Menu
Your Cart

Доставка

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

За повишаване нивото на обслужване и удовлетворението на клиентите от съвместната ни работа предлагаме гъвкави и удобни системи от безплатни доставки на стоки от нашата продуктова гама.

Ние имаме ангажимент стоки налични на склад в съответния търговски обект да бъдат доставени на клиентите до един час в рамките на града, където се намира търговския обект.

Стоки, които се намират в централния склад, но не са налични в обслужващия търговски обект в страната с удоволствие ще доставим на нашите клиенти на следващия работен ден.

За да удовлетворим запитванията на клиентите за стоки, които не са налични в търговската ни мрежа, предлагаме големи възможности за поръчка и доставка от изключително широкия асортимент на водещи производители на резервни части в Европа.

Изпълняваме и спешни доставки до всяка точка на страната чрез куриерски фирми за следващия работен ден до адрес и офис, като за условията за безплатна доставка позвънете на обслужващия Ви търговски обект.

За улеснение на клиентите извън населените места, където се намират  търговските ни обекти, предлагаме безплатна доставка по ежедневни маршрути от всеки обект, като за допълнителна информация за направлението и часа на тръгване трябва да се обърнете към обслужващия Ви търговски обект.