Меню
Your Cart

В света на автомобилната индустрия, едно име изпъква със своите иновативни продукти, висококачествено изпълнение и безупречно обслужване. На фокус е марката NRF - глобален лидер в производството на автомобилни части и аксесоари. Днес имаме удоволствието да ви представим нашето богато портфолио и да обявим предстоящата ни промоция, която ще направи Вашето пазаруване още по-привлекателно и изгодно.

NRF е водещ производител на широка гама автомобилни части, предлагащ висококачествени продукти за охлаждане и климатизация. Техното портфолио включва интеркулери, водни радиатори, компресори за климатици, както и други важни компоненти като дехидратори, кондензатори, изпарители, вентилатори за парно и виско съединители. Продуктите на NRF се отличават с изключително качество, надеждност и ефективност, което ги прави предпочитан избор за автосервизи и механици по целия свят.

За да отбележим нашата благодарност към нашите клиенти и да ги подкрепим в техния избор на правилните продукти, предлагаме специална промоция.

При закупуване на интеркулер NRF - получавате рекламен подарък Мини USB ендоскопична камера. Идеална за диагностика на двигател, климатична система и други труднодостъпни места, благодарение на кабела с дължина 2 метра. Помага за откриване на потенциални проблеми и тяхното решаване.

Мини ендоскопична камера с USB подарък

При закупуване на воден радиатор NRF - получавате рекламен подарък Мощен челник с презареждаема батерия. Осигурява ярко и ясно осветление при сервизни и ремонтни дейности. Перфектен за работа в нощни условия или в тъмни гаражи. Както и за къмпинг, риболов и нощно разйодки или спортове.

Подарък мощен челник

При закупуване на компресор за климатик NRF - получавате рекламен подарък Кутия за храна с прибори. Идеална за съхранение на храна както по време на пътуване, така и в ежедневието. Подходяща за пикник, пътешествия или работа в гаража. Има здраво уплътнения на капака, което предотвратява случайно протичане.

Рекламна кутия за храна подарък

При закупуване на всеки един друг продукт от гамата на NRF - получавате рекламен подарък Мултифункционален спрей 250мл. Универсален инструмент за смазване, почистване от ръжда и корозия и поддръжка и смазване на автомобилни части и механизми. Премахва неприятни скърцания, подходящ за всеки автолюбител, независимо от марка или модел.

Мултифункционален спрей подарък

Не пропускайте уникалната възможност да се възползвате от нашата невероятна промоция! При закупуване на избрани продукти от марката NRF, получавате един от нашите ексклузивни рекламни подаръци, които ще направят вашето пазаруване незабравимо и изгодно. За повече информация и поръчки се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти. 

Промоцията важи до изчерпване на количествата или рекламните материали.

Екипът на СФК трак
Вашият доверен партньор за резервни части, гуми, масла, аксесоари и инструменти за вашият камион
прочети още ⟶
Оставете коментар
Тест за сигурност