Меню
Your Cart
Wold

Wold

Линк към сайт 

Акумулаторите WOLD се разработват от водещ европейски производител на батерии осъществява дейността си в два основни бизнес сегмента – оловно-кисели батерии и литиево-йонни клетки и системи с висока мощност.  Заводът произвеждаащ акумулатори WOLD предлага своите продукти на нашия и на световния пазар вече 60 години.

Акумулатор EFB 12V 180Ah/1000A - L513xW223xH223
ЕКО ЦЕНА!
Марка: Wold
Това е акумулатор предназначен за тежкотоварни автомобили с много високи енергийни изисквания. Неговата ефективност се съчетава с висока устойчивост на вибрации, за да осигури абсолютна надеждност и по-дълъг живот. Отгаваря напълно на нуждите за изпълнение на всички хотелски функции. Инов..
Цена при запитване
Акумулатор EFB 12V 225Ah/1150A - L514xW276xH242
ЕКО ЦЕНА!
Марка: Wold
Уникалният EFB е мощен акумулатор за тежкотоварни автомобили с много високи енергийни изисквания. Неговата ефективност се съчетава с висока устойчивост на вибрации, за да осигури абсолютна надеждност и по-дълъг живот. Този акумулатор за камиони е разработен да отговори на повишаващите се нужди от&nb..
Цена при запитване
Акумулатор AGM 170AH/ 1100A (EN) - L513xW223xH223
ЕКО ЦЕНА!
Марка: Wold
Акумулаторът предоставя на тежкотоварните автомобили висока степен на надеждност за множество електронни консуматори на енергия. Това е единственият акумулатор, който може да отключи приложенията с най-високите изисквания и функциите с най-голяма консумация на енергия, включително охлаждане/отоплени..
Цена при запитване
Акумулатор AGM 220AH/ 1400A (EN) - L518xW274xH242
ЕКО ЦЕНА!
Марка: Wold
Благодарение на ефективната AGM технология, акумулаторът предоставя на тежкотоварните автомобили висока степен на надеждност за множество електронни консуматори на енергия. Това е единственият акумулатор, който може да отключи приложенията с най-високите изисквания и функциите с най-голяма консумаци..
Цена при запитване
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)