Меню
Your Cart

Уважаеми клиенти,

С удоволствие Ви представяме специалната промоция на Febi, която ще бъде в сила от 09.07 до 22.07.2024 г.! В този период, при закупуване на стоки на стойност 200 лв с ДДС, ще получите висококачествена брандирана рекламна тениска като подарък.

Защо да изберете Febi?

Febi е световно призната марка в областта на резервните части за камиони и ремаркета. Нашата продуктова гама обхваща широка гама от компоненти, включително:

  • Спирачни системи - надеждни и дълготрайни компоненти за безопасно спиране.

  • Окачване и кормилно управление - висококачествени части за оптимално управление и комфорт при шофиране.

  • Двигателни компоненти - издръжливи и ефективни решения за мощност и производителност.

  • Електрически системи - надеждни електрически компоненти за всички нужди на вашия камион.

Febi се отличава с високото си качество, иновативни решения и ангажимент към удовлетвореността на клиента. Всички наши продукти са подложени на строг контрол на качеството, за да гарантираме тяхната надеждност и дълготрайност.

Условия на промоцията

От 09.07 до 22.07.2024 г., при закупуване на резервни части на стойност 200 лв с ДДС, вие ще получите като подарък висококачествена брандирана тениска Febi. Тениската е изработена от отлични материали, които гарантират комфорт и дълготрайност.

Не пропускайте тази възможност да се възползвате от качествените продукти на Febi и да получите стилна тениска като бонус!

Не чакайте, промоцията е валидна само до 22.07.2024 г.! Осигурете си надеждни резервни части за вашия камион или ремарке и се възползвайте от нашето специално предложение.

Пазарувайте сега и вземете своята подаръчна тениска Febi!

За повече информация и поръчки, посетете нашия уебсайт или свържете се с нас директно по телефон или на място в нашите обекти.

Febi – Вашият надежден партньор в поддръжката на камиони и ремаркета.

Екипът на СФК трак
Вашият доверен партньор за резервни части, гуми, масла, аксесоари и инструменти за вашият камион
прочети още ⟶
Оставете коментар
Тест за сигурност