Меню
Your Cart
Victor Reinz

Victor Reinz

Линк към сайт     Линк към каталог

Като производител на оригинално оборудване и доставчик на резервни части, Dana доставя иновативни технологии за уплътняване с най-високо качество под марката Victor Reinz®. Всички резервни части в обширната продуктова гама отговарят на високите стандарти за OEM качество.

Почти всички познати марки и модели на автомобилни производители по света са оборудвани с професионалните решения за уплътняване на Dana в областта на двигателите и ауспуха.

Клиентите на Dana могат да разчитат на най-доброто обслужване. Това включва не само индивидуални консултации, но и бърза доставка на желаните части. Високо отдадените служители отговарят на нуждите на клиентите с голяма иновативна сила, концентриран опит и преди всичко постоянна страст.

Спрей почистващ разтворител за течни уплътнители RE-MOVE
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -26 %
Марка: Victor Reinz
Изключително мощен разтворител за гарнитури и силиконови уплътнения. 300 мл.  ..
10.65лв. 14.35лв.
цена с ДДС
Силикон Г-РИ REINZOSIL 200ml–300С,ГОРИВА,МАСЛА,ГРЕСИ
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -26 %
Марка: Victor Reinz
За всички видове повърхности - двигатели, скоростни кутии, оси и др. Опаковката позволява нанасяне както в изправено, така и в обърнато положение. Висока издръжливост при температура то -50⁰С до +300⁰С Много добра устойчивост на бензин, дизел, масла, вода и слънчева светлина Лесен за нанасяне. ..
32.65лв. 44.35лв.
цена с ДДС
Силикон Г-РИ REINZOSIL 70ml–300С,ГОРИВА,МАСЛА,ГРЕСИ
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА -26 %
Марка: Victor Reinz
* За всички видове повърхности - двигатели, скоростни    кутии, оси и др. Опаковката позволява нанасяне както    в изправено, така и в обърнато положение. * Висока издръжливост при температура то -50⁰С до +300⁰С * Много добра устойчивост на бензин, дизел, масла, вода и  ..
11.65лв. 15.65лв.
цена с ДДС
Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)