложим тези решения на българския пазар. За поръчки се обадете на 0 700 700 15 или използвайте формата за ..
99.95лв. 156.65лв.
цена с ДДС
Марка: Wabco
Висококачествен Филтър дехидратор с воден, маслен и аерозолен сепаратор EURO 5(златист); DAF XF 105 (05-) с каталожен номер 4329112462, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация..
Цена при запитване
Компресор въздушен двуцилиндров със съединител; SCANIA P,G,R,T - series(13- )
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -30 %
Марка: Wabco
* Подходящ за камиони SCANIA P,G,R,T - series(13- )..
2,259.95лв. 3,228.00лв.
цена с ДДС
Марка: Wabco
 Напрежение: 24V  7 pin  Работна дължина: 3м-4.6м  Сертифициран по ISO 7638..
Цена при запитване
Марка: Wabco
*Високо качество на изработка; *Работна дължина до 4 метра; *Издържа на температури от -40°C до +70°C ; *Разработена в съответствие със стандарт за качество DIN 74323 ISO 7375; *24 намотки, Ф70мм; *Накрайници M16x1.5..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Непозволява замръзване на кондензиралата влага в пневматичната система на камионите. Защитава от корозия Не е агресивен към гумените елементи в системата..
Цена при запитване
Марка: Wabco
*Високо качество на изработка; *Работна дължина до 4 метра; *Издържа на температури от -40°C до +70°C ; *Разработена в съответствие със стандарт за качество DIN 74323 ISO 7375; *24 намотки, Ф70мм; *Накрайници M16x1.5..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Датчик ABS къс, 90 градуса, 40см.; DAF 65 CF(98-00) 75 CF(98-00) 85 CF(98-00) 95 XF(97-02) с каталожен номер 4410329212, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информаци..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Филтър дехидратор с маслен и воден сепаратор ; DAF XF 106 (12-) с каталожен номер 4329012532, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по избора н..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Амортисьор за кабина ЗАДЕН; MAN TGA(04- ) TGS(07- ) TGX(08- ) с каталожен номер 9640060210, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по избора на ..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Амортисьор за кабина ПРЕДЕН; MAN TGX(08- ) TGS(07- ) TGA(04- ) с каталожен номер 9640060190, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по избора на..
Цена при запитване
Марка: Wabco
* Подходящ за камиони Scania 4 - series (05-) * За допълнителна информация и консултация по избора на правилните резервни части за Вашият камион или ремарке, се обърнете към търговския екип...
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Филтър дехидратор с маслен и воден сепаратор G1+1/4 SW30/13BAR; SCANIA P,G,R,T - series(09- )с каталожен номер 4329012282, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информа..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Филтър дехидратор с воден, маслен и аерозолен сепаратор M39x1.5/13BAR; MERCEDES-BENZ ACTROS MP4(12- ); MAN F 2000(00- ); VOLVO FH 16(06- ); IVECO Stralis(13- ); DAF XF 95(02- ) с каталожен номер 4324102442, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Филтър дехидратор с воден сепаратор M41x1.5; DAF 75 CF (98-00) 85 CF (98-00) XF 95 (02-) с каталожен номер 4325200082, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация ..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Филтър дехидратор дясна резба 14 bar,SG41X1.5; MAN TGX(16- ) с каталожен номер 4329010022, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по избора на п..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Тръбички камера спирачна 16/24 с каталожен номер 9253840502, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по избора на правилните резервни части за Ва..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Скоростен лост ; MERCEDES-BENZ ACTROS MP2 / MP3(09- ) AXOR 2(08- ) с каталожен номер 4331500200, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по избор..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Сервоусилвател съединител ; MAN TGA(08- ) TGS(11- ) TGX(15- ) с каталожен номер 9700514660, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по избора на ..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Превключвател скорости I-SHIFT; VOLVO FH(05- ) с каталожен номер 4331300000, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по избора на правилните резе..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Превключвател бързи и бавни скорости -Mercedes-Benz Actros/Antos/Arocs/Axor с каталожен номер 4213520820, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Накладки дискови с аксесоари WVA:29162, 210.3x109.8x31; SAF SKRLB SKRS с каталожен номер 12999796, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по изб..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Накладки дискови с аксесоар WVA:29223/29279, MAXX 22; MAN TGS (08-) TGX (08-) с каталожен номер 6403229332, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултац..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Накладки дискови с аксесоар WVA:29159/29126, 211x93x30; DAF LF (13-) LF 55 (06-) с каталожен номер 12999737VT, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консул..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Модулатор налягане -Mercedes-Benz Actros-MP3/MP4- с каталожен номер WAB4801050060, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по избора на правилнит..
Цена при запитване
Марка: Wabco
 Подходящ за всички ремаркета със система Wabco  Включва всички необходими кабели + диагностичен интерфейс  Компактен куфар изработен от изключително здрав полимер   Тегло: 3,8 кг...
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Кран четирипътен предпазен ; VOLVO FH 12(93- ) FM(09- ) FM 12(00-03) с каталожен номер 9347147400, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по изб..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Компресор въздушен двуцилиндров Premium II TR/PR, Kerax /DXi 11/13, Magnum DXi 13, C/K/T с каталожен номер 9125140090, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация ..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Клапан предпазен управляващ ремарке, M 22x1.5, MAX 10bar -MAN/Renault/Volvo/Scania- с каталожен номер 9710020300, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и кон..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Клапан предпазен паркинг спирачка с фитинги 10bar, Schmitz Cargobull с каталожен номер 9710029120, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по изб..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Клапан магнитен ECAS ЗА РЕМАРКЕ Schmitz/Krone с каталожен номер 4729051140, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по избора на правилните резер..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Клапан за регулиране на височина ремарке 10bar, M 12x1.5, BPW, FRUEHAUF, MB с каталожен номер 4630320207, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Камера спирачна дискова двудействаща камион 20/24, M22X1,5; MERCEDES-BENZ ACTROS MP2 / MP3(08- ) ATEGO(98-04) AXOR(02-04) AXOR 2(06-11)(04- ) ECONIC(07- ) TOURO (O 500)(01- ) с каталожен номер 9254800050, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и ..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Попитайте всеки един оператор: ремаркетата и техните товари са често изложени на риск. Независимо дали те са паркирани на гари или места за почивка, спрени на бензиностанция или дори при движение по обществените пътища, кражби от ремаркета не са рядкост. За да бъдат предотвратени тези проблеми, WABC..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Попитайте всеки един оператор: ремаркетата и техните товари са често изложени на риск. Независимо дали те са паркирани на гари или места за почивка, спрени на бензиностанция или дори при движение по обществените пътища, кражби от ремаркета не са рядкост. За да бъдат предотвратени тези проблеми, WABC..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Попитайте всеки един оператор: ремаркетата и техните товари са често изложени на риск. Независимо дали те са паркирани на гари или места за почивка, спрени на бензиностанция или дори при движение по обществените пътища, кражби от ремаркета не са рядкост. За да бъдат предотвратени тези проблеми, WABC..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Електромагнитен клапан ECAS, MAX 11bar, M 12x1.5, MAN M2000/TGA с каталожен номер 4720726280, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по избора н..
Цена при запитване
Марка: Wabco
WABCO OptiTire™ е истинското решение за следене на налягането в гумите от следващото поколение за камиони, ремаркета и автобуси, разработено специално за намаляване на експлоатационните разходи на автопарка и повишаване на неговата безопасност...
Цена при запитване
Марка: Wabco
WABCO OptiTire™ е истинското решение за следене на налягането в гумите от следващото поколение за камиони, ремаркета и автобуси, разработено специално за намаляване на експлоатационните разходи на автопарка и повишаване на неговата безопасност...
Цена при запитване
Марка: Wabco
WABCO OptiTire™ е истинското решение за следене на налягането в гумите от следващото поколение за камиони, ремаркета и автобуси, разработено специално за намаляване на експлоатационните разходи на автопарка и повишаване на неговата безопасност...
Цена при запитване
Марка: Wabco
WABCO OptiTire™ е истинското решение за следене на налягането в гумите от следващото поколение за камиони, ремаркета и автобуси, разработено специално за намаляване на експлоатационните разходи на автопарка и повишаване на неговата безопасност...
Цена при запитване
Марка: Wabco
WABCO OptiTire™ е истинското решение за следене на налягането в гумите от следващото поколение за камиони, ремаркета и автобуси, разработено специално за намаляване на експлоатационните разходи на автопарка и повишаване на неговата безопасност...
Цена при запитване
Марка: Wabco
WABCO OptiTire™ е истинското решение за следене на налягането в гумите от следващото поколение за камиони, ремаркета и автобуси, разработено специално за намаляване на експлоатационните разходи на автопарка и повишаване на неговата безопасност...
Цена при запитване
Марка: Wabco
WABCO OptiTire™ е истинското решение за следене на налягането в гумите от следващото поколение за камиони, ремаркета и автобуси, разработено специално за намаляване на експлоатационните разходи на автопарка и повишаване на неговата безопасност...
Цена при запитване
Марка: Wabco
WABCO OptiTire™ е истинското решение за следене на налягането в гумите от следващото поколение за камиони, ремаркета и автобуси, разработено специално за намаляване на експлоатационните разходи на автопарка и повишаване на неговата безопасност...
Цена при запитване
Марка: Wabco
WABCO OptiTire™ е истинското решение за следене на налягането в гумите от следващото поколение за камиони, ремаркета и автобуси, разработено специално за намаляване на експлоатационните разходи на автопарка и повишаване на неговата безопасност...
Цена при запитване
Марка: Wabco
WABCO OptiTire™ е истинското решение за следене на налягането в гумите от следващото поколение за камиони, ремаркета и автобуси, разработено специално за намаляване на експлоатационните разходи на автопарка и повишаване на неговата безопасност...
Цена при запитване
Марка: Wabco
WABCO OptiTire™ е истинското решение за следене на налягането в гумите от следващото поколение за камиони, ремаркета и автобуси, разработено специално за намаляване на експлоатационните разходи на автопарка и повишаване на неговата безопасност...
Цена при запитване
Марка: Wabco
WABCO OptiTire™ е истинското решение за следене на налягането в гумите от следващото поколение за камиони, ремаркета и автобуси, разработено специално за намаляване на експлоатационните разходи на автопарка и повишаване на неговата безопасност...
Цена при запитване
Марка: Wabco
WABCO OptiTire™ е истинското решение за следене на налягането в гумите от следващото поколение за камиони, ремаркета и автобуси, разработено специално за намаляване на експлоатационните разходи на автопарка и повишаване на неговата безопасност...
Цена при запитване
Марка: Wabco
WABCO OptiTire™ е истинското решение за следене на налягането в гумите от следващото поколение за камиони, ремаркета и автобуси, разработено специално за намаляване на експлоатационните разходи на автопарка и повишаване на неговата безопасност...
Цена при запитване
Марка: Wabco
WABCO OptiTire™ е истинското решение за следене на налягането в гумите от следващото поколение за камиони, ремаркета и автобуси, разработено специално за намаляване на експлоатационните разходи на автопарка и повишаване на неговата безопасност...
Цена при запитване
Марка: Wabco
WABCO OptiTire™ е истинското решение за следене на налягането в гумите от следващото поколение за камиони, ремаркета и автобуси, разработено специално за намаляване на експлоатационните разходи на автопарка и повишаване на неговата безопасност...
Цена при запитване
Марка: Wabco
WABCO OptiTire™ е истинското решение за следене на налягането в гумите от следващото поколение за камиони, ремаркета и автобуси, разработено специално за намаляване на експлоатационните разходи на автопарка и повишаване на неговата безопасност...
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Датчик скоростна кутия ZF; MAN TGA(05- ) с каталожен номер 4213559322, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по избора на правилните резервни ч..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Датчик налягане въздушна система M16x1.5, MAX 16bar -DAF/Iveco/Scania/MB с каталожен номер 4410441020, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Датчик височина на окачване; MERCEDES-BENZ ACTROS(97-02) ACTROS MP2 / MP3(09- ) ATEGO(98-04) ATEGO 2(04- ) AXOR 2(10- ) с каталожен номер 4410501210, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средст..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Датчик височина на окачване; DAF 65 CF(98-00) 75 CF(98-00) 85 CF(98-00) 95 XF(97-02) с каталожен номер 4410501000, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и ко..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Датчик ABS прав, 35см. PAN 19, BPW/DAF/MAN/Renault/Scania/Volvo- с каталожен номер 4410329632, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по избора ..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествена Бутилка за въздух 4L 12.5 BAR 154X273; MAN TGA(05- ) с каталожен номер 9502040050, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по избора на правилни..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествена Бутилка за въздух 40L, MAX 14.5bar, 276X758 -Iveco/Scania/Volvo- с каталожен номер 9507120010, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по избора..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествена Бутилка за въздух 30L,14,5 BAR 276X568MM; SCANIA P,G,R,T - series(10- ) с каталожен номер 9507300220, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествена Бутилка за въздух 25L, 15,5 BAR 246X605; MERCEDES-BENZ ACTROS MP2 / MP3(03- ) с каталожен номер 9505250060, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консулта..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Блок управление скоростна кутия ; MERCEDES-BENZ ACTROS MP2 / MP3(03- ) с каталожен номер 4213500870, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по и..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Амортисьор за ремарке (O/O, 327/495, 24x55): BPW, Gigant с каталожен номер 4386010660, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по избора на прави..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Амортисьор за ремарке (O/O, 319/477, 20x62); SAF, Schmitz с каталожен номер 4386010690, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации по избора на прав..
Цена при запитване
Марка: Wabco
- произведен от Wabco - световен лидер в производството на пневматични компоненти в спирачната и въздушната система за камиони и ремаркета. Ние като оторизиран дистрибутор на Wabco можем да предложим тези решения на българския пазар. За поръчки се обадете на 0 700 700 15 или използвайте формата за ..
Цена при запитване
Марка: Wabco
* качество и надежност от световен производител * За консултация по избора на правилните резервни части, моля да се свържете с търговския екип на телефон 0 700 700 15 или направете запитване онлайн...
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Цилиндър моторна спирачка ; SCANIA 4 - series(99- ) P,G,R,T - series(10- ) с каталожен номер 4214113160, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните превозни средства. За допълнителна информация и консултации ..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Цилиндрова глава компресор въздушен DAF, MAN-TGA с каталожен номер 4120908042 - продукт от широката гама от резервни части и компоненти с високо качество и ндеждност от Wabco...
Цена при запитване
Марка: Wabco
Висококачествен Филтър въздушна линия MAX 20 bar, M 22x1.5; IVECO EuroCargo(05-11)(10- ) TurboStar(90-93); MAN M 90(91-96); MERCEDES-BENZ SK(87-96) с каталожен номер 4325000200, изработен от Wabco - глобален лидер в производството на автомобилни системи и компоненти, с фокус върху тежкотоварните пре..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Уплътнение лагер ABS/EBS 31x27x12 -DAF- с каталожен номер 8995069072 - произведен от Wabco - световен лидер в производството на пневматични компоненти в спирачната и въздушната система за камиони и ремаркета. Ние като оторизиран дистрибутор на Wabco можем да предложим тези решения на българския паз..
Цена при запитване
Марка: Wabco
Удължение кабел ABS сензор 3,80m. -Mercedes-Benz/DAF/Iveco/Renault/Scania/Volvo- с каталожен номер 4497120380 - продукт от широката гама от резервни части и компоненти с високо качество и ндеждност от Wabco...
Цена при запитване
Марка: Wabco
Удължение кабел ABS сензор 2,3m с каталожен номер 4497120230 - продукт от широката гама от резервни части и компоненти с високо качество и ндеждност от Wabco...
Цена при запитване
Марка: Wabco
* тръбички подходящи за спирачна камера тип 20/24 с каталожен номер 9253801010..
Цена при запитване
Марка: Wabco
..
Цена при запитване
Марка: Wabco
* качество и надежност от световен производител * За консултация по избора на правилните резервни части, моля да се свържете с търговския екип на телефон 0 700 700 15 или направете запитване онлайн...
Цена при запитване
Показва 1 до 100 от 343 (4 страници)