Меню
Your Cart

С развитието на технологиите и новите изисквания в международния транспорт, компаниите са изправени пред необходимостта да се адаптират към новите регулации. Една от тези регулации е преминаването към новите Smart2 тахографи. Тази промяна може да бъде скъпа, тъй като обикновено изисква закупуването на нови устройства за изтегляне и съхранение на данни. Но има решение, което ще Ви спести пари и ще Ви позволи да бъдете в крак с последните изисквания – ъпдейт на Вашия съществуващ четец Tacho2Safe.

Защо е важен ъпдейтът на Tacho2Safe?

Tacho2Safe е надеждно устройство за изтегляне на данни от тахографи, използвано от много транспортни компании по целия свят. С новите регулации, обаче, транспортните фирми трябва да използват новите Smart2 тахографи. Вместо да инвестирате стотици евро в ново устройство, можете да ъпдейтнете Вашия съществуващ Tacho2Safe и да го направите съвместим с новите тахографи само за €69.

Как да ъпдейтнете Вашия Tacho2Safe?

Процесът на ъпдейт е бърз и лесен. Следвайте тези стъпки, за да се възползвате от промоцията и да ъпдейтнете устройството си:

  1. Посетете страницата за ъпдейти - Отидете на Tacho2Safe Updater.

  2. Използвайте промокода - Въведете промокода SFKTRUCK2024 при плащане и получете 13% отстъпка. Вместо €69, ще платите само €60 (без ДДС).

  3. Следвайте инструкциите за ъпдейт - Гледайте видеото с инструкции тук и следвайте стъпките за обновяване на устройството.

Предимствата на ъпдейта:

  • Икономия на разходи - Обновявайки съществуващото си устройство, спестявате значителна сума, като избягвате закупуването на нов четец.

  • Съвместимост с новите технологии - Вашето Tacho2Safe устройство ще може да чете данни от новите Smart2 тахографи.

  • Лесен процес на ъпдейт - Ъпдейтът е лесен за изпълнение и не изисква специализирани технически умения.

Ако сте собственик на Tacho2Safe устройство, не пропускайте тази възможност да го обновите и да го направите съвместимо с новите Smart2 тахографи. С промокода SFKTRUCK2024 ще получите 13% отстъпка и ще заплатите само €60 за ъпдейта. Възползвайте се от нашето предложение и останете в крак с последните регулации и технологии в международния транспорт.

Посетете Tacho2Safe Updater днес и обновете Вашето устройство!

 

Екипът на СФК трак
Вашият доверен партньор за резервни части, гуми, масла, аксесоари и инструменти за вашият камион
прочети още ⟶
Оставете коментар
Тест за сигурност