Меню
Your Cart

Марки

Aspöck SystemsASPÖCK Systems е европейски лидер в производството на цялостни светлинни комплекти за всички видове ремаркета. Освен това компанията разработва и произвежда всякакви лампи, конектори, присъединителни кутии, предварително монтирани кабелни системи за оригинално вграждане в автомобили, камиони, селскостопански превозни средства и мотоциклети. Стратегията на компанията е основана на непрекъснато развитие на продуктите и обслужването. Целта на ASPÖCK е да запази лидерската си позиция в технологиите.
BattermaxАкумулаторите BATTERMAX се разработват от Clarios, преди Johnson Controls Power Solutions, световен лидер във високотехнологичните решения за съхранение на енергия. С повече от 16000 служители разработват, произвеждат и дистрибутират портфолио от еволюиращи акумулаторни технологии за практически всеки тип превозно средство. Технологии, които осигуряват уникално устойчива ефективност от следващо поколение и предоставят надеждност, безопасност и удобство във всекидневния живот.
BeralДисковете и накладките BERAL са доказано по-издръжливи и многократно надвишават стандартите за безопасност на Директива ECE-R90. Приложенията за камиони осигуряват топ резултати. Тестове показват, че BERAL изпреварва основните конкуренти по отношение износването на фрикционния материал, гарантирайки максимален живот на накладките, а износването на барабаните е добре балансирано и плавно. Federal-Mogul Motorparts непрекъснато инвестира в разработването на нови технологии в тези категории и това е
BICMABicma е световен лидер в производството на обезопасителни табели за превозните средства и пътя. Изследванията за качество позволяват на компанията да предостави на своите клиенти широка гама от одобрени и сертифицирани продукти в съответствие с настоящите европейски изисквания за безопасност. Bicma SRL по настоящем е част от Gruppo Mazzini. Компанията е основана върху ценностите на навременно и коректно обслужване, качество и технологични иновации, открита комуникация и уважение към клиентите.
BlacklionГумите с марка BlackLion са качествени продукти на които можете да се доверите и са разработени от успешен екип от инженери с цел да задоволят търсенията на клиента. Гумите са разработени с цел да се постигне премиум качество на конкурентна цена. Качеството на продуктите отговаря на популярните Tier 2 линия гуми и техните инженерни постижения. Крайният резултат след множеството тестове са гуми, които осигуряват феноменално сцепление на мокра настилка, изключително управление и всичко това на не
Chicago PneumaticChicago Pneumatic, известен също като "CP", е индустриален производител, предлагащ електрически инструменти, въздушни компресори, генератори, светлинни кули и хидравлично оборудване. Продуктите се продават в повече от 150 държави чрез световна дистрибуторска мрежа. CP е активен на пазари като инструменти за промишлено производство, сервиз на превозни средства, ремонтни дейности по поддръжка за минно дело, строителство, инфраструктурно оборудване.
DAKEN SPADaken е един от първите на пластмасови кутии за инструменти и аксесоари за външен монтаж на тежкотоварни превозни средства. Daken поддържа водеща пазарна позиция благодарение на постоянно внимание към нуждите на шофьорите и желанието за разработка на широка продуктова гама за нуждите на различни пазари. Тази цел Daken постига благодарение на непрекъснато изследване на качеството от всяка гледна точка - функционалност, издръжливост и дизайн.
DASTERIРазположен на площ от 15500 кв.м. Nik. Dasteridis S.A произвежда широка гама от осветление за ремаркета и вътрешни пространства на товарни автомобили и автобуси, осветление със специален режим на движение, работни лампа и светлоотразители за пътна сигнализация. Качествените продукти на компанията са плод не само на вложената в тях пластмаса с отлична отразителна способност, но и резултат на работата на професионалистите, които работят в отделите по развойна дейност, изследвания и производство.
DaycoПриносът на Dayco е неразделна част от това как хората се придвижват от едно място на друго, превозват се стоки, съхраняват се храни и се изгражда инфраструктура. Компанията работи в съответствие с традиционни ценности – спазване на обещания, доставяне навреме и силна ангажираност към предоставяната услуга без значение от обстоятелствата. В търговската мрежа на СФК ТРАК, може да откриете пълна гама продукти Dayco, за търговски превозни средства.
DelcoRemyRemy Automotive е на челно място в света по производство на стартери и алтернатори.  Remy Automotive има над 100-годишна история и е сред водещите доставчици в Европа на висококачествени, нови и рециклирани части.  За да осигурят качеството на продукцията си, заводите на компанията в Европа покриват качествените стандарти като ISO/TS 16949. Гамата от продукти покрива повече от 90% от парка на превозни средства в Европа. Информацията за продуктите на Remy Automotive е достъпна чрез TecDoc.
DOMARDomar стартира своята дейност през 1996 и вече разполага с производствени площи от над 12000 кв.м. Компанията произвежда калници, калобрани и скрепителни елементи и аксесоари за тежкотоварни превозни средства. Благодарение на прецизни технологични проучвания и непрекъснати изследвания на материалите и нововъведенията, продуктите на Domar се отличават с безупречно качество и дизайн. Domar е отличен избор за всеки собственик на камион или ремарке, който държи на качество и разумна цена.
EnergizerАкумулаторите ENERGIZER се разработват от Clarios, преди Johnson Controls Power Solutions, световен лидер във високотехнологичните решения за съхранение на енергия. С повече от 16000 служители разработват, произвеждат и дистрибутират портфолио от еволюиращи акумулаторни технологии за практически всеки тип превозно средство. Технологии, които осигуряват уникално устойчива ефективност от следващо поколение и предоставят надеждност, безопасност и удобство във всекидневния живот.
FiltorQFiltorQ е компания с над 40 години опит в производството на всички видове филтри, необходими за тежкотоварни, промишлени и пътнически превозни средства, като комбинира опита и знанията на екип от експерти и използването на високи технологии за производство. Разполага с модернa складова площ от 13 500 м2 в областта Даардак, провинция Денизли, Турция. Сами извършват всички тестове на филтри, които отговарят на сертификати зa качество ISO 9001:2015, ISO / TSE 16949: 2016. FILTORQ FILTER изпълнява у
GatesGates е водещ производител на ремъци, маркучи и хидравлични продукти за автомобилни приложения, селското стопанство и индустрията. Продуктите на Gates са произведени по изключително високи стандарти. Поради това и изключителното ниво на клиентското обслужване, Gates е избран за доставчик от много от призводителите на тежкотоварни превозни средства. Това позволява на компанията да предложи на вторичния пазар части със същото качество както тези, предназначени за оригинално вграждане.
HAUG GmbHОт 1935 г. HAUG GmbH произвежда диаграми в Германия. Тяхното ноу-хау заедно със система за управление на качеството, сертифицирана съгласно ISO 9001, хомологации от органи на ЕС и извън ЕС, както и одобрения от автомобилната индустрия гарантират на клиенти най-високо качество на изгодни цени. Висококачествените HAUG Diagram Charts® са защитени срещу пиратство чрез надеждни продуктови кодове, с помощта на които всяка производствена партида може да бъде ясно идентифицирана и проследена обратно.
HellaHella доставя компоненти и аксесоари за  вторичния пазар на резервни части. Тяхната иновативност е ценена от автомобилната индустрия по целия свят. Hella е пазарен лидер за ксенонови фарове в Европа и силен играч в модерните технологии като осветление и термоуправление. В гамата си има почти всички референции от продукти като спирачни светлини, габарити и фарове за камиони и ремаркета, вискосъединители и други части за охладителната система.
HORPOLHORPOL е семеен бизнес, основан през 1979 г. От самото начало нашата компания е специализирана в проектирането и производството на автомобилни лампи, отразяващи устройства и полимерни елементи. Ние се фокусираме върху осветителната система за камиони, лекотоварни, автобуси и селскостопански машини. В нашата гама има и лампи за ремаркета, вагони и специални превозни средства. Производствените процеси са в съответствие с ISO 9001: 2008, за да осигурим на нашите клиенти висококачествени продукти.
JaltestCojali е европейска компания с над 20 години опит в производството на резервни части и диагностична апаратура за товарни автомобили. Тя се гради върху научни изследвания, развойна дейност и иновации. Поради тази причина всеки един продукт на компанията е в унисон с нуждите на потребителите. Cojali предлага на пазара своя продукт Jaltest, благодарение на който се визуализират електрическите схеми и се набавя допълнителна информация за техническото състояние на превозното средство.
Lampa Lampa е създадена през далечните 60-те години във Виадана (Минесота), в средата на долината на река По, земя, която винаги е била люлка на идеи, упоритост и професионализъм. Именно от тези ценности Алдо Марути черпи сили да започне своя бизнес: далновиден пример за предприемачески дух. Истинското развитие обаче започва през 80-те години, с превръщането в S.p.A. (Акционерно дружество), създаването на регионални складове и с навлизането на второто поколение на семейство Марути в компанията.
LemforderЧаст от групата ZF. Lemförder се отличава от конкурентите си с изключителна безопасност и качество в кормилното управление и окачването. Опитът, придобит чрез съвместната развойна дейност с водещи производители на автомобили, е гаранция, че нарастващите изисквания за безопасност и комфорт ще бъдат изпълнени. С над 13000 продукта в каталога си, Lemförder е силен партньор за независими дистрибутори и покрива изключителна част от гамата за леки и тежкотоварни автомобили.
MenbersТози италиански производител има доказан опит на пазара за оригинално вграждане и на вторичния пазар за електрически компоненти и резервни части. Голяма част от продуктите се използват за вграждане в редица марки кабо Bosch, Fiat-Iveco, Grau, Lucas, MAN и Valeo. Това предимство, комбинирано с ефективна търговска мрежа, позволява на Menbers да разпространява продуктите си по цял свят и да се профилира в ефективността, иновациите, качеството и надеждността.
MeritorС повече от 100 години опит в производството на оси, Meritor® е известен като един от най-големите производители.Американската компания Meritor е водещ доставчик на резервни части за камиони,ремаркета и военна техника,в Европа компанията присъства главно с резервните части за ремаркета.Основната мисия на компанията е да осигури на клиентите си продукти с висока производителност,енергийна ефективност и надеждност,освен това компанията високо цени следпродажбеното обслужване на клиентите си.
NarvaСигурността на пътя означава да видиш и да бъдеш видян. Яркост и отлично осветление на пътя са в основата на всеки един от продуктите на Narva. Основана през 1948г. в Германия, а в наши дни част от семейството на Philips, компанията произвежда пълната гама крушки, халогени и конвенционални лампи за товарни и леки автомобили. Всеки продукт покрива качествените изисквания на европейските норми. Зад продуктите Narva стоят опитът и технологията на утвърден и познат специалист в осветлението.
NissensПрез годините Nissens е инвестирала значителни ресурси в научни изследвания и разработване на компоненти за охлаждане на двигателя и климатична система за автомобилния сегмент. Повече от 95 години термо ноу-хау и производствен опит означават, че ние сме в състояние да посрещнем нуждите на широка гама от висококачествени резервни части, като същевременно сме пазарен преподавател за техническа информация за областта на системите. ПОЧУВСТВАЙТЕ РАЗЛИКАТА. НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ПЪТУВАНЕТО.
NRFОт 1927 г. NRF е водещ производител и доставчик на охлаждащи продукти за автомобилния пазар. NRF е известна с производството на висококачествени радиатори, но също така е специализирана в широка гама от други продукти за охлаждане, отопление и климатизация. Продуктовата гама се състои от 8 000 продукта, които непрекъснато се разширяват. С отлични (онлайн) платформи за поръчка, глобална дистрибуторска мрежа и 24-часова доставка, NRF е партньор номер едно за автомобилния пазар.
PayenFederal-Mogul е глобален лидер в производството на висококачествени продукти за основен ремонт и уплътняване. Няма друг производител, който да изследва и използва толкова голяма гама от съвременни материали, за да осигури перфектното уплътняване за всяка референция. Продуктите с марката Payen като гарнитури, семеринги и болтове за цилиндрови глави отговарят на новаторските технологии на конструкцията и стриктните стандарти в производството.
PewagPewag e най-старата компания за производство на зимни вериги и вериги за обезопасяване на товари,компанията има над 200 годишна история.Pewag предлага вериги за сняг за всякакъв вид превозни средства и много широка гама от обезопасителни вериги за товари от всъкакъв вид.Компанията разполага с дистрибутори в 6 конктинента,като едно от най-отличаващите го черти от останалите производители на вериги е че Pewag предлагат висококачествени вериги,точно поради тази причина Pewag успява да бъде начело в
PHILIPSPhilips е лидер в производството на осветителни тела, потребителска електроника, електроуреди, медицински системи и полупроводници. В компанията работят около 165 300 служители в 60 държави. През годините марката Philips се е превърнала в символ на качество и надежност. Осъзнавайки социалната си отговорност, компанията насочва своето внимание и усилия към производството на енергоспестяващи продукти, устойчиво развитие и повишаване на качеството на живот.
Phoenix"С включването на Phoenix в компанията ContiTech AG, двама от главните специалисти за въздушни възглавници обединиха усилията си. За повече от 50 години въздушните възглавници с марката Phoenix са доказали своите достойнства на международния пазар на тежкотоварни превозни средства. Гамата на продуктите Phoenix продължава да се разширява и редовно добавя новосъздаващи се референции. Въздушните възглавници на Phoenix са доказали своята ефективност в продължение на годините.
ProViaProVia е марка за резервни части без излишни украшения, разработена от WABCO за предоставяне на надеждна работа без компромис с качеството или безопасността. Продуктовата гама включва всички основни резервни части за пневматични спирачки за търговски превозни средства на водещите производители на оригинално оборудване. Гамата е на разположение в повече от 60 страни, чрез мрежа от над 650 дистрибутори и предлага над 300 части в 30 продуктови линии, осигурявайки над 2000 препратки към производител
RINGFEDERRINGFEDER е създадена през 1922 г. като основната дейност на компанията е производство и разпространение на фиксиращи възли и фиксиращи елементи, които осигуряват оптимална безопасност и надеждност. RINGFEDER се стреми да удовлетвори нуждите на своите клиенти с помощта на качествени продукти, високо техническо ноу-хау и бърза доставка на услуги. Усилията на компанията в тази област се възнаграждават с ежегодното увеличаване на броя на лоялните клиенти.
RockingerГамата от продукти на Rockinger включва теглични устройства за всякаква употреба: от стандартно прикачно устройство до окачване със сензорен контрол, дистанционно управление и много други. Продуктите на Rockinger намират приложение не само в тежкотоварни превозни средства, но също така и в селскостопанската техника. Успехът на продуктите с тази марка се дължи до голяма част и на широката мрежа търговски и сервизни точки на Rockinger. Rockinger принадлежи към групата на Jost от 2001г.
SauermannFranz Sauermann GmbH е основана през 1996 г. Дейността на компанията включва производство на пластмасови изделия - калници за ремаркета и товарни автомобили, кутии, кутии за съхранение на вещи във автомобилите, пластмасови елементи за интериора и за екстериора на автомобила. Пластмасови резервоари с нестандартни форми за различни работни флуиди. Прикачни съоръжения (автоматични, ръчни, хидравлични) за различна автомобилна техника и много други специфични продукти.
V.OrlandiСтартирала през далечната 1859 година от братята Енрико и Джовани Орланди в Италия, компанията V. ORLANDI в началото са произвеждали прикачни приспособления за каруци и вагони. С икономическото разрастване и инвестициите в разработването на нови продукти, V.ORLANDI вече е в състояние да предложи на пазара пълна продуктова гама от теглещи системи, предназначени за сектора на оригинално оборудване Автомобилна, селскостопанска, военна и минна дейност, характеризираща се от специализирани продукти
VALEOValeo е автомобилен доставчик и партньор на автомобилните производители по целия свят. Като технологична компания те проектират иновативни решения за интелигентна мобилност, със специален фокус върху интуитивното управление и намаляване на емисиите на CO₂. Групата също така предоставя и разпространява резервни части за автопроизводители за резервни части. Групата се развива в следните направления: Системи за комфорт и помощ при шофиране, Задвижващи системи, Термо системи, Системи за видимост.
VARTAМарката VARTA има над 125-годишна история. Акумулаторите VARTA се монтират фабрично от големи автомобилни производители и се радват на доверието на шофьорите по целия свят. Акумулаторите VARTA се разработват от Clarios, преди Johnson Controls Power Solutions, световен лидер във високотехнологичните решения за съхранение на енергия. С повече от 16000 служители разработват, произвеждат и дистрибутират портфолио от еволюиращи акумулаторни технологии за практически всеки тип превозно средство.
VignalОт десетилетия марката Vignal означава качество в сигналните светлинни системи за камиони, ремаркета, автобуси и селскостопански машини. Светлинните системи за оригинално вграждане, които се доставят на производители като Scania, MAN, Iveco, Renault и Nissan, са също така достъпни и за вторичния пазар, което гарантира постоянно високо качество. Със своите комплекти за светлинно оборудване, Vignal осигурява ефикасен и гъвкав начин на монтаж на пълна светлинна система за ремарке.
VOLTVolt Polska Sp. z o.o. е добре позната и надеждна марка на пазара на непрекъсваемо захранване в Полша и Европа. Компанията дистрибутира и произвежда: инвертори за захранване (UPS - непрекъсваеми захранвания), захранващи адаптери / зарядни устройства и батерии.Нашата продуктова гама включва устройства за резервно захранване с изключителна надеждност, автоматични зарядни устройства и др. С обмислена и динамична стратегия, за няколко години Volt изгради репутация на пазара.
Wisa Структурата на UPM се състои от следните бизнес области: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Paper Asia, UPM Paper ENA (Европа и Северна Америка) и UPM шперплат. Te продават изделията си от шперплат и фурнир под регистрираната търговска марка WISA®. Днес в компанията за шперплат и фурнир работят 2400 професионалисти, които разработват, произвеждат, продават и доставят висококачествени продукти без покритие и покритие WISA за различни взискателни приложения на нашите клиенти по целия с
ZFZF е глобална технологична компания и доставя системи за пътнически автомобили, търговски превозни средства и промишлени технологии, позволяващи следващото поколение мобилност. Със своето комплексно технологично портфолио, компанията предлага интегрирани решения за утвърдени производители на автомобили, доставчици на мобилност и стартиращи компании в областта на транспорта и мобилността. ZF непрекъснато усъвършенства своите системи в областта на цифровата свързаност и автоматизация.
ТорнадоМарката "Торнадо" е добре разпознаваема в България, защото всяка една промишленост, всеки автомобил или във всяка една обществена сграда има обособени удобни места с пожарогасители. Пожарогасителите са предназначени за гасене на запалвания и/или начални пожари на твърди материали, леснозапалими и горими течности, газообразни вещества и електрически инсталации под напрежение до 1000V съгласно техническата характеристика на продуктите.