Меню
Your Cart
Speedline Corse

Speedline Corse

Линк към сайт     Линк към каталог

Speedline Group е основана през 1976 г., започвайки като малка занаятчийска компания, специализирана в производството на колела за състезателни автомобили. Първите произведени колела бяха за отбора на Ferrari във Формула 1 и титла от световен шампионат последва много бързо.
От този момент компанията прогресивно усъвършенства знанията и технологиите си, за да я доведе до точката на широко признаване като водещ производител на висококачествени и водещи технологии алуминиеви джанти.
Днес Speedline все още е специализиран производител на алуминиеви джанти, предимно в областта на доставката на оригинално оборудване за много от водещите европейски производители на автомобили, моторни спортове и джанти за следпродажбено обслужване.
Сега част от Ronal Group, оригиналният завод, базиран на Tabina, все още е на място, напълно модернизиран и достоен за множество акредитации за оригинално оборудване.
Джантите за оригинално оборудване, произведени от Speedline, могат да се видят да красят много от най-престижните и екзотични спортни автомобили в Европа. Сред клиентите са Ferrari, Lamborghini, Porsche и Maserati, както и много други масови производители на автомобили. Силата и дълбочината на опита в компанията са несравними.

Марка: Speedline Corse
SPEEDLINE CORSE SL8 се характеризира с перфектно проектирани визуализации и модерен и съвременен външен вид. Петте лъскави спици в комбинация с вдлъбнати Y-образни връзки към колесната база предлагат най-добрия премиум характер в допълнение към качественото лазерно гравиране. Колелото отговаря ..
Цена при запитване
Марка: Speedline Corse
Безпогрешният и впечатляващ дизайн на SL7 Gladiatore печели хората благодарение на своите изключителни стъпаловидни, затворени спици. Колелото за SUV се предлага като версия с 5 отвора с желязо-антрацитно-матова предна диамантено изрязана повърхност. Технологията за формиране на потока позволя..
Цена при запитване
Марка: Speedline Corse
Дизайнът на SL6 Vettore печели хората благодарение на своя спортен и динамичен външен вид и отговаря на най-високите изисквания по отношение на лекота и качество благодарение на технологията за формиране на поток и лазерна технология. Колелото с атрактивен дизайн с 5 двойни спици се предлага с диама..
Цена при запитване
Марка: Speedline Corse
Дизайнът на SL6 Vettore печели хората благодарение на своя спортен и динамичен външен вид и отговаря на най-високите изисквания по отношение на лекота и качество благодарение на технологията за формиране на потока и лазера. Колелото с атрактивен дизайн с 5 двойни спици се предлага с диамантено ..
Цена при запитване
Марка: Speedline Corse
С дизайна SL5 SPEEDLINE CORSE има още една спортна и престижна джанта в своята гама. Атрактивният дизайн пленява с изключителния си външен вид и отговаря на най-високите изисквания по отношение на лекота, здравина и качество благодарение на технологията за формиране на поток. Спортното колело се пре..
Цена при запитване
Марка: Speedline Corse
Тази джанта е завладяваща благодарение на мъжествения си спортен външен вид и отговаря на най-високите технически стандарти с отлично качество. Тези леки метални колела са визуално привлекателни благодарение на ясния, балансиран дизайн на кръстосани спици, отличителния център на колелото и ви..
Цена при запитване
Марка: Speedline Corse
SL2 Marmora печели състезанието с индивидуален рали стил. Класическият дизайн на SPEEDLINE CORSE продължава пикантния лек външен вид: мощен център на колелото и спортно покритие в оранжево-състезателно-матово черно. Стабилността на процеса на тази многоцветна повърхностна структура е гарантира..
Цена при запитване
Марка: Speedline Corse
SL2 Marmora печели състезанието с индивидуален рали стил. Класическият дизайн на SPEEDLINE CORSE продължава пикантния лек външен вид: мощен център на колелото и спортно покритие в оранжево-състезателно-матово черно. Стабилността на процеса на тази многоцветна повърхностна структура е гарантирана..
Цена при запитване
Марка: Speedline Corse
ДИРЕКТНО ОТ ПИСТАТА НА УЛИЦАТА – това е мотото на това уникално и конкурентно колело. SC1 MOTORISMO е особено подходящ за спортни превозни средства и има безкомпромисно състезателно родословие, защото колелото предлага необуздана свобода за високопроизводителни спирачни системи. Иновативни и сложни..
Цена при запитване
Марка: Speedline Corse
SL1 Imperatore е абсолютен триумф на технологията за формиране на поток. Спиращата дъха визия се съчетава със спортни технически детайли. Изключителната двуцветна версия е машинно полирана и центърът демонстрира забележителна здравина. Освен това SL1 Imperatore е сред абсолютно водещите леки колела ..
Цена при запитване
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)